» »

Volan Side Winder FF - vprasanje!

Volan Side Winder FF - vprasanje!

DeLuX ::

Zdravo. Imam volan Side Winder Force Feedback USB.
Sledec problem je pa takle:
Igram samo Colina 2.0! Ce v spilu zavijes z volanom v desno in takoj za tem v levo stran, obcutis razliko! Se pravi, v desno stran gre kar na trdo (uporabiti moras malce, malce moci), ko pa zavijes prec zatem se v levo stran, se ti zdi volan kot brez Feedbacka, torej cutis da gre nekako V PRAZNO!
Ist je obratno ali vijuganje, recimo, zavijes v levo, pa takoj v desno, in desno zavijanje obcutis tako lahkotno! -kot bi zavijal v prazno...
In to mene ful moti! Prej sm mel volan Logitech ff GP, ki je blo pri njem cisto drugace, NORMALNO :) Torej, ce si zavil v desno in levo, si obcutil enakovredno moc zavijanja! Pri side winderju pa ni tako! Tako tudi v resnici ni, da v neko stran zavijes tezko, v frugo stran pa cisto lahkotno!
In tega se bi rad tudi znebil! Z nastavitvami v software programu k sm ga dubu zravn, nic ne pomaga! Ubistvu lahk vse nastimam, moc FF-ja pa te stvari,
samo, ko pa zalavfam iz desktopa Colin 2.0 spil se takoj volan zmehca (ni vec napet-navit).. to se mi zdi, da je vseskup neki sprogramiran (sidewinder+colin2)... Pa se to, med igranjem colina 2, zravnam volan, volana se ne dotikam, in dam v 3. prestavo, pa napol gasa. Avto gre naprej-naravnost, ko pa je ovinek npr. v desno, in ko trcim v npr. ograjo (ovinek je torej v desno), volan kar avtomaticno zavije v desno! (v kakrsni smeri je pac ovinek).. No in ta fora je mogoce tudi pri zavijanju (levo-desno)! avtomaticno ti zavije sam! Zelo rad bi odpravil to tezavo, ki ti zavija mocneje v neko stran kot v drugo! Ce sklopim FF, se navit volan ni!, se pravi, da je tko kot bi res imel bre fedbeka! :)
Ok... Prosim za pomoc!
Hvala vam.. ajde


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11210392 (1617) opeter
»

Vožnja po prednostni in uporaba smernikov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
15939506 (37316) kiFni
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Na cesti
52195983 (86751) St235
»

Zapečeni končniki na vozilu??

Oddelek: Loža
328438 (7806) guest #44
»

Naj pomaga vsak, ki se spozna na popravljanje avtomobilov (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6417005 (15603) SkIDiver

Več podobnih tem