» »

Samsung galaxy s

Samsung galaxy s

««
27 / 35
»»

Lonsarg ::

Noben ne bi nogenga nategnu. SGS je 200EUR rablen, tvoja Nokia pa recimo 50EUR vredna, tak da je lih normalen deal, dober za oba.

Nemixxx ::

dobro hvala
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Dr_M ::

Bananovec je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Boli naše operaterje qu*ac za vas.

In kaj ima operater veze pri nadgradnjah?

OS, ki ga namesti servis je verjetno brandan, kar pomeni, da je treba čakati na operaterja.

No, pri nas ni brandan, vsaj pri mobitelu ne.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Bananovec ::

Nemixxx je izjavil:

Js bi pa rad nekaj vprašal in sicer moj frend mi ponuja galaxy s za 150+jaz mu dam Nokio 5800 express music.Se to splača?Mobitel od njega je star 4meseca je brez večjih prask oz. jih skoraj nima.Drgač mi je ponuju za 250€ sam js sm ga takorekoč nategnu za 150€ + nokia?Se mi izplača ali ne?

Prodaja mi ga zaradi tega,ker nima denarja za plačevanje mesečnih položnic in bi rad sam mobitel izplaču iz tem denarjem s katerim bo prodal telefon.

Realno gledano je tak SGS vreden max. 250€. Zaradi situacije na našem trgu pač nekateri radi zbijejo ceno za 100€. Tvoj mobilnik na drugi strani je vreden okrog max. 60€.
Iz tega vidika se biznis splača.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

martincek1 ::

Seveda se splača. Nokia 5800 izven garancije je vredna zelo malo, tam 50€. Bodi pa prepričan, da je z njo vse v redu (ne šteka zaslon, palča se zatakne, pokrovček ima oba pina in ne pada ven, ekran ne poka na polno, itd..), ker drugače ga boš hitro dobil nazaj. :))

Xserces ::

pa se kr neki cajta bo zard xda folka :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Ko bodo nehal izdajat uradne verzija, pol je zame to konec.
Sicer pobozna zelja je 2.4, ampak skor mal dvomim.

Lion29 ::

jap, delajo pospeseno na ice sandwichu
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

yani2000 ::

Sicer se je Samsung zavezal, da bodo vsi njihovi flagship smartphoni podprti 18 mesecev od izdaje, sam nisem prepričan, če je še stari SGS notri vključen ali to velja samo za novejše modele.
Če bi bil še SGS notri vključen pomeni, da bi bil ta talefon uradno podprt do decembra 2011, kar bi nam še glih lahko prineslo Ice Cream Sandwich na ta telefon (vem ja, pobožne želje). :D
Če ne pa je tukaj še vedno CM, sam ta mi ni najbolj všeč, ker vedno neki ne dela tako kot bi moralo.
Me pa tudi zanima smiselnost takšne nadgradnje, saj Froyo je bil tisti, ki je bil nujen za nadgradnjo drugače ti nekatere aplikacije sploh niso hotele delat (npr. uradni Flash v10).
Pozna kdo kakšne uporabne aplikacije, katere nujno potrebujejo Gingerbread za izvajanje?

naKljuchni ::

cukl je izjavil:

naKljuchni je izjavil:

Kakšna je kaj situacija z uradnim Gingerbread 2.3 updatom pri nas?
Kies pravi, da "This version of the device cannot be updated.", imam pa Android 2.2, verzijo PDA:JP6 / PHONE:JP4 / CSC:JP4 (SIM).
Glede na to, da so nekateri uporabniki iz drugih držav že dobili možnost updatea, me zanima, če mi to javi zaradi verzije mojega firmwarea ali ker pač v Sloveniji še ni na voljo?
Počasi bi se namreč želel znebiti vsem znanega štekanja, bi pa (preden dajam gor custom rome) poskusil po official poti. Morda bi to sicer najhitreje rešil s t.i. lagfixom, ampak nisem prepričan, če je trik s spreminjanjem datotečnega sistema zadeva, ki deluje tudi za 2.2 ali je bilo to samo za starejše verzije?

Dolpotegni Odin 1.3 ali 1.5. Registriraj se na samfirmware.com, potegni dol zadnji rom (JVP 2.3.4) in sledi navodilom. Pravzaprav je simple ko pasulj. Na koncu pa si naložiš prek odina še CF root in SpeedMod kernel, pa si zmagal.
JVP ima slovenske menije, nima pa slovenske tipkovnice. BTW: JVP je že 9. gingerbread rom. :P

Ok, 3 mesece kasneje še vedno nisem nič updatal, ni bilo časa, zato se tega lotevam zdaj (še vedno sem na Androidu 2.2, verzija PDA:JP6 / PHONE:JP4 / CSC:JP4 (SIM)). Preden se lotim, imam nekaj vprašanj:

- kolikor mi je znano, je pred namestitvijo 2.3 custom ROMov potrebno imeti nameščen Gingerbread bootloader, ki ga dobim z namestitvijo stock ROMa s samfirmware.com - ali to drži?
- rad bi si naložil najnovejši stable Darky's ROM - DarkyROM v10.2.1 Final v2, ki pred inštalacijo priporoča nameščen 10.2RE - če se ne motim, sta oba na osnovi JVQ ROMa (v opisu zgoraj omenjene 10.2.1 verzije Darky pojasni, da je rajši predelal že obstoječo v10.2 z JVQ, kot da bi vzel kaj novejšega, saj je s tem pridobil na stabilnosti) - (s predpostavko da je odgovor na prvo vprašanje pritrdilen) mora zato tudi prednameščeni stock ROM biti JVQ ali je lahko najnovejši JVS 2.3.5?
- nameravam se ravnati po tem tutorialu, ampak mi ni jasno od kod se v koraku 4.2 pojavi ClockworkMod, če pa je govora o stock ROMu...
- moram iz kakršnegakoli razloga pred proceduro imeti nameščen Kies?
- priporočate, da z uporabo Nandroida naredim backup trenutnega setupa v primeru, da se kaj zalomi (zaradi garancije ipd.) ali to nima nekega smisla?

O vsem skupaj je po XDA in Darkyjevih forumih napisano že ogromno, vendar mi konkretnih odgovorov na ta vprašanja ni uspelo najti in se v izogib težavam raje prej prepričam.

Hvala, lp

Ne rabiš kiesa ... rabiš samo bootloader in pa EE ali pa od Ficeto-ta Ficeto.JVP.Base ki je rootan! potem pa samo iz darky toolom flashas 10.2 v2! garancijo baje zgubis ce rootas ...

backup je vsekakor priporocen :)

Video guide

Written guide by coomb:

IMPORTANT! Before performing any of the following steps, check if your lagfixes are active. If this is not the case, activate them in recovery (voodoo options), or in the voodoo control app.

If you are on JVQ (10.2 RE/EE, 10.2.1 Beta1/GoldenMaster/v1/v2):

-Download v10.2.2 Final, put it in your internal SD and open the DarkyROM app. Select the features you'd like to have installed. Mind you that ad-hoc is known to break wi-fi for some people, so it is reccommended to untick it. Wipe is optional and completely up to you!

-Select flash/install file from SD card, navigate to the 10.2.2 Final zip file and tap it.

-The installation of the ROM will begin, wait for the phone to finish (this can take up to ten minutes).

-If everything went well, your phone should reboot and you will be on 10.2.2 Final :)

-If you are still a bit skeptical, you can check your build in settings>phone info :D

If you are on any other Gingerbread ROM (such as JVH, JVP, JVR builds):

-Download v10.2.2 Final, put it in your internal SD and open the DarkyROM app. Select the features you'd like to have installed. Mind you that ad-hoc is known to break wi-fi for some people, so it is reccommended to untick it. Select wipe, if you don't do so you will have FCs & problems overall.

-Select flash/install file from SD card, navigate to the 10.2.2 Final zip file and tap it.

-The installation of the ROM will begin, wait for the phone to finish (this can take up to ten minutes).

-If everything went well, your phone should reboot and you will be on 10.2.2 Final :)

-If you are still a bit skeptical, you can check your build in settings>phone info :D

For those of you on ANY OTHER ROM:

-Flash 10.2 RE. Grab it HERE

-If you have done everything correct, you can now follow the ''If you are on JVQ (10.2 RE/EE, 10.2.1 Beta1/GoldenMaster/v1/v2)'' part of this guide :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

naKljuchni ::

Če prav razumem, je tudi Ficetov DarkyROM 10.2RE base verzija in je to vse kar nucam?

EDIT: Ok, zdajle sem prečital prvih par strani threada te verzije in zgleda, da to drži; grem probat.

Zgodovina sprememb…

potem loh flashas se z semaphore kernelom in OCjas na 1.2 GHz z voltage controlom :) pri bateriji ni minusov ;)

DA NEBI FLASHU SEMAPHORE KERNELA!!! XD z zadnjo verzijo darkyja ne dela :) saj pr men ne k sm lih kar flashu na 10.2.2 :D

Zgodovina sprememb…

knesz ::

Ne vem, zakaj toliko preferirate tega bleferja darky-a.
Predlagam, da si snameš rom slovenskega kuharja, kateri že vsebuje bootloaderje in vse potrebno.
Edino kar boš moral paziti je, da na začetku, takoj po flashanju, ko te vrže v recovery, izklopiš lagfix. Nekateri so imeli problem pri prvem zagonu.
edit:
še link

Zgodovina sprememb…

• spremenil: knesz ()

knesz je izjavil:

Predlagam, da si snameš rom slovenskega kuharja, kateri že vsebuje bootloaderje in vse potrebno.
Edino kar boš moral paziti je, da na začetku, takoj po flashanju, ko te vrže v recovery, izklopiš lagfix. Nekateri so imeli problem pri prvem zagonu.
edit:
še link

Vidim da imaš že kr nekaj časa nekaj proti Darkyu. Takrat si sicer predlagal S.U.R.F.A.C.E. ROM, sedaj pa pač slovenski MilkyS.MOD.
Sicer ne vem točno kaj imaš proti njemu oz. njegovemu teamu, ampak moraš bit hvaležen za njegovo delo, saj je prav on zrihtal leaked v2.3.5 ROM za SGS. Pa po moje je naredu še kakšne druge fixe/tweake za SGS.
Moram pa priznat, da v bistvu ni nobenemu za vrjet ko piše da je "lagfree and super ultra smooth and ultra fast and stable with very very long battery life", tega enostavno na SGS ni!
Do sedaj sem vedno imel lagfest na telefonu:
- večinoma rabi 3 sec, da odpre Dialer/Contacts/Messaging appe (zato ker ga Android Memory Manager vn meče po določenem času)
- ko gor/dol scrollam pri Favorites v Dialerju mi tud orng šteka
- Browser mi šteka
- vsake toliko časa mi "Android System" za kakih 5 sec nabije CPU in takrat je telefon bolj kot ne neodziven (lagga)
Ostalo mi dela OK.
Pri MilkyS.MOD sem opazu, da nima hackane SMS/MMS aplikacije.
Drugače pa hvala za link do slovenskega ROM-a za SGS! 8-)

Se strinjam, lagfree na SGS ne obstaja, pa tudi long battery life ne. :)

No pa se nekaj okoli GPSa. Na XDA sem nasel eno temo, kjer je lepo opisan problem GPSa in zakaj ne dela.
Vsi SGS izdelani do semptembra 2010 imajo napako, namrec antena se loci od modula, zato zadeva enostavno ne dela. Na zadnji strani je en gumijast trak, spodaj je pa antena in ce cisto zgoraj pritisnes na to gumo, GPS zacne delat. S kolegom sva vsak s svojim telefonom veckrat ponovila ta postopek in zadeva dejansko dela. Zdej me pa zanima, ce se na RAM2 zavedajo tega problema in ce ga znajo resit. Sam namrec nebi odpiral telefona.

knesz ::

yani2000 je izjavil:

knesz je izjavil:

edit:
še link

Vidim da imaš že kr nekaj časa nekaj proti Darkyu. Takrat si sicer predlagal S.U.R.F.A.C.E. ROM, sedaj pa pač slovenski MilkyS.MOD.
Sicer ne vem točno kaj imaš proti njemu oz. njegovemu teamu, ampak moraš bit hvaležen za njegovo delo, saj je prav on zrihtal leaked v2.3.5 ROM za SGS. Pa po moje je naredu še kakšne druge fixe/tweake za SGS.
Moram pa priznat, da v bistvu ni nobenemu za vrjet ko piše da je "lagfree and super ultra smooth and ultra fast and stable with very very long battery life", tega enostavno na SGS ni!
Do sedaj sem vedno imel lagfest na telefonu:
- večinoma rabi 3 sec, da odpre Dialer/Contacts/Messaging appe (zato ker ga Android Memory Manager vn meče po določenem času)
- ko gor/dol scrollam pri Favorites v Dialerju mi tud orng šteka
- Browser mi šteka
- vsake toliko časa mi "Android System" za kakih 5 sec nabije CPU in takrat je telefon bolj kot ne neodziven (lagga)
Ostalo mi dela OK.
Pri MilkyS.MOD sem opazu, da nima hackane SMS/MMS aplikacije.
Drugače pa hvala za link do slovenskega ROM-a za SGS! 8-)

Glede darky-a, v samem začetku se je kitil z tujim perjem, vso kredibilnost je pa izgubil, ko je v nekih verzijah roma modificiral le-tega tako, da je njegov rom imel najboljši signal. V bistvu je pa naredil samo to, da je zamenjal ikonce za prikaz jakosti signala. Če je imel tlefon realno eno črtico, je signal meter kazal tri. In še nekaj takih fint je izvedel. Poleg tega je pa problematičen tudi njegov odnos do xda, ker on in njegovi mesarji držijo zadeve zase. Dober primer je jvs, katerega so "izdali" javnosti po par tednih, in še to modificiranega. To je nekaj razlogov, zakaj ga ne prebavljam.
Sam trenutno uporabljam nek Pioneer rom (lite verzijo), katerega sem naložil včeraj. Zamenjal sem launcher, imam go launcher ex in tudi go dialer, ki je razmeroma hiter in zna iskati tako po imenih kot priimkih, pa še nekaj bombončkov ima. Kasneje prilepim sliko.
Zakasnitev dialerja: če kdo ve za kakšno rešitev, kakšen hiter dialer, se priporočam. Najbolj mi gre na živce pri samsung romih to, da čakam par sekund, da mi dvigne dialer. Razen če ni v spominu. Poizkusil sem portati miui dialer, ampak brez uspeha zaradi različnih knjižnic.
Milky rom sem pa predlagal zato, ker je za manj vešče uporabnike najlažje tega naložit, in se ni treba jebat z bootloaderji in ostalimi jajci.
lp

bom probu milkyMOD že zard tega ker je SLO :D

krop ::

Probaj darky 2.3.5 JVS
Zadeva je totalna raketa:D
V bistvu je to Ficetov rom.

sm probal ze vse :)sm flashoholic ;) XD na JVS me je neki zajebavu WIFI pa GPS...

Zgodovina sprememb…

Goody ::

pol moraš pa probat tole ; http://forum.xda-developers.com/showthr... (če še nisi)

cink44 zakaj? in ja nism se probal XD sm dau pod bookmarks bom jutr probu :)

Zgodovina sprememb…

Ker je po moje najboljši CM based ROM, in recimo tudi edini CM based z delujočim pravim BLN.

aha ql ql :)

Suly ::

Vidim da na zadnji strani poteka zelo mojsterska debata, zato se s svojim vprašanjem počutim prav smešno.

Skratka imam čisto klasičn rom 2.3.3 in me zelo moti na galaxy s-u tista spodnja "opravna vrstica", kjer so noter 4 ikone za telefon, imenik, sporočanje in aplikacije.
Se da to kje nastavljat po želji (izbrisat, zamenjat, dodat), namreč za sporočanje uporabljam drugo aplikacijo in je precej moteče, da mi spodaj v sporočanje gorijo številke za sporočila, čeprav so ta sporočila v drugi aplikaciji že prebrana.

Pomoč, hvala.

imas razlicen "launcharje" ki imajo moznost spreminjanje teh bliznjic :) mensezdi da je eden od teg SPB shell ampak nevem a rabs rootat al ne :)

Dons sm flashu ene 10 romov, 5 kernelov, pa telefon se vedno ni operativen.
Eni romi so pocasni, drugi (JVS) imajo FC phone, eni so grdi, nekateri pa vse skupaj.
grrrr >:|
Pomoje se bom pocasi preselil na Galnet MIUI. Sam se tipkovnico moram nastudirat pa se ene par malenkosti..

Eh, Suly, saj zato pa je forum, da se vpraša.
Kar ti rabiš je custom launcher, torej z drugimi besedami drugo "namizje/domači zaslon".
Sedaj, če si TouchWiza navajen potem bo tole najbrž šok zate ampak vsake stvari se da navadit.
Najboljši so naslednji:
- GO Launcher EX
- LauncherPro
- ADW Launcher
Jih je pa seveda še celi kup na marketu (Helix, Zeam, SPB,...).
Pa malce si preberi katere funkcije ima kateri launcher pa malce si še zaslonske slike poglej na marketu.

Suly ::

Xserces in yani2000, hvala vama za ultra hiter odgovor :) Bom testiral, pa javim.

LauncherPro :) Hvala še enkrat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Suly ()

Je Darkcore 4.0 res edini GB kernel, s katerim BLN dejansko dela?! :|

am ne? men dela tud z JVQ in pa JVR

Uceri sm sprobu DC 3.0, Galaxian, Semaphore, SpeedMod in Talon kernele (vse tazadnje) in cist v nobenmu ne dela BLN. Test mode v BLN control dela norlamno, ko pa dobim sms, se tipke ne prizgejo. Sprobal tudi nekaj romov, Dary 10.2.2, Dynamic I, Juwe's 5.3, Doctorz Rom V.2.0, pa se ene par drugih... Sicer vseh kombinacij nisem sprobal.
Se najboljsa kombinacija je pa Ficeto JVS base + DC 4.0.

Aja, Semaphore in Talon mi se vedno naredita moder zaslon.

Na JVS ti naredi moder zaslon? ti mas pa res probleme XD men z semaphore kernelom vse gladko dela! :)

Ma ze na JVQ in JVR romih mi je Semaphore od 1.5 naprej naredil moder zaslon. Pravtako ene 2 verziji Galaxiana, ampak potem je zgleda tip popravil.

Boobiz ::

Suly je izjavil:

Vidim da na zadnji strani poteka zelo mojsterska debata, zato se s svojim vprašanjem počutim prav smešno.

Skratka imam čisto klasičn rom 2.3.3 in me zelo moti na galaxy s-u tista spodnja "opravna vrstica", kjer so noter 4 ikone za telefon, imenik, sporočanje in aplikacije.
Se da to kje nastavljat po želji (izbrisat, zamenjat, dodat), namreč za sporočanje uporabljam drugo aplikacijo in je precej moteče, da mi spodaj v sporočanje gorijo številke za sporočila, čeprav so ta sporočila v drugi aplikaciji že prebrana.

Pomoč, hvala.

Jst uporablam launcher pro, ki ma možnost te zadeve izklopit, pa v primerjavi z samsungovim touchwizom, ki ga ti uporabljaš je bliskovito hiter.
I'm drunk, what's your excuse?

krop ::

Ficeto JVS base + darkcore4.0 = BLN deluje 100%

$%&/() ::

Js sm pa še vedno na Darky 9.5 (2.2.1), sem čisto zadovoljen, pa tudi ne da se mi hecati z backupom in ostalo šaro, v kolikor bi hotel updatati. Zanima me pa, ali se da nastaviti, da BLN gori tudi za zgrešene klice, ker sedaj gpri samo za SMSe in maile. V nastavitvah pa tudi nisem ničesar našel.

Dr_M je izjavil:

Eh kje pa , dela na vseh zadnjih semaphore, talon, moonlight, galaxian... Ne dela pa speedcore (sej tudi piše). Da ti dela na SMS stock pa rabiš modificiran services.jar file, ki ga po večini rom kuharji dajo tudi v rome, nekateri pa tudi v teme...Da ti dela tudi za klice pa rabiš BLN pro seveda.

Zakaj toliko kompliciranja z BLN, če lahko z marketa dobiš aplikacijo, ki ti dela točno to in se ni treba zafrkavat s kerneli?

Boobiz je izjavil:

Zakaj toliko kompliciranja z BLN, če lahko z marketa dobiš aplikacijo, ki ti dela točno to in se ni treba zafrkavat s kerneli?

Katera pa je ta, ki dela točno to? (sam ne mi kak NoLed omenit, ker seveda NoLed ne dela niti približno točno to kot BLN)

Goody je izjavil:

Boobiz je izjavil:

Katera pa je ta, ki dela točno to? (sam ne mi kak NoLed omenit, ker seveda NoLed ne dela niti približno točno to kot BLN)

Torej ti maš problem s tem, da hočeš utripajoče touch tipke, katere za en q vidiš na soncu? Ne vem no, rajši uporabljam noled, da točno vem kakšno notifikacijo mam in mi ni treba bulit v telefon 5 sekund, da vidim, če mi slučajno dva knofa utripata. Meni se zdi noled bolj funkcionalen. Vsakemu svoje torej. :))

Seveda vsakemu svoje - (tebi udri po bateriji, pa slabša vidnost (je slabša vidnost Noled definitivno) ;)),

samo ne bluzit da dela Noled "točno to kot BLN"...

(pa glede primerjave govorim iz prve roke ker imam doma tako sgs kot sgsII, na prvem imam BLN, na drugem pa Noled)

Goody je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Eh kje pa , dela na vseh zadnjih semaphore, talon, moonlight, galaxian... Ne dela pa speedcore (sej tudi piše). Da ti dela na SMS stock pa rabiš modificiran services.jar file, ki ga po večini rom kuharji dajo tudi v rome, nekateri pa tudi v teme...Da ti dela tudi za klice pa rabiš BLN pro seveda.

Zakaj mi pa potem z nobenim ne dela, razen z DC 4?
Kot sm ze napisu, test dela uredu v BLN control, ampak ko dobim sms se pa lucke ne prizgejo.

Na istem ROMu?

Jup. Sprobu ene 3 razlicne rome, pa 5 kernelov... In razn DC 4 z nobenim ne dela BLN. Pa danes sem opazil, da se tudi pri DC 4 ucasih ne prizgejo, tko bolj random dela.

Takole pa zgleda moj telefon s Semaphore kernelom (rom ni vazen klateri je)
Sicer na slikah se ne vidi tako dobre, ampak tipkovnica je dejansko modra in vse ostalo tudi.

Ne vem kaj naj ti rečem, meni BLN dela s Talon, semaphore in DC kernelom. sem pa na Surface JVR romu. Tale screen pa tud ne vem, men je semaphore delal v redu. Je pa sigurno da mora rom kuhar dodati pravi services.jar da dela BLN za SMS stock (GOsms recimo dela brez tega).

Lahko probaš instalirat tale sevices.jar : http://dl.dropbox.com/u/17130316/JVR_Se... če ti bo pomagalo.

gr33k3_ ::

Pozdravljeni !

Prodajam Samsung Galaxy S kupljen pri mobitelu 23.12.2010 tprej imam ga 10 mesecev. garancija je še do decembra 2011.
-telefon je v brezhibnem stanju
-naložen je android 2.3.4 (lahko tudi flashnem na android ki je bil naložen ob nakupu telefona.)
-dodam USB kabel.polnilec,slušalke in stojalo za telefon ki sem ga naredil sam =)
-v benchmarku doseže 3314 točk =)
CENA: 200EUR

PRODAJAM ZARADI NAKUPA GALAXY S II

za več informacij in ponudbo pišite na mail gr33k3@gmail.com ali kličite na 031-782-516 (lahko pošljem slike telefona ali posname video kako telefon deluje)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gr33k3_ ()

$%&/() ::

Prodaja kdo original SGS slušalke?
««
27 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1770345325 (162344) medenko
»

Izzid android-a 4.1.x

275929 (4698) bdoxx
»

Galaxy Ace (strani: 1 2 )

6112451 (11372) BOCo.
»

nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )

5711939 (9519) Lonsarg
»

Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
233764 (3119) klinker

Več podobnih tem