Forum » Pomoč in nasveti » popcorn
popcorn
bukev ::
Nabavil sem Popcorn A200
Zadeva nekako deluje – se še lovim, ampak res me skrbi nekaj drugega!
V napravo sem vstavil disk WD 640 AAKS (Blue Caviar), ki pa se med obratovanjem pretirano segreva. Sedaj je dosegel temperaturo 65°C, zato sem raje prekinil pretakanje video datotek iz računalnika na popcorn.
Disk je formatiran v ext in tudi firware je najnovejši.
Ali ima kdo podobne izkušnje in kako jih je rešil?
hvala za morebitne nasvete
Bukev
Zadeva nekako deluje – se še lovim, ampak res me skrbi nekaj drugega!
V napravo sem vstavil disk WD 640 AAKS (Blue Caviar), ki pa se med obratovanjem pretirano segreva. Sedaj je dosegel temperaturo 65°C, zato sem raje prekinil pretakanje video datotek iz računalnika na popcorn.
Disk je formatiran v ext in tudi firware je najnovejši.
Ali ima kdo podobne izkušnje in kako jih je rešil?
hvala za morebitne nasvete
Bukev
popster ::
vklopi klimo na max, in kopiraj po recimo 20 gb skupaj največ pa pazi da je dobro zračen
Če sem te prav razumel si snemal večjo količino
Če sem te prav razumel si snemal večjo količino
bukev ::
drži, premikal sem mapo z mkv datotekami - cca 150Gb. Ampak tudi ob samem predvajanju ima disk 55°C, kar je za moje pojme preveč. Zgleda, da bom moral ukrepati. Ker je popcorn v "živo" še bolj grd, kot je videti na slikah, sem se odločil, da vzamem eno ohišje od kakšne stare Hi-Fi naprave, vanj vgradim vezje iz popcorna, disk vtaknem v pasivni hladilnik, poskrbim, da bo škatla dobro prezračena - voila, zadeva ne samo, da bo dalj časa delovala, še design tiste plastike mi ne bo šel na živce.
Bukev
Bukev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bukev ()
LuGi ::
Kupi pasivno ohisje http://www.popcorn-hour-fr.com/boutique...
Sicer pa nevem zakaj se tako sekiras za temp. moj PCH-A100 miga ze dve leti+ in se ni zatajil..nikoli niti nisem preverjal temparature.
Vgrajen disk 3.5" + nimam nobenega ventilatorja le heatsink zamenjal z drugim.
Sicer pa nevem zakaj se tako sekiras za temp. moj PCH-A100 miga ze dve leti+ in se ni zatajil..nikoli niti nisem preverjal temparature.
Vgrajen disk 3.5" + nimam nobenega ventilatorja le heatsink zamenjal z drugim.
Balin ::
Zakaj bi dandanes sploh potreboval disk v popcornu, če pa v SLO lahko direktno gledaš filme preko interneta na popcornu?
Če pa že, potem si pa raje umisli mini usb zunanji disk, pa bo. Ali pa mrežno poveži svoj računalnij z popcorn-om...
Če pa že, potem si pa raje umisli mini usb zunanji disk, pa bo. Ali pa mrežno poveži svoj računalnij z popcorn-om...
http://ocenifilm.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DTS -> AC3 5.1 [HD - .mkv]Oddelek: Pomoč in nasveti | 4775 (2508) | Janac |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 36827 (20373) | TheHijacker |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 258520 (72612) | dope1337 |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 53047 (45431) | vrossi46 |
» | Popcorn hour A 200Oddelek: Zvok in slika | 3009 (2540) | dixi3 |