Forum » Loža » Razbijanje studentov pred parlamentom
Razbijanje studentov pred parlamentom
Utk ::
A niso imeli svojih redarjev? Če nimajo redarjev, ki bi obvadali teh par "posameznikov", potem klinc pa tak organizator.
Ramon dekers ::
Ja nič, študenti in dijaki začeli. Zdaj pa na nas delavce, da še mi
+1
vsaj eden!dokler se ne bo nikomur nič zgodilo gremo pač v prepad nevem komu ni to jasno. edini ki so se do sedaj uprli v sloveniji so bili študentje.pred parlamentom se stavka ker so tam največje drhali, že od leta 91 so tam, isti, enaki. nikomu ništa, vse gre naprej iz generacije v generacijo, najprej fotr v politiki kasneje pa še 3 rodovi naprej od bratrancev do nečakov.državno tožilstvo je recimo celotno področje družine brezigar, jankovič si gradi palače po ljubljani, dela "kolosej kjer bodo potekale gladiatorske bitke"pa njim se fučka kaj se dogaja z nami. sami sebi ali komu drugemu nebodo vzeli nič, vzeli bodo delavcem. kaj pa se bo dejansko spremenilo z ukinitvijo ŠS?????RESNO?se bo v Sloveniji začelo cediti med in mleko?bomo odkrili nafto?bomo s tem pokrili dolgove?se bo s tem povečal naš GDP?pa to je samo pljunek v vodo.Kaj bo naslednja faza?povečanje trošarin, davkov?nova obdavčitva na motorna vozila?nevem zakaj tak direndaj s ŠOS.vlada mora najprej sama pri sebi razščistiti probleme, odstaviti koga ki je najbolj potreben začenši s kresničko, zorotom...zapreti šrotkota, bavčarja.ker so oni tisti ki so naredili več škode Sloveniji in gospodarstvu kot nek ŠOS, po teh ukrepih pa lahko zapremo še ŠOS!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
PaX_MaN ::
zapreti šrotkota, bavčarja.ker so oni tisti ki so naredili več škode Sloveniji in gospodarstvu
Šrotkoti in Bavčarji imajo čez polovico BDPja.
Pšenični ::
http://www.zurnal24.si/slovenija/duh-iz...
No, kar sem omenil že včeraj, danes prihaja na dan. Jasno je vedno bolj, da je policija neustrezno reagirala. Torej...Kdo bo odgovarjal.
Vse skupaj, sploh če vzamemo še tisto sproducirano jamranje okrog 20.000E je zgleda vse ali konstrukt ali nesposobnost.
Zdej če primerjamo zneske; npr. delavcem Steklarske je v bistvu država dolžna 2.5 milijona evrov, pa ni nobenega cirkusa. (danes se sicer spet tisto bolno nategovanje za 20.000 nadaljuje, kot da je pol Slovenije najmanj debilne - ko so Bavčar, Šrot in ostali dobivali 10x večje odpravnine bi rabili takšen odziv). Heh, sam nekej jih nategujejo, kot pepčke. Mislim delavce Steklarske.
"Torej ni policija izzvala metanja kock, če je sploh ni blo tam? Hja, potem se pa sploh ve, kdo naj to plača."
To je najmanj neresno razmišljanje.
No, kar sem omenil že včeraj, danes prihaja na dan. Jasno je vedno bolj, da je policija neustrezno reagirala. Torej...Kdo bo odgovarjal.
Vse skupaj, sploh če vzamemo še tisto sproducirano jamranje okrog 20.000E je zgleda vse ali konstrukt ali nesposobnost.
Zdej če primerjamo zneske; npr. delavcem Steklarske je v bistvu država dolžna 2.5 milijona evrov, pa ni nobenega cirkusa. (danes se sicer spet tisto bolno nategovanje za 20.000 nadaljuje, kot da je pol Slovenije najmanj debilne - ko so Bavčar, Šrot in ostali dobivali 10x večje odpravnine bi rabili takšen odziv). Heh, sam nekej jih nategujejo, kot pepčke. Mislim delavce Steklarske.
"Torej ni policija izzvala metanja kock, če je sploh ni blo tam? Hja, potem se pa sploh ve, kdo naj to plača."
To je najmanj neresno razmišljanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Torej ni policija izzvala metanja kock, če je sploh ni blo tam? Hja, potem se pa sploh ve, kdo naj to plača.
Mipe ::
Telbanc, praviš, da policija ni ustrezno reagirala... A potem to pomeni, da so demonstranti ustrezno ravnali?
"jap, usekat bi jih bilo treba nazaj, orng."
Tole varovanje je bil en fijasko, ko sem pogledal včeraj vse slike z neta sem se večkrat vprašal kje so bili na začetku sploh policaji. V glavnem popoln polom, dobro da se ni nobenemu nič zgodilo. Torej me zanima, kdo bo za to odgovarjal.
"Telbanc, praviš, da policija ni ustrezno reagirala... A potem to pomeni, da so demonstranti ustrezno ravnali?"
A me sprašuješ, če bi šel jaz tud kocke metat? Policija je spustila zadevo iz rok, Zato jim je raja podivjala. To je že jasno. Zakaj jih ni bilo dovolj ne vem? Specijalne enote so prišle, ko je že vse divjalo in je bilo tistih par revčkov že čist rumenih. medtem, so tud konjeniki "odmarali", kaj češ državna služba.
Da ni bilo premalo policije?
Tole varovanje je bil en fijasko, ko sem pogledal včeraj vse slike z neta sem se večkrat vprašal kje so bili na začetku sploh policaji. V glavnem popoln polom, dobro da se ni nobenemu nič zgodilo. Torej me zanima, kdo bo za to odgovarjal.
"Telbanc, praviš, da policija ni ustrezno reagirala... A potem to pomeni, da so demonstranti ustrezno ravnali?"
A me sprašuješ, če bi šel jaz tud kocke metat? Policija je spustila zadevo iz rok, Zato jim je raja podivjala. To je že jasno. Zakaj jih ni bilo dovolj ne vem? Specijalne enote so prišle, ko je že vse divjalo in je bilo tistih par revčkov že čist rumenih. medtem, so tud konjeniki "odmarali", kaj češ državna služba.
Da ni bilo premalo policije?
Zgodovina sprememb…
BlueRunner ::
@telebanc: Ali se pritožuješ, ker policija s pendreki in konjeniško enoto ni startala v mularijo in jih nekaj 10 spravila v bolnico zato, da bi rešila fasado parlamenta? Kakšna šala! Policija ni ukrepala tako, da bi lahko policijo zaradi odvečnega nasilja pribijali in križ in pomilovali "uboge demonstrante", ki bi jih razmazalo kot preveč zrel paradjz, ki pade iz vrečke.
No, nekateri v svojem bolanem umu menijo, da je 27.000EUR + poškodovanje spomenika vredno nekaj polomljenih rok in potolčenih betic pijane mularije. Ja, te pijandure in njihovi kolovodje bodo tako ali drugače poravnali škodo, ki je bila povzročena. Ne po krivdi policije, ampak po lastni krivdi povzročena. Policistom na terenu pa še vedno kapo dol, da so se zadrževali, da niso resnično pozvali rezerve v akcijo. To, da med huligani ni bilo poškodovanih zaradi ukrepanja policije pa ni nesposobnost ampak ravno nasprotno: dokaz sposobnosti policije, da ni odreagirala z maksimalno silo. Sposobnost, da ne ukrepa tako, kot se tukaj zdi enem pregretem telebancu, ampak tako, da je sicer trpela fasada, za korist tega, da ni trpela koža in, da se niso lomile kosti. Prav hitro se bi lahko zgodilo natančno to.
Poglej si sliko v tem postu in reci, da mulac nima sreče, da ni bil razmazan kot paradajz. Kajti natančno to praviš, da se bi moralo zgoditi. Nasilje še s strani policije nad pijano mularijo.
Za tiste, ki so vprašanje resno postavili, pa je bil dan tudi resen odgovor: policija se je pripravila na vse možnosti, vključno z najhujšo. To, kar se je zgodilo pa še ni bila najhujša varianta. Na začetku ni bil strnjen kordon policistov, ker na začetku tido ni bilo uničevanja. Tako, kot so ga demonstranti vedno bolj srali, tako je policija svoj odziv stopnjevala. Samo zato, ker se je lahko stvar uredilo z 9 poškodovani policisti in 0 poškodovanimi protestniki, je to dokaz, da je policija ravnala z minimalno potrebno močjo.
Študenti, ki v različnih medijih objavljajo novinarske polizdelke (in ne novice, ker napisano ne zasluži naziva "novica"), pa naj se malo zamislijo nad kvaliteto in sporočilnostjo svojih izdelkov in naj se začno že enkrat podpisaovati s polnim imenom in priimkom. Ne pa anonimno, kot to počnemo tukaj prisotni forumaši.
No, nekateri v svojem bolanem umu menijo, da je 27.000EUR + poškodovanje spomenika vredno nekaj polomljenih rok in potolčenih betic pijane mularije. Ja, te pijandure in njihovi kolovodje bodo tako ali drugače poravnali škodo, ki je bila povzročena. Ne po krivdi policije, ampak po lastni krivdi povzročena. Policistom na terenu pa še vedno kapo dol, da so se zadrževali, da niso resnično pozvali rezerve v akcijo. To, da med huligani ni bilo poškodovanih zaradi ukrepanja policije pa ni nesposobnost ampak ravno nasprotno: dokaz sposobnosti policije, da ni odreagirala z maksimalno silo. Sposobnost, da ne ukrepa tako, kot se tukaj zdi enem pregretem telebancu, ampak tako, da je sicer trpela fasada, za korist tega, da ni trpela koža in, da se niso lomile kosti. Prav hitro se bi lahko zgodilo natančno to.
Poglej si sliko v tem postu in reci, da mulac nima sreče, da ni bil razmazan kot paradajz. Kajti natančno to praviš, da se bi moralo zgoditi. Nasilje še s strani policije nad pijano mularijo.
Za tiste, ki so vprašanje resno postavili, pa je bil dan tudi resen odgovor: policija se je pripravila na vse možnosti, vključno z najhujšo. To, kar se je zgodilo pa še ni bila najhujša varianta. Na začetku ni bil strnjen kordon policistov, ker na začetku tido ni bilo uničevanja. Tako, kot so ga demonstranti vedno bolj srali, tako je policija svoj odziv stopnjevala. Samo zato, ker se je lahko stvar uredilo z 9 poškodovani policisti in 0 poškodovanimi protestniki, je to dokaz, da je policija ravnala z minimalno potrebno močjo.
Študenti, ki v različnih medijih objavljajo novinarske polizdelke (in ne novice, ker napisano ne zasluži naziva "novica"), pa naj se malo zamislijo nad kvaliteto in sporočilnostjo svojih izdelkov in naj se začno že enkrat podpisaovati s polnim imenom in priimkom. Ne pa anonimno, kot to počnemo tukaj prisotni forumaši.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlueRunner ()
"Za tiste, ki so vprašanje resno postavili, pa je bil dan tudi resen odgovor: policija se je pripravila na vse možnosti, vključno z najhujšo. To, kar se je zgodilo pa še ni bila najhujša varianta. Na začetku ni bil strnjen kordon policistov, ker na začetku tido ni bilo uničevanja. Tako, kot so ga demonstranti vedno bolj srali, tako je policija svoj odziv stopnjevala. Samo zato, ker se je lahko stvar uredilo z 9 poškodovani policisti in 0 poškodovanimi protestniki, je to dokaz, da je policija ravnala z minimalno potrebno močjo."
Jaz mislim tko, ti pa tko. Jaz mislim da so ga polomili, ti pa misliš da so vrhunsko opravili svoje delo.
Jaz mislim tko, ti pa tko. Jaz mislim da so ga polomili, ti pa misliš da so vrhunsko opravili svoje delo.
djordjevic ::
OK, bom pa takole vprašal. Bi torej po tvojem bilo prav, da bi policija vdrla med demonstrante, izločila tistih več deset metalcev kock in jih razbila na prafaktorje? To bi bil pravi odziv? Zanemarimo dejstvo, da bi se potem glupi raji, ki je bila na trgu, dejansko odpulilo in bi lahko prišlo še do česa hujšega, kot je par razbitih črepinj.
No grave is deep enough to keep us in chains.
@nny ::
Če bi policija vdrla med protestnike, bi se začel vsesplošen ravs! V pretep bi se vpletli tudi tisti, ki so dogajanje opazovali po strani.
P.S. Na prizorišču je bil samo 1(!) rešilec.
P.S. Na prizorišču je bil samo 1(!) rešilec.
Če misliš, da je prelita kri mladoletne in pijane mularije vredna 27.000EUR, potem mi dovoli, da proglasim tvoje mnenje za idiotsko.
Če misliš, da so nesposobni samo zato, ker so se odločili, da je materialna škoda bolj sprejemljiva, kot pa prelita kri, potem pa mi dovoli, da te vprašam v kakšni državi si misliš, da živiš?
Če misliš, da samo zato, ker demonstracije niso bile v krvi zatrte, to pomeni, da odgovorni za škodo ne rabijo odgovarjati, pa si nekje v svoji logiki zgrešil tako hudo, da si dejansko zaslužiš svoj vzdevek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlueRunner ()
Vdrla med protestnika, odpeljala tistih par metalcev kock in problem je rešen.
Ja, sanja svinja o kukuruz.
M-XXXX ::
djordjevic je izjavil:
Vdrla med protestnika, odpeljala tistih par metalcev kock in problem je rešen.
Ja, sanja svinja o kukuruz.
Se je situacija umirila potem, ko so odpeljali par največjih razgrajačev? Ekole...
Zanimivo, da ŠOS trdi, da so začeli metat kocke, ker jih je policija stisnila in ne vem kaj, tu pa vidimo slike, da policije sploh ni blo, ko se je začelo dugajat.
Fotografije so prirejene. Policija je bila na mestu, vendar je stala izven zornega kota fotoaparata (bližje parlamentu).
M-XXXX ::
Klici ranjene živali, ki jo je treba pokončat (ŠOS).
Mipe ::
Sah, ŠOS in ŠOU so sami lažnivci, ki se vlečejo iz blata, v katerega so sami zabredli. Zdaj pa prek študentov širijo to bedno propagando.
Ja, sigurno so bli policaji, ampak v parku, ne pa pred parlamentom. Vsaj ne tolk, da bi 2000 ljudi nekam "stisnili".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
"nobena izmed teh slik nima označene ure, kdaj je bila posneta"
Povzeto je iz Žurnala. Seveda je "verjetno vse spretna fotomontaža". Link je višje.
Povzeto je iz Žurnala. Seveda je "verjetno vse spretna fotomontaža". Link je višje.
Zgodovina sprememb…
Čakam še samo, kdaj bo 'prišlo na dan', da za vsem itak stoji 'tranzicijska garažna levica s KK na čelu'.
"Prav smešen si s tem."
V žurnalu so tud časi zraven slik.
"Čakam še samo, kdaj bo 'prišlo na dan', da za vsem itak stoji 'tranzicijska garažna levica s KK na čelu'."
Če vemo, da je za današnji dež kriv janša, potem je logično...
"Če misliš, da je prelita kri mladoletne in pijane mularije vredna 27.000EUR, potem mi dovoli, da proglasim tvoje mnenje za idiotsko.
Če misliš, da so nesposobni samo zato, ker so se odločili, da je materialna škoda bolj sprejemljiva, kot pa prelita kri, potem pa mi dovoli, da te vprašam v kakšni državi si misliš, da živiš?
Če misliš, da samo zato, ker demonstracije niso bile v krvi zatrte, to pomeni, da odgovorni za škodo ne rabijo odgovarjati, pa si nekje v svoji logiki zgrešil tako hudo, da si dejansko zaslužiš svoj vzdevek."
Torej razliko med napadom in obrambo ločiš?
V žurnalu so tud časi zraven slik.
"Čakam še samo, kdaj bo 'prišlo na dan', da za vsem itak stoji 'tranzicijska garažna levica s KK na čelu'."
Če vemo, da je za današnji dež kriv janša, potem je logično...
"Če misliš, da je prelita kri mladoletne in pijane mularije vredna 27.000EUR, potem mi dovoli, da proglasim tvoje mnenje za idiotsko.
Če misliš, da samo zato, ker demonstracije niso bile v krvi zatrte, to pomeni, da odgovorni za škodo ne rabijo odgovarjati, pa si nekje v svoji logiki zgrešil tako hudo, da si dejansko zaslužiš svoj vzdevek."
Zgodovina sprememb…
Samuel ::
so napisani zraven ja
Samo ne vidim 500 policajev na teh slikah. To je očitno rezerva.
Ah, kaj naj ti razlagam...
Samo ne vidim 500 policajev na teh slikah. To je očitno rezerva.
Ah, kaj naj ti razlagam...
Double_J ::
http://24ur.com/novice/slovenija/sos.ht...
Zdej lahko samo še čakamo, da najdejo policijske sodelovce. Če so v parlamentu imeli tajne sodelavce, so jih tudi pred parlamentom...
Zdej lahko samo še čakamo, da najdejo policijske sodelovce. Če so v parlamentu imeli tajne sodelavce, so jih tudi pred parlamentom...
Dve šivanki...
... in kako si ti predstavljaš, da bi policija "obranila" fasado pred to drhaljo? Z rožicami in prijaznim nagovorom, kjer bi apelirali na njihovo treznost?
Double_J ::
Ne vem pa kdo bi lahko zadel šipo v četrtem nadstropju? Kozmus, ker ni dobil rente?
Dve šivanki...
glede konjenikov... teh sploh ni bilo videti pred parlamentom
V kolikor bi zadeva razplamtela in bi se demonstracije popolnoma približale parlamentu, bi branili vhod v parlament.
V kolikor bi zadeva razplamtela in bi se demonstracije popolnoma približale parlamentu, bi branili vhod v parlament.
Na slikah časa ni. Tisti časi zraven zame niso relevantna informacija. Jih je komot lahko spisala kakšna 'Šoba'.
"Zdej lahko samo še čakamo, da najdejo policijske sodelovce. Če so v parlamentu imeli tajne sodelavce, so jih tudi pred parlamentom.."
Sej je reku Mondeo včerej, da so bili in snemali, če so eni snemali, so lahko drugi provocirali.
"... in kako si ti predstavljaš, da bi policija "obranila" fasado pred to drhaljo? Z rožicami in prijaznim nagovorom, kjer bi apelirali na njihovo treznost?"
Jaz le pravim, da je bila celotna zadeva speljana napačno. Obramba parlamenta se mora začet, ko dijaki stopijo iz avtobusa.
Ne potem ko uvidiš, da si postavil premalo policajev, ki se skrijejo, in tako raja znori.
Sej je reku Mondeo včerej, da so bili in snemali, če so eni snemali, so lahko drugi provocirali.
"... in kako si ti predstavljaš, da bi policija "obranila" fasado pred to drhaljo? Z rožicami in prijaznim nagovorom, kjer bi apelirali na njihovo treznost?"
Jaz le pravim, da je bila celotna zadeva speljana napačno. Obramba parlamenta se mora začet, ko dijaki stopijo iz avtobusa.
Ne potem ko uvidiš, da si postavil premalo policajev, ki se skrijejo, in tako raja znori.
Ta Šoba se je tako pogreznila v drek, da ji niti od blizu niti od daleč ni jasno. Ne marajo je niti podmladki, niti večina študentarije.
MadMicka ::
Organizator bo plačal škodo. Policaji, svaka jim čast, niso nobenga razbil, pa čeprav v tako razgreti situaciji bi mimogrede kakemu policaju popustili živci, in bi lahko kakega študenta resno poškodoval.
In zdej se nekateri bučmani sprašujejo, češ, kdo na policiji bo odgovarjal, ker so leteli kamni in jajca v parlament? Hm, tole splošno volilno pravico bi lahko malce omejili
Povsem drug primer pa je npr. v Italiji, kjer so policaji pod krinko demonstrantom talali molotovke in kar je tega in tisti, ki jih je vzel, so potem nadenj spustili specialce, da so jih razbili, kolikor so bili dolgi in široki. Italijanska vlada oz. vsaj minister za notranje zadeva ali karkoli že pač imajo zaradi tega še ni padla oz. padel. Sramota.
In zdej se nekateri bučmani sprašujejo, češ, kdo na policiji bo odgovarjal, ker so leteli kamni in jajca v parlament? Hm, tole splošno volilno pravico bi lahko malce omejili
Povsem drug primer pa je npr. v Italiji, kjer so policaji pod krinko demonstrantom talali molotovke in kar je tega in tisti, ki jih je vzel, so potem nadenj spustili specialce, da so jih razbili, kolikor so bili dolgi in široki. Italijanska vlada oz. vsaj minister za notranje zadeva ali karkoli že pač imajo zaradi tega še ni padla oz. padel. Sramota.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()
Od telbanca bomo zdaj zvedeli vse možne taktike branjenja parlamenta.
Ajde razgrni načrte.
Ajde razgrni načrte.
Ramon dekers ::
BlueRunner je izjavil:
@telebanc: Ali se pritožuješ, ker policija s pendreki in konjeniško enoto ni startala v mularijo in jih nekaj 10 spravila v bolnico zato, da bi rešila fasado parlamenta? Kakšna šala! Policija ni ukrepala tako, da bi lahko policijo zaradi odvečnega nasilja pribijali in križ in pomilovali "uboge demonstrante", ki bi jih razmazalo kot preveč zrel paradjz, ki pade iz vrečke.
policija bi morala dovolit vstop v zgradbo.tako se nebi več počutili nedotakljive!
Policaji so levo zraven ograje.. ene 10-15 jih je.
In če gledaš posnetke drugih kamer, lahko tudi opaziš kdaj so se pomaknili nazaj proti desni strani.
Imaš pa tudi posnetek, ki je bil posnet z višine 5 metrov in se lepo vidi, da policaji niso samo stali na mestu, ampak so se tudi gibali v smeri večjih "izbruhov" množice oziroma posameznikov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
dukenukem ::
SmeskoSnezak je izjavil:
http://www.facebook.com/group.php?gid=1...
še en zanimiv link:
http://www.vest.si/2010/05/21/o-napadu-...
Za drug link pa kapo dol,vsaj eden k je povedal po pravici,saj je po medijih tko al tko povečini vse cenzurirano ,sj ko si enkrat pred prlamentom in pomisliš kam so pripeljal to državo uni k not sedijo, je še dobro, da niso še bolj ponorel,sj majo študenti tud ušesa in oči, da vidjo, kako njihovi starši živijo v teh časih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do statusa študenta ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40155 (23760) | BCSman |
» | Študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16358 (12858) | Janac |
» | Varčevanje in visoko šolstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14705 (13099) | Mr.B |
» | Vpliv zakona o uravnoteženih javnih financah na študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14064 (12683) | pirlo |
» | Študentsko delo -> "malo delo" (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Problemi človeštva | 93756 (75693) | tx-z |