Forum » Pomoč in nasveti » Montiranje kratkega filmčka
Montiranje kratkega filmčka
kratos ::
Torej, je tukaj kakšna dobra duša ki bi mi pomagala zmontirati filmček dolg cca 10 sekund. V filmčku pa so 2 žoge ki se odbijejo, vse kar je potrebno nardit je da se freeza ob odboju in napiše fizične enačbe katere delujejo na žoge. Sam sem se že trudil to naredit vendar zaman, nimam pojma o Gimpu in podobnih programih, tako da bi vesel vsakega ki bi mi pomagal. Filmčk pa je v .mp4 formatu.
Rippy ::
Pošlji še meni PM, če bom imel časa bom nekaj zanimivega naredil v vsakem primeru pa dobiš osnovno zadevo.
Napiši do kdaj potrebuješ, enačbe in imena (v vrstnem redu lahko), morebitni naslov filma in kdaj naj se prikaže, dovoljeno trajanje filma. Lahko tudi enostavne skice s puščicami.
Napiši do kdaj potrebuješ, enačbe in imena (v vrstnem redu lahko), morebitni naslov filma in kdaj naj se prikaže, dovoljeno trajanje filma. Lahko tudi enostavne skice s puščicami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje iz fizikeOddelek: Šola | 2022 (1646) | FrRoSt |
» | Seminarska naloga-hitrost nogometne žogeOddelek: Šola | 1887 (1723) | alexa-lol |
» | Nogometni sodnikiOddelek: Loža | 4888 (4228) | Gladi |
» | Matematicni "paradox" - vsaj. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 16175 (12223) | Thomas |
» | RobobrcOddelek: Znanost in tehnologija | 2155 (1759) | ahac |