» »

Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2

Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2

Guzzy ::

No, to igro mam že 2-3 leta, lani sem uspešno igral online brezkakih problemov, mogoče diskonekt al pa dva na dan. Takrat sem mel počasen internet.
Enkrat proti koncu prejšnega leta sem dobil nov in boljši internet, 4.0mb. Ko pa zdaj hočem igrat to igro online, sploh ne pridem not, ker me skos kickajo ker imam prevelik ping. Zaključil sem čimveč procesov, sam ping je bil še vedno 376.... Ko pa sem v igri, pa lagga ko hudič. Tako da če mi povete kako bi lahko znižal ping. Pri drugih online igrah nimam teh problemov. Na pingtest.net mam 77 pinga.

Prosim za pomoč, Guzzy
  • spremenil: Guzzy ()

Outsajder ::

A ti mogoče ne gre več kot 30fps?

Imam dovolj zmogljiv računalnik, sam ko pridem not gre zlo počasi.

Berserker ::

Heh lahko vprašam če sem te slučajno jaz spomnil na to igro ki sem jo omenil v MTW 2 temi. No tudi jaz sem se spravil k tej igri, sicer imam vse dele orginal z dodatkom ampak nemorem igrati online, ker sem kodo za 2 in dodatek uporabil na prejšnem accountu od katerega se ne spomnim niti gmail naslova pri 1 delu pa imam težave z firewall(sem ga izključil pa ni pomagalo) in mi ni hotelo se z kolegom povezat pa z ostalimi.

Ne, kot sem rekel to igro imam že 3 leta. Sprehajal sem se po big bangu in sem jo opazil :)
No, še vedno mam visok ping.

luka96 ::

ko smo že ravno pri težavah te igre pa imam še jaz eno vprašanje:Ko sem imel star računalnik mi je igra lepo delal ko pa sem dobil nov računalnik z windovs 7 pa igro naložim zaženem potem mi pa pokaže da window išče težave in da se je program LOTR battle for middle earth2 zaprl =((
proil bi če mi lahko kdo pove v čem je problem ima vse dovolj RAM-a prostora na trdem disku....

LP

Engineer_SLO ::

probaj v združljivostnem načinu, recimo z win xp sp2...
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Igre
934133843 (19089) Bantani
»

Left 4 Dead (strani: 1 2 3 4 )

17313652 (3206) Horas
»

company of heroes op pomoč

253546 (2775) fireX88
»

COMSHOP GRAND LAN ADRIA 4. & 5. September