Forum » Operacijski sistemi » XP-->Win7 - Pomoč pri odločitvi!
XP-->Win7 - Pomoč pri odločitvi!
robosapijen ::
Pozdravljeni!
Imam računalnik star kakšne 2 leti in pol, uporabljam Windows XP.
Začel sem razmišljati da bi iz XP-ja šel na Windows 7 ker bi mi prav pišel malo boljši program.
Zanima me ali kdo od vas ki je iz XP šel na Win7 imel kakšne težave in ali se taka nadgradnja sploh splača (v dilemi sem tudi zato ker na mojem(32bitem)računalniku piše Disigned for XP).
V naprej hvala za odgovore.
Lp Rob
Imam računalnik star kakšne 2 leti in pol, uporabljam Windows XP.
Začel sem razmišljati da bi iz XP-ja šel na Windows 7 ker bi mi prav pišel malo boljši program.
Zanima me ali kdo od vas ki je iz XP šel na Win7 imel kakšne težave in ali se taka nadgradnja sploh splača (v dilemi sem tudi zato ker na mojem(32bitem)računalniku piše Disigned for XP).
V naprej hvala za odgovore.
Lp Rob
- spremenil: robosapijen ()
IceBoX ::
Ti kar pojdi na Windows 7, glede instalacije pa ni nič težkega, malo poglej za vodiče če ne znaš in to je to. Pa poglej če je računalnik dovolj močen, vendar glede na to da je star 2 leti in pol bi rekel da je. http://windows.microsoft.com/systemrequ...
mtosev ::
s tem programom lahko previris ce bos imel kaksne tezave s softwarom/hardwarom ob prehodu na 7ko http://www.microsoft.com/windows/window...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
bosmla ::
Sicer ne vem za kaj uporabljas racunalnik vendar po mojih izkusnjah ne bos pridobil nic pomembnejsega (izgubil pa bos denarja za kar dobro graficno) razen ce mas vec kot 4GB RAM-a.
dronyx ::
robosapijen je izjavil:
Tega pa na štekam. Kaj je zate program? Windows 7 so tako kot XP operacijski sistem, kjer ti potem zaganjaš razne programe (Office, IE, Paintshop itd). Kakor jaz poznam zadeve, razen par iger, ki zahtevajo dx11 (recimo Just Cause 2) in ga ne podpira XP, vse drugo teče lepo na obeh sistemih. Po mojih opažanjih Windows 7 na istem računalniku tudi ni nič hitrejši, da bi bil to lahko ključni razlog. Na novi računalnik bi pa vsekakor dal Windows 7. Tu ni pa kaj dosti razmišljat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 bo imel 'novo' jedroOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15943 (11020) | Lonsarg |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2887 (2443) | bluefish |
» | Windows 7 se prodaja odlično (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17231 (14625) | jest10 |
» | Windows 7 zbral največ prednaročil v zgodovini Amazon.co.uk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15270 (10181) | nekikr |
» | Izid Windows 7 potrjen za sredino jeseni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10738 (7476) | techfreak :) |