Forum » Pomoč in nasveti » 4870 problem
4870 problem
dajoker ::
Imam težavo - pri igranju mi slika zašteka, in naredi kvadratke - zvok laufa naprej, računalnik se ne odzove na nobeno kombinacijo tipk. Temperatura v idle je 68 stopinj, kartica je nenavita. Ker sem sumil pregrevanje sem z nekim freeware programom obremenil kartico, zagrela se je na 89 stopinj, test je trajal več kot 1 uro, nato sem zadevo prekinil. Je pa od igre do igre zadeva različna - pri GTA:SA se zgodi po minuti igranja, pri LFS pa se še to ni zgodilo. Je lahko kriva kakšna druga komponenta v računalniku?
AMD Athlon 3000+
Foxconn MB
4x512Mb ddr400
LC550
Hvala vnaprej!
AMD Athlon 3000+
Foxconn MB
4x512Mb ddr400
LC550
Hvala vnaprej!
"Hacker" is a term of honour and respect. It is a term that describes
a skill, not an activity. K. Mitnick
Vse je popolnoma stock in nikoli ni bilo navijano. Procesor hladim z Zalmanom, ki niti ne vem kako se mu reče (bakren z cca. 10cm velikim ventilatorjem - dobil pred parimi leti za smešen denar)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dajoker ()
TOP ::
Tale tvoja mašina je mal prešvoh za tako grafo jo ne zna izkoristit.Probaj z drugo grafo da vidiš če je sploh grafa kriva.In kot berem se ti to dogaja sam pri eni igri GTA,probaj na novo igro inštalirat in upam da nimaš nastavitev na max....
Tale tvoja mašina je mal prešvoh za tako grafo jo ne zna izkoristit.Probaj z drugo grafo da vidiš če je sploh grafa kriva.In kot berem se ti to dogaja sam pri eni igri GTA,probaj na novo igro inštalirat in upam da nimaš nastavitev na max....
Z x800gt teh problemov ni blo nikol. Grafika je nastavljena na srednje vrednosti, nič pretiranega. Namen imam grafo dat kolegu na test (danes, jutri), se je pa podobno dogajalo tudi pri COD 4, le da je tam potegnal vertikalne črte in ekran obarvalo zeleno :). A obstaja kaka zadeva, ki stestira procesor in ram na grafični kartici? Danes bom še pognal memtest, da izločim RAM pomnilnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dajoker ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero rabljeno (ali novo graficno)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18085 (16374) | Janac |
» | ATI Radeon HD 5850 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 24274 (11987) | Xserces |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28927 (12807) | erzy |
» | Zatikanje v igrah Phenom 940 in 4870 x2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2109 (1128) | Kristjan15 |
» | nVidia GeForce 9800GT 512MB (par vprašanj) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4094 (3088) | Lynx |