Forum » Programska oprema » Podnapisi zaostajajo
Podnapisi zaostajajo
zerdoner ::
Pozdravljeni. Imam eno težavo in sicer da mi v filmih HD zaostajajo podnapisi. Prej tudi ni bil zvok sinhroniziran z filmom vendar sem to rešil...podnapise mi pa ne uspe uskladiti z govorom.
Kaj se da kaj narediti na tej stvari, da bi delovalo normalno. Uporabljam pa KMPlayer
Mitja
Kaj se da kaj narediti na tej stvari, da bi delovalo normalno. Uporabljam pa KMPlayer
Mitja
toxius ::
Pozdravljeni. Imam eno težavo in sicer da mi v filmih HD zaostajajo podnapisi. Prej tudi ni bil zvok sinhroniziran z filmom vendar sem to rešil...podnapise mi pa ne uspe uskladiti z govorom.
Mitja
Poskusi s playerjem MPC-HC in poročaj...
zerdoner ::
Sem naložu omenjeni player in sedaj mi prehitevajo za približno 1s... Bom poskusu z F1 in F2 pa da vidim če se dajo uravnati
LP
LP
T-h-o-r ::
če je film 25 fps ali pa 29 fps, podnapisi pa so prilagojeni za film s 23 fps, jih ne boš nikdar uravnal v playerju
potegni si subtitle workshop dol, je zastonj
potegni si subtitle workshop dol, je zastonj
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Subtitle workshop - sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 1879 (1748) | nejclp |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77820 (19956) | CaqKa |
» | podnapisi v BS playerju ne delujejoOddelek: Zvok in slika | 2709 (2517) | jan01 |
⊘ | pogajate mi:podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1440 (1273) | Stepni Volk |
» | Brotherhood of the WolfOddelek: Sedem umetnosti | 1170 (990) | Gandalfar |