Forum » Loža » Bančno nakazilo med vikendom/prazniki
Bančno nakazilo med vikendom/prazniki
neres ::
Zanima me, če so nakazila preko spleta povezana z delovanjem uslužbencev v bankah ali ne.
Če nekaj nakažem danes (v soboto) preko interneta, bo šlo še danes naprej, ali bo šlo naprej šele v ponedeljek?
Če nekaj nakažem danes (v soboto) preko interneta, bo šlo še danes naprej, ali bo šlo naprej šele v ponedeljek?
neres ::
Sedaj sem pogledal še na stran od banke in zgleda da je odvisno tudi kam nakazujem itd.
http://www.nkbm.si/urnik-placilnega-pro...
Sicer pa ne piše izrecno (tretja vrstice in dalje) ali kot uro oddaje mislijo do tiste ure vsak dan ali samo vsak delovni dan banke.
http://www.nkbm.si/urnik-placilnega-pro...
Sicer pa ne piše izrecno (tretja vrstice in dalje) ali kot uro oddaje mislijo do tiste ure vsak dan ali samo vsak delovni dan banke.
NazgulRR ::
Drugače pa so nakazila preko e-banke po mojem res povezana z delovanjem uslužbencev. Ti nakazilo izpolniš preko e-banke in potem ga dobi uslužbenec in on je ta, ki ga potem dejansko izvede. Naj me kdo popravi, če se motim.
Šimpanz ::
Če imata pošiljatelj in prejemnik račun pri isti banki gre takoj skozi. Jaz sem pred nekaj meseci plačeval prometno kazen preko NLB Klika pa je šla v soboto ob 10.00 zvečer takoj skozi.
fosil ::
Nakazila niso povezana z delovanjem uslužbencev (zadeve se obdelajo avtomatsko), ampak s poravnalnimi sistemi med bankami, ki delujejo samo med delavniki.
Znotraj iste banke pa gre običajno skozi tudi čez vikend.
Znotraj iste banke pa gre običajno skozi tudi čez vikend.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obračunavanje Mastercard?Oddelek: Loža | 12127 (6798) | St235 |
» | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 55305 (32040) | MrStein |
» | Pohekani bankomati na štajerskem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17763 (12826) | solatko |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18145 (14630) | Picero |
» | Bancni prenos denarja na racunOddelek: Loža | 14498 (13921) | kixs |