Forum » Pomoč in nasveti » Zvok na novi matični nedela
Zvok na novi matični nedela
zupanman ::
Pozdravljeni.
Včerej sem namontiral novo matično, CPU ter napajalnik. Vse dela super razen zvoka.
Driverje mam naložene, v BIOSih je vse ql, v samem sistemu mam vse kar se tiče speakers Enabled...
Torej kaj še preostane? Ali je kaj narobe z samo matično?
Kaj naj naredim... sem morda pozabil na kakšno čist simp zadevo?
In še eno off topic vprašanje: Ali je pri mirovanje temperatura procesorja 37-38 normalno?
AMD Phenom II x4 965 stock fan & cooler
Včerej sem namontiral novo matično, CPU ter napajalnik. Vse dela super razen zvoka.
Driverje mam naložene, v BIOSih je vse ql, v samem sistemu mam vse kar se tiče speakers Enabled...
Torej kaj še preostane? Ali je kaj narobe z samo matično?
Kaj naj naredim... sem morda pozabil na kakšno čist simp zadevo?
In še eno off topic vprašanje: Ali je pri mirovanje temperatura procesorja 37-38 normalno?
AMD Phenom II x4 965 stock fan & cooler
- zaklenil: KoMar- ()
Pozabil sem povedati da je pomojem problem v back panel. Saj ko vklučim zvočnike, zvok nato nedela
Sm že uštimav. Neki je čudn use skp ker prkloplen mam na back plate, na sistemu morm pa na front met... Sam jbga glavn da dela ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6852 (4561) | Mikec17 |
» | rahlo piskanje ob obremenitvi in zatikanje grafike v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (999) | igorrogi |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7692 (5472) | milos75 |
» | Kupujem tih napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 995 (766) | Dejancek |
» | slika zaostaja za zvokomOddelek: Zvok in slika | 2114 (2012) | The B |