» »

Rad bi odprl svoje podjetje

Rad bi odprl svoje podjetje

1
2
»

poweroff ::

Jaz bi za začetek predlagal naslednje. Če hočeš končati faks, si moraš ostaviti določene prioritete. Ob podjetju je to malo težko.

Razmisli, če morda ne bi bilo smiselno za začetek odpreti s.p. Ukvarjati se lahko začneš s servisiranjem opreme, kar vključuje tudi software. Recimo, da prideš in poštimaš računalnik - naložiš popravke, zaščitiš brezžično omrežje, firewall, itd. Sicer imam občutek, da ta trg pri nas še ni razvit (in nekaj časa ne bo), vendar bi si jaz osebno zelo želel videti to, da bi ljudje imeli potrebo po programskem servisiranju svoje opreme. Da bi dejansko najeli nekoga, ki bi jim prišel počistit spyware in bi jim svetoval kateri antivirus kupiti, itd.

Morda se kot s.p. lahko ukvarjaš tudi s prodajo računalniške opreme. Morda je najbolje, da se oglasiš na lokalni gospodarski zbornici ali si ogledaš portal eVEM. Nudijo tudi neke tečaje, nasvete za ustanovitev podjetja in pomagajo izdelati poslovni načrt. In mislim da vse to brezplačno.

Sicer imam občutek,da ne veš še čisto točno kaj bi počel, je pa pohvalno, da imaš neko vizijo da nekaj hočeš v življenju. Večina je žal nima.
sudo poweroff

Pyr0Beast ::

Sicer imam občutek, da ta trg pri nas še ni razvit (in nekaj časa ne bo), vendar bi si jaz osebno zelo želel videti to, da bi ljudje imeli potrebo po programskem servisiranju svoje opreme. Da bi dejansko najeli nekoga, ki bi jim prišel počistit spyware in bi jim svetoval kateri antivirus kupiti, itd.
Sosed je eden takih preimpulzivnih podjetij ..
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Transparentna Slovenija #5: Spletni trgovini s spolnimi pripomočki razkrili svoje kup (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
12549880 (27594) Saul Goodman
»

Izdelava mobilne spletne trgovine

Oddelek: Izdelava spletišč
424796 (3479) 111111111111
»

Dobavitelj

Oddelek: Loža
142999 (1805) K0K0
»

Slovenski trgovci ter tujina (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19540679 (37003) s51as
»

Vzpostavitev Računalniške trgovine

Oddelek: Kaj kupiti
354653 (3035) janezek67

Več podobnih tem