Forum » Mobilne tehnologije » divx na Nokia E72
divx na Nokia E72
Zvezdica27 ::
LP,
Sem relativno nov na Nokii in Symbianu in zadnjič mije kolega z N95 rekel, da mu lepo predvaja njegove divx (da pač ne more pognati 720p, navadne divx pa zlahka).
Ali to drži - e72 ima 600 mhz ARM, a precej malo spomina - lahko to res laufa normalne divx? Kdo to izvaja? Logična izbira za telefon je spremljanje serij, ki ponavadi niso zakodirani v neki hudi ločljiosti.
Zdaj ... ker symbiana ne obvladam, me zanima kateri program bi bil pravi za to,
Pretvorbe v mp4 ali gp3 me ne zanimajo.
hvala,
zz
Sem relativno nov na Nokii in Symbianu in zadnjič mije kolega z N95 rekel, da mu lepo predvaja njegove divx (da pač ne more pognati 720p, navadne divx pa zlahka).
Ali to drži - e72 ima 600 mhz ARM, a precej malo spomina - lahko to res laufa normalne divx? Kdo to izvaja? Logična izbira za telefon je spremljanje serij, ki ponavadi niso zakodirani v neki hudi ločljiosti.
Zdaj ... ker symbiana ne obvladam, me zanima kateri program bi bil pravi za to,
Pretvorbe v mp4 ali gp3 me ne zanimajo.
hvala,
zz
js osebno ::
Core player.
Če boš imel probleme z napakami certifikata poglej tole
Če boš imel probleme z napakami certifikata poglej tole
Zgodovina sprememb…
- spremenil: js osebno ()
lp,
Po "težkih jebah" s certifikati (kera štala... od 5 verzij samo 1 dela)
hvala za nasvet: ne morem verjeti, da zadevščina dela tkao lepo tekoče... Svašta. Multimedija je dobila nove razsežnosti. Prav probati moram en 720p video.
Zdaj pa teđava: Coreplayer ne podpira AC3 zvoka. Je kje kak player za Symbian, ki podpira mkv in AC3. Bi bil izjemno vesel te opcije.
Symbian 60 v3, FP2.
Thejan: HVALA !!! Zaslužil si si pivo, samo ne vem kako bova to izvedla.
zz
Po "težkih jebah" s certifikati (kera štala... od 5 verzij samo 1 dela)
hvala za nasvet: ne morem verjeti, da zadevščina dela tkao lepo tekoče... Svašta. Multimedija je dobila nove razsežnosti. Prav probati moram en 720p video.
Zdaj pa teđava: Coreplayer ne podpira AC3 zvoka. Je kje kak player za Symbian, ki podpira mkv in AC3. Bi bil izjemno vesel te opcije.
Symbian 60 v3, FP2.
Thejan: HVALA !!! Zaslužil si si pivo, samo ne vem kako bova to izvedla.
zz
js osebno ::
glede težave: core player je najnaprednejši predvajalnik videa za symbian. Tako da, če ta ne podpira nekega kodiranja, je najverjetneje, da tega telefon ne bo zmogel predvajati. Žal.
lp,
hvala za odgovor,
telefon zmore predvajanje, samo je AC3 kodek licenčni in ga programerji zaradi tega niso vključili v core player, tako pravijo na njihovem forumu (licence so problem, ker je core player plačljiv). Podpirajo drugi playerji (sodeč po opisih), samo pa ne mkv.
Hvala,
zz
hvala za odgovor,
telefon zmore predvajanje, samo je AC3 kodek licenčni in ga programerji zaradi tega niso vključili v core player, tako pravijo na njihovem forumu (licence so problem, ker je core player plačljiv). Podpirajo drugi playerji (sodeč po opisih), samo pa ne mkv.
Hvala,
zz
wxhmla45 ::
Strinjam se, danes je zagotovo vulgarno gledati film na zaslonu, ki ma diagonalo manjšo od 81 cm (32").
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153050 (35619) | king67 |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57506 (49397) | Lupin |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6146 (3319) | zavajon |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17381 (10266) | GrimReaper |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3209 (3209) | jan01 |