» »

Mal nelogičn...

Mal nelogičn...

ModriN96 ::

prejšna konfiguracija:

gigabajt x58-ud5
i7 920 na 4.1ghz
mugen 2
mx2 pasta
en ohišje lih tok da je pa še to skos odprt brez obeh stranic
temperatura proca 42 stopinj u mirovanju

zdejšna konfiguracija:

asus r 2 gene
i7 920 na 4.1 ghz
mugen 2
mx2 pasta
antec 902 ohšije
temp. proca 50 stopinj u mirovanju :S :S :S

mugen je sigurn prov namonteran, pasta je prov razmazana, ohišje je sigurn ornk prezračen ampak stopine so mi pa čist mim :S
probu sm tut s čist novim cm V8 pa pasta mx2 in je blo še slabš...52 stopin u mirovanju na 4.1 ghz.
edina razlaga k jo jst vidm je da je pač ta plata tok bol vroča od gigabajtke ud5.

zanimajo me pa vaša mnenja??
  • spremenil: ModriN96 ()

Nwanko ::

Tempi sobe?

Blindeye ::

Ma, si napisal, da je Mugen prav montiran, sicer bi bil to prvi komentar... Vseeno - imaš Box hladilnik? Lahko poskusiš s tistim, toliko da vidimo?

LP

temperature sobe je cca 23 stopin...originalkulerja pa itak nimam in bi ble temperature še višje...

še ena varjanta je da je že na novi plati senzor za temp zanič ://

dons bom še1x vse razdru in na nov nanesu pasto pa bomo vidl pol

ncc2000 ::

Ustvari hladilne enake hladilne pogoje kot pri prejšnji konfiguraciji - odpri stranici.
Preveri, če imaš vse napetosti enake, kot pri prejšnji konfiguraciji - če imaš katere na avto, različne plate različno auto/odreagirajo na oc.
Z zunanjim termometrom zmeri temp na hladilniku pri obeh konfiguracijah..če imaš še možnost kj probat na stari config.

sm komp razdru in sm dau gor as5 namest mx2. temp je sicr še 2 stopine večja ampak as5 nej bi začela delat šele po 200 urah po nanosu, tko d bomo vidl kok je od tega res...

Xserces ::

ja ampak temperatura se ne bo znizala za 20 stopin lol... AS5 ce bo kej bo ksna stopina vec pa ne...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

piše d se more za 20 stopin znižat mogoče???? če boš use dobr prebrau je razlike slabih 8 stopin, sliš se mal, sam u realnosti je pa to velik.

Xserces ::

ModriN96 je izjavil:

piše d se more za 20 stopin znižat mogoče???? če boš use dobr prebrau je razlike slabih 8 stopin, sliš se mal, sam u realnosti je pa to velik.

ja sam usen iz AS5 ne bos pridobu 8 stopin... (drgac 10 kokr si navedu z V8...)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

se bom s tem sprjaznu kokr je, ker z as5 je blo zmer slabš, tko da sm dau nazaj mx2 in sm zdej na 50ih stopinjah...

mislm pa da če dam stranico k pokriva plato stran da bo prec bolš, ker ta antec 902 ma met planko k je plata gor pršraufana in pa stranico ohišje luft za kable skrit in summ da se tm notr zadržuja ta odvečn vroč zrak...

Rias Gremory ::

kok cajta si pa komp uporablu odkar si dou pasto gor. kokr vem se more komp baje neki cajta uporablat d se pasta do konca "aktivira". če se motim me popravte.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

69charger ::

Ja to je res,ampak previsoke temperature so lahko tudi zaradi predebelega nanosa paste.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

i5 760 hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
284616 (3676) Nwanko
»

Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )

11422636 (21079) Xserces
»

Core i7 navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Navijanje
40728144 (15261) galu
»

I7 920 + X58 UD5

Oddelek: Navijanje
222067 (1320) ModriN96
»

hlajenje i7

81047 (845) ModriN96

Več podobnih tem