Forum » Omrežja in internet » Kako dobiti internet?
Kako dobiti internet?
evl81xadlez ::
Dober dan!
Živim v 30 km oddaljenem naselju stran od Ljubljane in nevem kako nej dobim net, razen seveda volje
Ker nimamo UMTS-a nemorm in nočm met niti instant interneta zto ker dela blazno počas. Sm klicu na telekom pa so mi rekl da morjo centralo
zamenat ampak že ta drugo leto ni nč. Medtem k majo skor moji sosedi siol internet morm met jst še vedno internet prek telefona.
Prosim za čim več odgovorov
Že vnaprej hvala!
Živim v 30 km oddaljenem naselju stran od Ljubljane in nevem kako nej dobim net, razen seveda volje
Ker nimamo UMTS-a nemorm in nočm met niti instant interneta zto ker dela blazno počas. Sm klicu na telekom pa so mi rekl da morjo centralo
zamenat ampak že ta drugo leto ni nč. Medtem k majo skor moji sosedi siol internet morm met jst še vedno internet prek telefona.
Prosim za čim več odgovorov
Že vnaprej hvala!
srus ::
Moj predlog - najprej pojdi na tečaj slovenščine, postani funkcionalno pismen in boš lažje urejal stvari v tem modernem svetu.
Ne zdi se mi možno, da 30 km stran od Lj. ni UMTS signala. Imate CATV kabelsko omrežje?
Ne zdi se mi možno, da 30 km stran od Lj. ni UMTS signala. Imate CATV kabelsko omrežje?
evl81xadlez ::
Prvo kot prvo sem pismen (če še nisi dojel)
Drugače pa nimamo UMTS ker živimo v bolj hribovitih pokrajinah,imamo pa total tv, ker siol tv ne mormo met kaj šele kabelske
Drugače pa nimamo UMTS ker živimo v bolj hribovitih pokrajinah,imamo pa total tv, ker siol tv ne mormo met kaj šele kabelske
--- ::
srus s kero nogo si ti vstal
Anyways evl, bolj težko ga boš dobu, ker sem biv v isti situaciji. Problem je če telekom reče ne je ne, pol ti pa itak neki nabijajo nazaj in te lepo diplomatsko odslovijo - verjetno so ti napisal da ko bo mozno te bodo obvestil :/
Anyways evl, bolj težko ga boš dobu, ker sem biv v isti situaciji. Problem je če telekom reče ne je ne, pol ti pa itak neki nabijajo nazaj in te lepo diplomatsko odslovijo - verjetno so ti napisal da ko bo mozno te bodo obvestil :/
c0dehunter ::
Verjetno gre za bolj oddaljene sosede, če ne ne vidim razloga zakaj bi bližnji sosed internet lahko imel, on pa ne..
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
šernk ::
c0dehunter je izjavil:
Verjetno gre za bolj oddaljene sosede, če ne ne vidim razloga zakaj bi bližnji sosed internet lahko imel, on pa ne..
zakaj? ker so za določeno vas navoljo 3 prosta mesta...ostali se pa lahko veselo j...
nadgradnje pa vsaj 10 let ne dočakaš iz strani telekoma, tudi če zbereš kar nekaj kandidatov ki bi vzeli net
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Furbo ::
SIOL/Telekom seveda ne bo šel vleči kable, ker so ga regulatorji trga prisilili, da jih mora deliti s konkurenco, medtem ko obratno ni treba.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
rejven ::
telefon so ti dolžni pripeljat kamorkoli v sloveniji za enotno ceno priključka (cca80EUR, če se ne motim). Poznam primer kolega, ko su mu potegnal cca. 1.2 km kabla. Kljub temu, da so ti zakonsko dolžni zagotovit telefon, nažalost to zaenkrat ne velja za net tako ga gl.
BC3 ::
telefon ti kaj dosti ne pomaga, razen počasnega in dragega dial-upa? jaz npr. imam adsl sosed 5m stran ga pa ne more imeti (menda prepolna centrala). kabla ni, umts dela pa mogoče z 10kB. na srečo vidi Krim in lahko uporablja lastovko...
to je 10km iz LJ.
to je 10km iz LJ.
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
klemenSLO ::
kok stran si od krima?
Jst mam Lastovko in sm zadovoljen.
Jst mam Lastovko in sm zadovoljen.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37034 (17505) | modelno1 |
» | Izkop novega telefonskega priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 9015 (8024) | Topix |
» | Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 31233 (19853) | Marko86 |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3019 (2143) | Pesimist |
» | banda telekomska...Oddelek: Omrežja in internet | 2968 (1816) | shock |