» »

Slak is back!

Slak is back!

imagodei ::

> "Aha. Pa smo tam... Pa smo prišli do srčice problema. Potem raje vidiš naučenega in z listom v roki tv voditelja? Ki lepo umirjeno prebere napisano. Oziroma naučeno na pamet."

Ne, sploh ne. Lahko je novinar, ki govori iz glave, ampak naj bo tak, da si pri tem ne izpahne čeljusti. IOW, tak, ki zna artikulirano povedati, kar se je namenil, brez odvečnih "Errr" pa "Aaaa" pa "Ummmm" in najmanj desetih drugih medmetov. Da znaš to, je treba imeti talent in obiskati več kot en šnelkurz javnega nastopanja. Se da naučit, samo je treba kar nekaj vaje. Jaz pošteno povem, da se precej bolj artikulirano izražam takole, pisno, kot ustno. V vlogi voditelja Trenj bi bil jaz še 10x slabši, kot Slak. Ampak jebi ga, ni treba biti TV voditelj, da opaziš, da človek ni dorasel nalogi.

So novinarji, ki dobro funkcionirajo samo s papirjem v roki in napisanimi vprašanji; so pa taki, ki se izvrstno znadejo tudi brez pildka, govorijo iz glave in pri tem za šalo pohendlajo 12 gostov. Slak ni tak. To ne pomeni, da je slab novinar, voditelj ali da v neki drugi vlogi ne bo delal dobro. Pomeni zgolj, da trenutno ni dorasel oddaji, ki jo je pravzaprav sam ustvaril.
- Hoc est qui sumus -

Okapi ::

Potem raje vidiš naučenega in z listom v roki tv voditelja?
In kako si uspel priti do te genialne ugotovitve? Voditelj mora znati govoriti brez papirja in goste spraševati glede na to, kaj povejo, ne kar si je prej pripravil (ali so mu pripravili drugi). Problem je, ker Slak tega ne zna.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/bill...

Kam se lahko pritožim zaradi kretenskega pisanja ene kvazi novinarke, ki je popljuvala Billy Idola in njegov koncert v LJ?
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

bluefish ::

Tja, kamor si se do sedaj pritoževal zaradi Južnjakov.

Matek ::

USS Liberty je izjavil:

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/bill...

Kam se lahko pritožim zaradi kretenskega pisanja ene kvazi novinarke, ki je popljuvala Billy Idola in njegov koncert v LJ?
Ah, daj no, a zdaj se pa že negativnih kritik ne sme več pisat, samo zato, ker je bilo tebi všeč? Ni edina, ki je skurcala.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Icematxyz ::

Voditelj mora znati govoriti brez papirja in goste spraševati glede na to, kaj povejo, ne kar si je prej pripravil (ali so mu pripravili drugi).


Ne vem če ste razumeli točno kaj sem mislil s tem. Da imajo določeni TV voditelji vprašanja napisana na listič. Oziroma se jih naučijo na pamet. In da do vejice natančno pazijo da vprašanje točno zastavijo. In celo naglasijo. Da slučajno gost ne bi bil zmeden.

Slak ni tak.


Trenja so bila Slak. Brez njega ne bi bilo oddaje Trenja. Svoje delo je opravil dobro. In doraslo.

Problem Slaka je verjetno v tem da ne moreš vedeti kaj bo storil. Ali bo počilo iz Patrije ali pa boš dobil Ultra zaušnico. To pa ni odraz nedoraslosti. Ampak pove le za kakšen kaliber gre.

GregiB ::

Slakofilija? Nov fetiš?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Okapi ::

Problem Slaka je verjetno v tem da ne moreš vedeti kaj bo storil.
Ah, ne bodi no smešen. Slak je gledal, o čem se največ piše in govori tisti teden, in na to temo so bila naslednji teden Trenja. Povsem predvidljivo, in razen po nekaj Jelinčičevih ciganskih izpadih in Crnkovičeve izjave, da so vsi naši pop-muzkontarji nule, se nihče več ne spomni, kaj so v Trenjih sploh povedali.

Z gledanjem Trenj nisi izvedel popolnoma nič novega, kar bi že prej ne pisalo v časopisih. Ljudje so jih radi gledali, ker so bila en tak mali reality show, kjer so se bolj ali manj znani ljudje kregali med seboj.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

kalko ::

poweroff je izjavil:

če ima kdo voljo, naj redno prijavlja "novinarje" iz 24ur.com.. ker tiste bedarije, ki jih objavljajo so naravnost žaljive za inteligenco ljudi.


Ne bo šlo. Častno razsodišče obravnava samo novinarje, ki so člani DNS. Za portal 24(k)ur pa večinoma pišejo študenti in drugi honorarci, ki večinoma sploh ne izpolnjujejo pogojev za članstvo v DNS, kaj šele, da bi bili člani.

Okapi ::

V takem primeru prijaviš odgovornega urednika.

O.

Icematxyz ::

Slakofilija? Nov fetiš?


Ne vem. A jo imaš?

Ah, ne bodi no smešen. Slak je gledal, o čem se največ piše in govori tisti teden, in na to temo so bila naslednji teden Trenja.


Ja res je. Aktualno zadevo je aktualiziral. Ko se je oddaja ukinila. Tega več nimamo. Nihče več si ne vzame uro pa pol časa. In se posveti eni in aktualni temi. Pet minutne novice žal tega ne nadomestijo. Uro in pol na aktualno novico na teden. Po možnosti tisto o kateri se nerado govori. To je + in niti slučajno -.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

No, danes prvič v celoti spremljal njegovo vodenje Odmevov. Žal je daleč od Bobovnikovega nivoja.

Icematxyz ::

V kakšnem smislu? Premalo skakal v besedo in premalo krilil. Ali preveč In nisi slišal mnenja gostov?

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Na trenutke nikakršne moderacije, malo vprašanj, nezmožnost prekinitve gosta, ko govori o povsem tretji stvari - skorajda pomanjšana verzija Trenj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Icematxyz ::

Se pravi ko se je postavila trditev. In jo gost ene ali druge strani postavi v kontekst. Da sploh lahko nanjo odgovori. Potem bi Slak kot dober TV voditelj moral to preprečiti in prekiniti gosta v svoji nameri? In od njega zahtevati da pojasni zadevo vzeto izven konteksta? To pač ni dober TV voditelj in tega Bobovnik ne počne.

Zdaj že gremo preveč v detalje. In to nima več nekega smisla. Za moje pojme je dober TV voditelj. In dobro je da je takoj našel mesto nazaj spet v prvorazrednih oddajah. Po degradaciji. In še več takšnih rabimo v slovenskem prostoru. Profesionalnih in kvalitetnih TV voditeljev. Ki znajo dobro opravljati svoje delo.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Ice, daj si dopovedat...

Oddaja niti ni bila slaba. Oz. ideja za oddajo je bila dobra. Izvedba je bila pa crap. En voditelj ne more toliko jecljat, stokat, se ponavljat, zmedeno obnavljat pravkar povedano, vpadat v besedo, ipd., kot to počne Slak.
- Hoc est qui sumus -

Icematxyz ::

Če Polesa sedaj pogledaš na POP-tv tudi ne bi verjel a ne da? Kaj se da vse pred kamero ustvarjati.

Tako pač je na komercialnih televizijah. Verjetno v pogodbi piše da če si premalo dinamičen da boš toliko manj plačan? Ali pa nadomeščen z joški? Pa ni za to sedaj Poles crap. Pač službi primerno se obnaša.

Oddaja pa ni bila slaba se strinjam. Ampak da je pa Slak bil crap pa ne. Pa niti ni pomebno če se strinjamo okoli tega ob koncu dneva. Za moje pojme brez Slaka pač Trenj ne bi bilo. In zdaj ne bi o tem govorili. Je pa seveda normalno da vsak TV voditelj ni všeč vsakemu. Ker potem me zelo čudi če vsi o določenih TV voditeljih razmišljajo enako kot jaz. Kako hudiča še imajo nekateri službo.

TV voditelja.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Kako hudiča še imajo nekateri službo.
Ker so tudi njihovi šefi nesposobni in ne znajo ločit dobrega voditelja od Slaka.

O.

Poldi112 ::

>Za moje pojme brez Slaka pač Trenj ne bi bilo.

Kar tudi ne bi bila nobena tragedija. Stvar ni bila debata, kjer bi se kresala konstruktivna mnenja, ampak ena velika jajca, namerno usmerjena proti političnemu jerry springer show-u.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

vstrac ::

Slovenski Jerry Springer, z nekoliko bolj politično obarvanimi temami :>

lp

Icematxyz ::

Za to pa dobi službo v prvorazrednih oddajah na različnih televizijah. Zdaj šele vidim kako pomembno je da Slaka spet redno vidimo v najboljših oddajah. Šele zdaj. Mi je to popolnoma jasno zakaj je to tako pomembno.

vstrac ::

Prvorazrednih po gledanosti (in posledično finančni moči), ali imaš kakšno drugo merilo?

lp

imagodei ::

Jao, Ice... A je Slak kak tvoj sorodnik? Od sestre mož ali pa kaj podobnega? Dolgočasiš že s temi fanboy vložki.

Slak si je "ustvaril" nekakšno ime s telimi Trenji. Oddaja ni bila noben presežek, njegovo vodenje pa katastrofa. Se pa je ukvarjala z aktualnimi temami, približno eno uro in pol; bila je predvajana ob prime time in je bila dokaj edinstvena. Hence the popularity. Ampak, hudiča, daj ločit popularnost od sposobnosti vodenja.

Razlika je podobna kot pri najstniški nadaljevanki Rebelde: sama nadaljevanka je navadno smetje, imela pa je visoko gledanost. Poslovno gledano je torej jasna odločitev neke TV hiše, da jo bo predvajala. Ne zaradi kvalitete, ampak zaradi gledanosti.

Slakova kvaliteta voditelja, ko pride do gledanosti, nima nobene veze. Samo denarci, ki bodo prišli v hišo (preko gledanosti) veljajo. Tko da, nehaj se slepit. Slak je mičkena zvezdica, tik pred tem, da ugasne, ker živi na neki nezasluženi slavi. Slavi, ki je rezultat tega, da je ob pravem trenutku ponudil gledalcem nek drugačen format oddaje, ki ga še nismo bili vajeni. Zdaj je pa že old news. Konec koncev, če bi bila Trenja s Slakom še vedno toliko gledana... Ja, a res misliš, da bi ga PopTV spustil iz rok?

Nekaj komentarjev obiskovalcev o Slakovem nastopu iz strani rtvslo:
Se strinjam z vsemi predhodniki glede katastrofalnega vodenja včerajšnjih odmevov. Kot da je bil glavni cilj voditelja to, da bi pripravil goste do medsebojnega prerekanja. Mirni argumenti ga sploh niso zanimali - skakal je v besedo, ker se mu je očitno zdela debata prepočasna. Odmevi imajo publiko, ki jo zanimajo argumenti vseh strani, ne pa vaško lasanje v peskovniku - logično je, da sem zato kanal obrnil in se mi - razen nestrpne Ljudmile in ostalih politikov v prvem delu - niti sanja ne, kakšni so bili ostali prispevki. Ampak res nisem imel živcev, da bi to prerekanje poslušal...

Če Slak ne bi gostom skakal v besedo in bi vodil debato v kontroliranem tonu, brez iskanja nepotrebnih konfliktov, bi bilo veliko bolje. Kaj hočemo ... stara navada, železna srajca.

Za vse tiste ki ga zagovarjajo. Med drugim. Kdaj je Slak uspel povedati samo en stavek brez da je vsaj trikrat potegnil svoj (slovenski) značilen eeeeeee kot mašilo, ker pač ne zna govoriti brez tega. Tudi njegova Slovenščina je bližje latovščini kot pa lepemu knjižnemu jeziku katerega bi morali brezpogojno uporabljati - negovati prav vsi novinarji. Pa tudi njegovo vodenje spada vse kam drugam samo ne na nacionalko. Žal! Na POP TV-ju že vedo zakaj so veseli.

Odmeve gledam zelo rada, ampak pokvariti vodenje treh odličnih voditeljev s tem nevrotičnim Slakom... to res ni bilo potrebno RTVSLO. Naredili ste si več škode kot koristi.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

Alexius Heristalski ::

Meni so bila Trenja drek. Tudi Slak je drek. Icematxyz je pa Štajerc.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Icematxyz ::

Žal je Slak izgubil svojo ostrino.

V času, kjer se torej kot kaže "poslušno" in brez (družbene) kritike/razprave posega tako v materijo/intelekt/vrednote in druge sfere družbe na način, da se (torej nujne) spremembe zapovedujejo oddaja ne zmore odgovornih za to početje, oziroma njihovih in pogledov nasproti mislečih kritično ovrednotiti in tega prenesti gledalcu, oddaja se raje ukvarja z obskurnimi (povečini načeloma pro vladnimi) temami, ki so morda bolj primerne za kakšne bolj obrobne oddaje, oziroma kakšne druge čase.

fosil ::

Danes sem gledal par minut in sem ravno ujel, ko je očital da nekateri delajo kariero z javnim denarjem.
In to človek, ki dela na javni televiziji, plačani iz davkoplačevalskega denarja in dela eno uro na teden.
Poskuša bit oster ampak na koncu izpade samo zatežen.
Tako je!

Jst ::

Jaz kar gledam TV produkcijo so Odmevi. In Slavko Bobovnik je edini, ki si upa (prime) ministru (ali komurkoli) reči: "Sedaj vas že tretjič sprašujem, čisto enostavno, ste ali niste, samo vidim, da izgubljava čas, ker nam nočete odgovoriti." Ali pa ga prekine in reče: "Jaz vas nisem vprašal o stvari x ampak y."


---

Čeprav mi pa zadnja modra barvna shema ni všeč...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

49106 ::

Definitivno najbolj objektiven voditelj v Slo, ki zahteva odgovore in nakladanje takoj prekine.

Gigahertz ::

večina voditeljev in novinarjev je itak čist nadležnih z redkimi izjemami kot so recimo tanko ali pa bergant in še enih par, ostali se pa samo neki paranojično derejo.

Brane22 ::

Trenja so mi bila vedno pod mejo gledljivosti, Slak pa tip, ti bi ga kot sodelujoči v debati z veseljem počil.

Tip rutinsko pušča napadene v situaciji, v kateri se ne morejo branit, ker jih prekine in pusti publiko pod vtisom, da so lopovi.
Tako se, vsaj jaz, ne bi šel debate. Če gledam debato, potem očitno pričakujem, da bodo postavljena vprašanja, ki zanimajo tudi mene. In da bo voditelj naredil vse, da dobi zadovoljiv odgovor ali pa pokaže, da ga tip pač nima.

Un tip reže debato na mikroskopske koščke, prekinja pa jo na nerazumnih točkah.

Kolikor sem spremljal recimo hrvaško "Latinico" ali pa srbske "Između dve vatre", "Utisak nedelje" itd, so vsi omenjeni daleč, daleč boljši.

cen1 ::

Če dobiš vtis da je nekdo lopov je to kvečjemu zato ker je večina njegovih gostov politikov ki so dejansko lopovi in nič drugega. :)

imagodei ::

> "Žal je Slak izgubil svojo ostrino. "

Je nikoli ni imel. To, da zapreš v isto sobo 10 ljudi z dvemi ali tremi bistveno različnimi stališči in potem skačeš v besedo, prekinjaš govornika in zbegano zastavljaš nova vprašanja, ni prav nobena ostrina. Vsaj v moji knjigi ne.

Ostrina bi bila, če bi soočil 2-3 ključne ljudi in jih potem eno uro in pol seciral, umirjeno terjal od njih odgovore, vztrajal pri vprašanju, četudi bi se sogovornik izogibal direktnemu odgovoru... To, da pa skače v besedo: "Dobro...! Dobro...! Eeee, boste imeli možnost spet kasneje...! Po oglasih!" - to je pa, sori, en format oddaje v stilu Reality Showov, za katere vemo, da pritegnejo precej široko množico gledalcev; sooči se celo drisko mnenj, 2 gosta govorita 60% časa, ostalih 8 tekmuje za tiste drobce časa, konkretnih odgovorov je zelo malo.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

Super Sonic ::

Problem v osnovi, ki ga Slak ima je ta, da gostu ponavadi zastavi neko vprašanje, gost pa odplava v vode in dinamiko govora, ki ga je imel pripravljenga v naprej. Tako se odvzame smisel vprašanje in debata gre neznano kam.

Enkrat je imel v oddaji ljudi, ki smo mu odgovarjali direktno in korektno, zato je bilo super poslušat. Tudi tega vmešavanja v besedo je bilo relativno manj kot običajno. Je pa res, da je proti koncu oddaje zmanjakalo vprašanj, zato so potem igrali papagaje zadnje pol ure/15 minut.

Definitvno se on s tem problemom, ko mu gost odide iz fokuse ven in nato dobi replike ostalih, ne zna soočit, zato mnogokrat je to točno tako kot je napisal imagodei in to je "negledljivo", čisto zapravljanje časa.

Bobovnik je najbolj fajn, za moj okus.

ps
Mi je bila pa fajn zadnja oddaja od Slaka, ki sem jo gledal, mislim, da je bilo glede Olimpijade v MB in kljub vsem slabostim oddaje in vsem slabostim Slaka in njegovih pomočnikov (ki pogosto navajajo napačne podatke), se je lepo videl rop tisti ljudi, ki so bili v tisto sranje tam vpleteni.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Jst ::

JA, v zadnji oddaji o Olimpijadi in FISA in letu 2017 (nisem vsega gledal), je Slak od nekaterih ostro zastavil vprašanje, ampak on ne zna gosta prekiniti in mu reči v fris: "tega vas nisem vprašal."


--

Sicer sem pa imel občutek, da bo Igor Lukščič na krmilu SDja sedaj v vseh teh pogovornih oddajah, ki še pridejo, da se ga ljudje navadijo; tip je pameten in zna argumentirati in argumentirano sesuti nasprotnika, brez žaljivk, tako, da če bo folk lahko pozabil Pahorja, ima SD še možnost preživeti. Čeprav mi je Lukšič en kekec, glede nekaterih stališč, ki jih zagovarja, se nikakor ne morem strinjati.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jst ()

Gregor P ::

Na žalost, so Odmevi in Pogledi s Slakom vse kar imamo v "živo"; ostale vnaprej posnete zadeve mene recimo sploh ne zanimajo, pa če so povedali še toliko "dobrega" v oddaji. Sam gledam to izključno zato, da vidim, kako bo gost takšne oddaje odreagiral v živo na neko vprašanje, kaj je pravzaprav rekel, je vsaj za mene sekundarnega pomena (ker razen, če se gost po nekem čudnem naključju ne bo "zlomil" v oddaji, itak ne bo povedal nič posebnega).:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

imagodei ::

@Gregor P,

razumem appeal oddaj v živo in tvoja pričakovanja, samo žal Slak česa takega ne zna izvabiti iz gostov. Če mu že uspe človeka spraviti v stres in švic, tako kot Kugovnika v oddaji o Univerziadi v Mariboru, potem mu to uspe popolnoma po naključju. Tudi slepa kura zrno najde.
- Hoc est qui sumus -

Super Sonic ::

razumem appeal oddaj v živo in tvoja pričakovanja, samo žal Slak česa takega ne zna izvabiti iz gostov.

Moje mnenje o tem je, da so filmi na začetku oddaje precej provokativni (ne dobri) in da marsikoga, marsikdaj zmedejo, zato so, ironično, za gledanje še najbolj primerne prve minute oddaje. Potem pa se večina gostov vpelje v tisto, kar ima za povedati in imajo naštudirano, ali pa negirajo podatke, kar se tudi dostikrat zgodi, saj Treven in ekipa včasih kar po svoje kaj napiše notr.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Icematxyz ::

Je nikoli ni imel.


BS.

To, da zapreš v isto sobo 10 ljudi z dvemi ali tremi bistveno različnimi stališči in potem skačeš v besedo, prekinjaš govornika in zbegano zastavljaš nova vprašanja, ni prav nobena ostrina. Vsaj v moji knjigi ne.


To se več ne dogaja na žalost. Sedaj so oddaje bistveno bolj vodene, Slak bolj miren in vprašanja zelo ozko usmerjena, se pravi lahko bi tudi rekli, da niti ni več različnih stališč.

Ostrina bi bila, če bi soočil 2-3 ključne ljudi in jih potem eno uro in pol seciral, umirjeno terjal od njih odgovore, vztrajal pri vprašanju, četudi bi se sogovornik izogibal direktnemu odgovoru...


Saj načeloma je to počel v času, kjer so drugi spraševali le splošna vprašanja. Sedaj pa je vse preveč "montirano" in zelo ozko vodeno.

To, da pa skače v besedo: "Dobro...! Dobro...! Eeee, boste imeli možnost spet kasneje...! Po oglasih!"


Žal, tega že nekaj časa ni več. Boš moral pogledati kakšno oddajo.

konkretnih odgovorov je zelo malo.


Niti ni to problem trenutno, prej da so zahtevani odgovori zelo ozko usmerjeni in vodeni in preprosto teme niso primerne času (in izzivom) v katerem živimo. Se pravi kritična presoja in najtežja vprašanja/odgovori od tistih na samem vrhu, ki jih drugje pač ne boš dobil. Tega preprosto ni, kot da je vse v najlepšem redu in se s temi vprašanji nihče ne rabi ukvarjati, žal tako enostavno to ne gre in s tem se preprosto mora nekdo ukvarjati.

razumem appeal oddaj v živo in tvoja pričakovanja, samo žal Slak česa takega ne zna izvabiti iz gostov. Če mu že uspe človeka spraviti v stres in švic, tako kot Kugovnika v oddaji o Univerziadi v Mariboru, potem mu to uspe popolnoma po naključju. Tudi slepa kura zrno najde.


Neumnost, ko se gibaš na robu rezultat ne more bit vnaprej znan. Bobovnik bi morda v oddaji takšnega tipa s svojo avtoriteto preveč vodil potek razprave in to ni nujno, da bi bilo dobro.

Kakorkoli Slak in njegovo vodenje je zaenkrat drugo razredna tema. Oddaja mora ponovno koncept zastaviti nekoliko širše in se kritično ukvarjati s temami in izzivi, ki so času primerne/i in terjati odgovore, ki so dani v presojo javnosti od tistih na vrhu. Izbira tem in vodenje oddaje tudi ne sme nakazovati bistvene (politične) pristranskosti ali dajati vtisa, da oddaja služi nekim ožjim interesom. Temu se zlahka izogneš s širino tem, ki pa trenutno manjka.

Looooooka ::

noraguta je izjavil:

škoda dane gre za slackware 14

Haha...ok nisem edini, ki je kliknil zaradi tega :D

Looooooka ::

Drugace pa ce je to tisti slak, ki je s poptvja zbezal/letel na slo1...
Tega cloveka ne bi cisto nic pogresal ce bi ga jutri zbil vlak.
Bolj neprofesionalnega novinarja na tv-ju se nisem videl.
Od kdaj je soocenje/intervju to, da sogovorniku tezis dokler ne dobis odgovora, ki ti ga je napisal sef.Ce ga pa pac ne dobis, pa ko sogovornik konca na hitro izjavis neko "ljudstvu v njegovi glavi vsecno" izjavo in potem pac poves to kar si zelel slisati.
Pa klinc ce mas al pa nimas dokazov.
Kreten prve klase.Zaposlen je pa samo zaradi gledanosti.
Zame je on ziv dokaz, da sploh ni vec pomembno kaj je res in kaj se dogaja ampak to, da zadevo poves na cim bolj senzacionalen nacin in ob tem obtozis cim vec ljudi.Ce ni obtozb jih pac iz riti potegnes.

Gregor P ::

... zato ker sicer gosti v vseh drugih vnaprej posnetih oddajah povedo vse po resnici?!?;((
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

T-h-o-r ::

vnaprej posnete oddaje in vnaprej podana vprašanja


to je edina pravilna pot
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

panteist ::

Looooooka je izjavil:

noraguta je izjavil:

škoda dane gre za slackware 14

Haha...ok nisem edini, ki je kliknil zaradi tega :D

OK, nekaj nas je že :)

Drugače pa me zanima kakšni so kaj ratingi televizijskih programov skozi leta. A imam le jaz občutek, da gledanost pada? Je pa tudi res, da letošnje leto še nisem gledal TV programov...

Karaya 52 ::

Pogledi Slovenije je svetlejsa tocka slovenskega novinarstva. Predvsem obdeluje svete krave, tabu teme, nazadnje dosmrtni mandat Kocijancica. Tako da po mojem mnenju gre oddaja v nos predvsem "politicnim korektnezem", ki jim gredo drugacna mnenja rahlo na jetra. Zato ga je Golobic na proplusu ukinil. Odmevi so pogojno sprejemljivi, solidni moderatorji, a premalo gostov in casa za razvoj debate.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Pri meni je že tako, da skorajda ne gledam TV-ja, torej v klasičnem smislu televizije, TV programov ipd. (no, saj tudi nimam televizijske škatle); vse gledam preko spleta (v glavnem poročila, dokumentarne oddaje itd.).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Karaya 52 ::

Nekateri si takole predstavljajo profesionalno novinarstvo. Malo pljunes po desni strani, malo po levi ob koncu pa gre vsak domov z neodlocenim izidom. Pri Slaku pa gnile ideje spusijo, vcasih posteno, mlatilci slame pa raje doma ostanejo.

Icematxyz ::

Pogledi Slovenije je svetlejsa tocka slovenskega novinarstva. Predvsem obdeluje svete krave, tabu teme, nazadnje dosmrtni mandat Kocijancica. Tako da po mojem mnenju gre oddaja v nos predvsem "politicnim korektnezem", ki jim gredo drugacna mnenja rahlo na jetra.


Ko bi le še vedno bilo tako, kot si sedaj napisal. Se pravi tudi neka širina in ne mlatenje slame, ki je že bolj ali manj prazna.

Malo pljunes po desni strani, malo po levi


Da, takšna oddaja rabi to širino. Ampak niti ne pljuvanje bolj kritično in široko zastavljeno izmenjavo pogledov in ne obrobne teme in s tem neke vrste ščitenje vrhov odločanja pred tem, da morajo prestaviti in zastopati svoje poglede o najtežjih temah, ki jih v tem obdobju zagotovo ne manjka.

poweroff ::

Looooooka je izjavil:

noraguta je izjavil:

škoda dane gre za slackware 14

Haha...ok nisem edini, ki je kliknil zaradi tega :D

Tudi jaz sem kliknil zaradi tega. Naj se drugič jasno napiše, da gre za debato o slovenskem novinarju, da ne bom izgubljal časa s klikanjem.
sudo poweroff

Gregor P ::

Sem se malo izgubil, kaj točno ste to klikali?:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

panteist ::

Kliknili to temo zaradi "zavajajočega naslova" :)

Slak -> Slack -> Slackware -> http://www.slackware.com/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenska narodna glasba

Oddelek: Sedem umetnosti
212843 (2032) Semafor
»

Virus Zika - spet senzacionalizem medijev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11925838 (18981) AC_DC
»

Pogledi Slovenije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
33452414 (39839) Gregor P
»

Bojkotirajmo 24ur.com (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10523021 (19367) imagodei
»

Ali pop-tvjevcem sploh dela email?

Oddelek: Loža
127238 (6663) sloex

Več podobnih tem