» »

a je to pametno?

a je to pametno?

gorenc ::

Ali se vam zdi pametno, da je za poslovodjo rac. trgovine postavljen nekdo, ki nima pojma (zenska je iz komerciale Emone) o racunalnikih??? Sam sem ubogi prodajalec (student) v eni izmed teh trgovin (ni vazno kateri-me je kar malo sram) in sem moral pred nastopom na delovno mesto opravljati teste o poznavanju racunalnistva,...ZA POSLOVODJO PA SO VZELI ZENSKO KI NE ZNA UGASNITI MONITORJA, NE LOCI MED TISKALNIKI IN PRINTERJI, SPRASUJE KAM SE DA KARTUSE V SKENER:))) IN NE VE KAJ JE TO PROCESOR!!!
AAAAAAAAAARGGGGGGGHHHH!!!!!!! zenska bo imela 150.000 place + stimulacija+ uspesnost prodaje!!!!

PaJo ::

Taksne stvari se na zalost dogajajo v nasi preljubi Slovenij, saj jaz niam nix proti ce je vodja komercalist(celo poznam nekaj takih) samo mora vsaj malo pojma met kak je kaj pri racunlniku, to je pa obvezno.
Ja no mogoce pa se bo celo odnesla:D Ce seveda verjames v cudeze>:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Tzar ::

Ja jest mram prizant sem tudi vodja prodaje v eni racunlaniski firmi,pa me je tud sram ker ne poznam razlike med tiskalniki n printerji,šmrc:D:D:D>:D:D
Življenje je lepo!

Stripy ::

Glavno, da je nekje v eni majhni monopolisticni firmi direktor, ki se neznansko spozna na telefonijo.

gorenc ::

upam da me ni kdo napacno razumel; seveda ni razlike med printerji in tiskalniki, samo ona ni vedla, da je printer in tiskalnik eno in isto! BOG POMAGAJ NAM!

Zipper ::

Zaradi nestrokovnih ljudi je zelo tesko urejati stvari po telefonu in po elektronski posti. Dejsvo pa je, da to ni problem samo v racunalniski branzi, temvec je problem nestrokovnosti prisoten v vaseh porah nase druzbe, od zdravstva do vodenja nase ljube drzave...:|
---------------------------------------
Type Win to enter Windows ME
---------------------------------------

luni ::

Kako je za POSLOVODJO RACUNALNISKE trgovine lahko postavljen nekdo, ki ne ve kaj za vraga je miska mi res ni jasno... Kako pa potem sploh vodi prodajo, naroca opremo in tako naprej?!
Artificial Intelligentia

HEKO ::

Povabi BABO na slo-tech! (ba bojo vsi proci pa miške, pa skeneri, pa kartuše.. overclockani :)) :D:D:D
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Tomi ::

Mogoče je pa bolje, da je ekonomist ženska, ki se ne spozna na računalnike, ker potem ne more priti do nobenega nevednege prisvajanja tuje lastnine, ah, kraje.. Je pa res, da imamo v naših preljubih trgovinah res kr neke ljudi, ki ponavadi nimajo pojma o stvareh, za katere so zadolženi.. Tisti samo malo, bom poklical(a) ***** mi je zelo znan...:8)
metrodusa.blogspot.com

Rott-von-weiler ::

to je tak vse povsod tak ne samo v rač. trgovinah jaz sem prejšnji mesec šel za avto dele kupit v avstrijo pa sn v trgovini naleto na turčina ki ni znal nemško nič boljše kot jaz
zdaj pa se zmeni :O

orkan ::

Če je primer, res takšen, kot si opisal, pa me zanima, kako je lahko takšno podjetje PROFITNO, če postavi na odgovorno mesto, nekoga, ki o računalniški opremi nima pojma!!!!
;(;(
Lp Orkan!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37445289 (10973) cortez
»

Rad bi odprl svoje podjetje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516571 (5104) Pyr0Beast
»

JAE Celje....

Oddelek: Loža
373336 (2088) Tody
»

Najbolj neumen odgovor:) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12810652 (6352) fRiK0
»

prigode računalničarjev :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
897386 (4775) TERORRIST

Več podobnih tem