Forum » Kaj kupiti » HOFER chiliGREEN Pico
HOFER chiliGREEN Pico
Damc ::
Nameravam kupiti netbook chili GREEN Pico, ki bo naprodaj od 01.07.010 v Hoferju.
Zdaj sem imel asusa eee pc 4g 701 in sem ga pravkar prodal. Kakšno mnenje imate kaj na ta prenosnik v hoferju, je vreden svojega denarja, 250eur?
Zdaj sem imel asusa eee pc 4g 701 in sem ga pravkar prodal. Kakšno mnenje imate kaj na ta prenosnik v hoferju, je vreden svojega denarja, 250eur?
janezek67 ::
Bluetooth verjetno ni podprt, prenosnik je vreden svojega denarja, ne pričakuj pa kakšne hitrosti, posebno ker na njem teče Windows 7 starter. Za kakšno brskanje po netu, gledanje youtube filmov in za kakšno nezahtevno pisanje bo primeren.
BlaY0 ::
Damc: Hmm, a ti internet dela? Če ti dela potem boš na hofer.si videl da zadeva nima BT-ja.
Damc ::
Na reklami piše v drobnem tisku:
Izmerjeno z Imtec BatteryMark 1.1 (pri izklopljenih funkcijah WLAN, Bluetooth in spletne kamere).
Zato nisem vedel, če ga ima.
Izmerjeno z Imtec BatteryMark 1.1 (pri izklopljenih funkcijah WLAN, Bluetooth in spletne kamere).
Zato nisem vedel, če ga ima.
kixs ::
Skoraj ne verjamem, da ne bi imel. Ti netbooki temeljec na Atom-u so 99% vsi cisto enaki - razen ohisja.
lp
lp
BlaY0 ::
pa saj BT ni del procesorja. BT je ponavadi en tak mali USB modulček z integrirano antenco na PCB-ju, ki sicer košta par EUR ampak še zdaleč tega nima kar vsak nizkocenovni prenosnik.
javed ::
Nisem se še niti kaj hudo poglabljal, kako pa je s konkurenčnimi netbooki?
Kateri ima podobne karakteristike, za primerjavo?
Kateri ima podobne karakteristike, za primerjavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudba Lidl (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 82773 (1408) | donvito |
» | Bluetooth zvočnikOddelek: Zvok in slika | 7660 (5763) | exp3rt |
» | Zanimiva ponudba hofer (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 166540 (81973) | Alamar |
» | hofer - medion - akoya (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 32942 (24075) | Alec999 |
» | Asus Eee PC701Oddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1437) | ttommy |