Forum » Pomoč in nasveti » Can you run it? problem!!
Can you run it? problem!!
mattoslo ::
Pozdravljeni!
ZA foro sem naredil za neko igro test can you run it! Procesor, ram, directx mi pokeže da sm naredu. GRAFIČNO PA NE!!! Čeprav uporabljan ati mobility radeon HD 5145 1 GB. Kaj je narobe? Mi lahko prosim pomagate kako naredim, da bo delovalo?
ŠE slika:
ZA foro sem naredil za neko igro test can you run it! Procesor, ram, directx mi pokeže da sm naredu. GRAFIČNO PA NE!!! Čeprav uporabljan ati mobility radeon HD 5145 1 GB. Kaj je narobe? Mi lahko prosim pomagate kako naredim, da bo delovalo?
ŠE slika:
- zavaroval slike: bluefish ()
mattoslo ::
1gb grafična prešvoh za eno bogo igrco??
evo tukaj še system rewuipments:
Metro 2033
System Requirements*
Intel Processor - Core 2 Duo E6850 3.0GHz
AMD Processor - Phenom 8450 Triple-Core
Nvidia Graphics Card - Geforce GTX 260
ATI Graphics Card - Radeon HD 4870 X2
RAM Memory - 4 GB
Hard Disk Space - 12 GB
Direct X - 9
GRAFO MAM BOLŠO!
evo tukaj še system rewuipments:
Metro 2033
System Requirements*
Intel Processor - Core 2 Duo E6850 3.0GHz
AMD Processor - Phenom 8450 Triple-Core
Nvidia Graphics Card - Geforce GTX 260
ATI Graphics Card - Radeon HD 4870 X2
RAM Memory - 4 GB
Hard Disk Space - 12 GB
Direct X - 9
GRAFO MAM BOLŠO!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mattoslo ()
Meizu ::
Haha :D
Ne, ni vse v ramu... Če ima GPU 1GB rama še ne pomeni da v igrah seka. Tvoja grafična najverjetneje najpočasnejša izmed HD5xxx serije. GTX260 je v tem primeru od tvoje grafične dejansko za več kot 10x hitrejša.
Edit: HD4870x2 pa za 45x :P
Ne, ni vse v ramu... Če ima GPU 1GB rama še ne pomeni da v igrah seka. Tvoja grafična najverjetneje najpočasnejša izmed HD5xxx serije. GTX260 je v tem primeru od tvoje grafične dejansko za več kot 10x hitrejša.
Edit: HD4870x2 pa za 45x :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
BALAST ::
Grafična doseže komaj P1200 točk v 3D Mark Vantage, Gtx 260 pa doseže pri meni P12000, kar je res 10x razlika.
WamPIRe- ::
V tvojem prenosniku se grafične ne da menjat(sem 99,9999%). Kater model sploh imaš?
Drugače pa obstajajo kakšne zunanje zadeve kot je http://www.villagetronic.com/vidock2/in... kamor vtakneš navadno PCIe grafično. Sicer zadeve ne poznam ampak se splača pozanimat.
PS: Škoda, da se prej nisi pozanimal kaj kupuješ, ker ugleda, da je računalnik dokaj nov.
lp, Jernej
Drugače pa obstajajo kakšne zunanje zadeve kot je http://www.villagetronic.com/vidock2/in... kamor vtakneš navadno PCIe grafično. Sicer zadeve ne poznam ampak se splača pozanimat.
PS: Škoda, da se prej nisi pozanimal kaj kupuješ, ker ugleda, da je računalnik dokaj nov.
lp, Jernej
boogie_xlr ::
Sej igra bo vseen delala, pač boš moral imeti grafične detajle na low pa po možnosti še resolucijo zmanjšat.
zee ::
Grafičnih kartic, ki imajo DDR5, je nebroj in vse delajo na Windows XP.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera grafična za gamerja??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17525 (15632) | Meizu |
» | ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 61002 (25240) | Galaxy |
» | Katera grafična kartica je najboljša??? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13399 (12240) | RuskiSnajper |
» | Gaming PC pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6350 (4491) | jest10 |
» | Katero grafično kupiti za novi Crysis Warhead (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8181 (6618) | Veron |