» »

dekodiram SKY -e....

dekodiram SKY -e....

branko_bm ::

Hocem zdekodirat skaje, a ima kdo lepo sliko? S katerim programom je to storil? A rabim mogoce drugo tv kartico (imam fly video 98)? Slika na skay-ih je migetajoca, le analogni premiere se dobro vidi! Zanima me se kako je z digitalnim signalom? a bi ob nabavi digitalnega reciverja bilo dekodiranje lazje?

msmiha ::

Z digitalno kartico vem da se da to čist lahko naredit, ker dobiš neki taki program že zraven pri nekaterih.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Znida ::

Nebi bilo nič bolje, saj tam sploh ni isto kodiranje(videocrypt). DL-dej: http://www.netzagent.com/freetv/vcrypt/... dela zelo dobr...

Znida HVALA ! ta program je res the best...!

do sedaj je ta program se najbolj uporaben..., ceprav slika se vedno malo migeta, tako da ce se ve kdo za kak program s katerim se da gledat skaje, naj kar da link, pove njegovo ime, ali pa mi ga poslje..

Jinxy ::

Pri kerem kabelskem operaterju pa si? Ali imas svoj kroznik? :)

...svoj kroznik

nevem kak je z opereterji pri nas ne spuscajo v kabel nobenih kodiranih siginalov...

dajte folk a se vete za keri pameten program?

TheHijacker ::

Tudi jaz sem prečesal celoten internet za takšen program pa ga še nisem našel. Najboljši do sedaj je hVC, kateri link si že dobil. Obstajajo pa tudi drugi(MoreTV, MultiDec,...) a nobeden ni boljši kot hVC. Če slučajno naletiš na kakšen neraziskan in boljši program te prosim da to sporočiš...
Lp

Pikachu ::

Sky-jev se nazalost se ne da ucinkovito dekodirati. Od vsega je uporaben je Premiere, ki ima re odlicno (dekodirano) sliko. - Pubs3.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
859129840 (31202) chrush
»

Lastovka tv ali total tv?

Oddelek: Zvok in slika
138058 (7312) Scorpia
»

Satelitska tv

2012861 (12147) Tody
»

satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7215917 (14249) BlackHole
»

najmanjša satelitska antena?

184101 (3789) CaqKa

Več podobnih tem