Forum » Pomoč in nasveti » Kdo je zdej butec?
Kdo je zdej butec?
Pepo ::
Imam glup problem. Mojo Terratec zvocno sem nesel popravit, ker nekaj hresci, pa probal v komp butnit staro SB Creative 64PCI. Vse driverje od Terre sem lepo deinstaliral, scistil autoexec.bat (na config.sys ni nic blo), instaliral SB driverje, zagnal- in nic. Vklapljam playerje, kaze, kot da stvar spila. a zvoka nobenega. Pa sem ustekal vse banance tja, kamor je treba. Butnil ven, dal spet noter, isto. Ma kdo podobne skusnje s takimi stvarmi? Help!
malinavc ::
a maš mute obkljukan? :)
če ti cdji ne špilajo, nimaš kabla povezanga od cdroma(dvdroma) do kartice.
kartica hin? :))
če ti cdji ne špilajo, nimaš kabla povezanga od cdroma(dvdroma) do kartice.
kartica hin? :))
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Can ::
Moj sosed je imel enak problem. Baje, da na enih tipih Celeronov SB PCI64 s priloženimi gonilniki ne dela. Na Mlacomu so mu dali en Patch, ki je popravil gonilnike in SB dela kot sešika.
Pepo ::
Can, res si car. Sem poklical Mlacom in so dali driver, tako da zdaj spila. Huh, je bilo mucno igrat z nemimi zvocniki. Malinovc, tudi tebi hvala. Mute je bil obljukan, mater sem osel...
Tehnika ljudstvu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5493 (3843) | fulgur |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5402 (4399) | hyphh |
» | win2k in sumenje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1008) | SpiDEr8 |
» | ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128Oddelek: Strojna oprema | 1292 (1177) | PIII850 |
» | Ni zvoka ko hocem poslusat avdio cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (998) | freserovski |