Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
MrStein ::
1.) Možnost shranjevanja slik
Zunanji ponudniki prej ali slej propadejo, izbrišejo sliko ali kako drugače postanejo nedostopni.
Primer: https://slo-tech.com/forum/t82704/p3686...
Vsaj za manjše screenshote in podobno.
2.) Če se zavrne oddaja sporočila, se naj izpiše razlog.
Primer: Oddaš sporočilo in ugotoviš, da je v napačni temi, pa ga izbrišeš in napišeš v pravo temo, bo ta vpis tiho zavrnjen. V stilu "nič se ne zgodi".
- naj napiše razlog
- v takih primerih (ko je prvo sporočilo brisano) je blokada nesmiselna
Zunanji ponudniki prej ali slej propadejo, izbrišejo sliko ali kako drugače postanejo nedostopni.
Primer: https://slo-tech.com/forum/t82704/p3686...
Vsaj za manjše screenshote in podobno.
2.) Če se zavrne oddaja sporočila, se naj izpiše razlog.
Primer: Oddaš sporočilo in ugotoviš, da je v napačni temi, pa ga izbrišeš in napišeš v pravo temo, bo ta vpis tiho zavrnjen. V stilu "nič se ne zgodi".
- naj napiše razlog
- v takih primerih (ko je prvo sporočilo brisano) je blokada nesmiselna
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
djready ::
Mislim da je čas da se slotech logotip malo spremeni, tist kvadratek pa črtica je res malo bedna pa font tudi. Imamo dosti photoshop uporabnikov ki bi za đabe neredil en badass logotip.
Asus M5A97 R2.0, Fx 6300 4.4Ghz, XFX 280x OC BE, 8GB Ram, XFX 550w, Win7
Raje se ukvarjajte z vsebino, ne pa formo... (uf, prepozno)
Motiti se je človeško.
Okapi ::
Predlagaj izbris marsikdo pomotoma klikne. Še huje je, če bereš na tablici. Malo prej sem enega tako pomotoma 'stisnil'. Vse druge napačne pritiske lahko popraviš, samo tega ne, zato bi bilo imho koristno dodati en vmesni 'a si ziher'.
Predlagam, da se v Programiranje odpre podforum "Šola", saj je skoraj polovica tem oblike "pomagajte mi rešiti tole (osnovnošolsko*) nalogo".
* - OK, srednješolsko
* - OK, srednješolsko
Motiti se je človeško.
Google login preverite, začel je opozarjati, da bodo ta API upokojili.
Sicer sem prehitro kliknil in nisem prebral, ampak je 100% tole:
opozorilo, da bo ta storitev ukinjena aprila 2015.
Več informacij na https://support.google.com/accounts/ans...
Sicer sem prehitro kliknil in nisem prebral, ampak je 100% tole:
opozorilo, da bo ta storitev ukinjena aprila 2015.
Več informacij na https://support.google.com/accounts/ans...
Motiti se je človeško.
zmaugy ::
Predlagam (če je izvedljivo brez raketne znanosti in NASA proračuna), da se doda možnost lastnih internih ocen/opomb za posamezne komentatorje. Torej ne javno ocenjevanje, zgolj možnost internega ocenjevanja/opomb drugih komentatorjev za lastno uporabo.
Članov je veliko in vse si je nemogoče zapomniti, bi bilo pa koristno vedeti kakšne so bile pretekle izkušnje s posameznimi komentatorji.
Članov je veliko in vse si je nemogoče zapomniti, bi bilo pa koristno vedeti kakšne so bile pretekle izkušnje s posameznimi komentatorji.
Je že bilo predlagano: https://slo-tech.com/forum/t41144/p3141...
Motiti se je človeško.
kuall ::
Slo-tech ti ne pusti objavit posta, ki si ga že kdaj prej objavil?? Je to eno novo pravilo? Čemu služi točno? Predlagam, da to pravilo odstranite, če pa ga že mislite obdržat ga vsaj tako naredite, da uporabniku pove, zakaj ni poslal, ne pa da postane txtbox s sporočili prazen in ti ni jasno kaj se je zgodilo. Naj ostane originalni tekst not, da se lahko doda dodatni teskt. Najbolje pa da odstranite to pravilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
hojnikb ::
>Čemu služi točno?
da ne copy-pastaš svojih oglasev willy-nilly. Ali spamaš različne teme z isto vsebino..
da ne copy-pastaš svojih oglasev willy-nilly. Ali spamaš različne teme z isto vsebino..
#brezpodpisa
bozicek ::
A lahko naredite da si zapomni da si logiran na dveh stvareh.
Ko sem na kompu doma in potem na telefon med sihtom me vedno vn vrze in se moram vedno logirat ponovno pa it v nastavitve pa zapomni si me...prosim ce se da nekako to ustimat
Ko sem na kompu doma in potem na telefon med sihtom me vedno vn vrze in se moram vedno logirat ponovno pa it v nastavitve pa zapomni si me...prosim ce se da nekako to ustimat
Darila letos samo za poredne
Redorange ::
Pri novicah,
spodaj pod novico bi bil en gumb, da če kdo opazi napako v novici, pošlje predloge, namesto da se piše pod komentarje
https://slo-tech.com/novice/t634056#crta
3.odstavek
Kanadačana Ananda Athavaleja, ki je prav tako lastnik številnih internetnih strani in je bo mnenju obrambe
zadnji odstavek:
po aretaciji pa je s tožilstvo sklenil dogovor o sodelovanje
spodaj pod novico bi bil en gumb, da če kdo opazi napako v novici, pošlje predloge, namesto da se piše pod komentarje
https://slo-tech.com/novice/t634056#crta
3.odstavek
Kanadačana Ananda Athavaleja, ki je prav tako lastnik številnih internetnih strani in je bo mnenju obrambe
zadnji odstavek:
po aretaciji pa je s tožilstvo sklenil dogovor o sodelovanje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Redorange ()
Veron ::
Sicer nevem kam vtaknit tole, pa bom kr sm.
Torej v sekciji "Zaposlitev" bi bilo dobro, da morajo ponudniki definirati vrsto plačila, ki ga navedejo. Ali gre to za bruto ali neto znesek.
Čisto iz izkušenj vem za enega delodajalca, ki rad objavlja oglase tukaj in sem bil enkrat pri njemu. Napiše določen znesek, ki se na prvo okol sliši ok, nato pa prideš tja in reče, da je to bruto znesek.
Sicer v osnovi ni noben problem v tem, ampak je nemogoča primerjava, ker nato drugi delodajalec napiše neto znesek in je v primerjavi takoj slabši, čeprav je lahko boljša ponudba.
Nevem kako je v backendu in editiranju, ampak na frontendu bi moralo biti specificirano za kakšen tip zneska gre, vsaj po moje.
Torej v sekciji "Zaposlitev" bi bilo dobro, da morajo ponudniki definirati vrsto plačila, ki ga navedejo. Ali gre to za bruto ali neto znesek.
Čisto iz izkušenj vem za enega delodajalca, ki rad objavlja oglase tukaj in sem bil enkrat pri njemu. Napiše določen znesek, ki se na prvo okol sliši ok, nato pa prideš tja in reče, da je to bruto znesek.
Sicer v osnovi ni noben problem v tem, ampak je nemogoča primerjava, ker nato drugi delodajalec napiše neto znesek in je v primerjavi takoj slabši, čeprav je lahko boljša ponudba.
Nevem kako je v backendu in editiranju, ampak na frontendu bi moralo biti specificirano za kakšen tip zneska gre, vsaj po moje.
Insan3Lik3 ::
ko failas username/password naj username ostane, če je samo geslo nepravilno ne da morm oboje spet tipkat
uuu tole bi pa lahk kšn contest naredili za kšno nagradico :D
Mislim da je čas da se slotech logotip malo spremeni, tist kvadratek pa črtica je res malo bedna pa font tudi. Imamo dosti photoshop uporabnikov ki bi za đabe neredil en badass logotip.
uuu tole bi pa lahk kšn contest naredili za kšno nagradico :D
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
Obveščanje uporabnika o brisanjih njegovih sporočil.
Ker:
- trol bo vedel, da ga biksa
- drugi bomo vedeli, da nam je sporočilo bilo izbrisano, ker smo odgovarjali na sporočilo, katerega je moderator presodil kot trolovsko
- drugi bomo vedeli, da nam je sporočilo bilo izbrisano, ker je v bližini bilo brisano sporočilo, katerega je moderator presodil kot trolovsko (famozno združevanje sporočil)
Tako ali uporabnik vsako prijavo preveri, ali so mu katera sporočila zmanjkala (kar po moje redkokdo počne), ali pa so pogovori ostanejo "luknjasti".
Ker:
- trol bo vedel, da ga biksa
- drugi bomo vedeli, da nam je sporočilo bilo izbrisano, ker smo odgovarjali na sporočilo, katerega je moderator presodil kot trolovsko
- drugi bomo vedeli, da nam je sporočilo bilo izbrisano, ker je v bližini bilo brisano sporočilo, katerega je moderator presodil kot trolovsko (famozno združevanje sporočil)
Tako ali uporabnik vsako prijavo preveri, ali so mu katera sporočila zmanjkala (kar po moje redkokdo počne), ali pa so pogovori ostanejo "luknjasti".
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
BT52 ::
Bi se mogoče dalo kako dodat kak hiter "gumb" za prikaz "twitter" sporočila?
Vem, da nekateri forumi imajo tole možnost toda nimam pojma, če bi tole na vaši osnovi sploh delovalo.
Namreč veliko informacij se recimo deli preko twitter sporočil in je "copy-paste" malce "butast", ker se nekako izgubi vsebina in avtor "čivka".
Vem, da nekateri forumi imajo tole možnost toda nimam pojma, če bi tole na vaši osnovi sploh delovalo.
Namreč veliko informacij se recimo deli preko twitter sporočil in je "copy-paste" malce "butast", ker se nekako izgubi vsebina in avtor "čivka".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
Lonsarg ::
Hm če slučajn kdo bere par zakon predlogov:)
- Dinamični resize je ZAKON, ampak nujno rabi omejitev maks širine
- avtomatsko polni urejaj inline brez nove strani, ko se popravlja poste
- uplovdanje slik, ter samozavarovanje v primeru URL kode
- zelo bi blo ZAKON, če bi tudi levi/del levega menija bil floating, tako kot je sedaj desno
- Pa mogoče še najzakon predlog; clickable stvari po celi slo-tech strani bi lahko bile za 30-50% večje. Medtem ko pri samem brskanju tem po forumu naj se tudi odstrani link do OP-ja teme, da se ne bo ponesreči klikalo.
- Dinamični resize je ZAKON, ampak nujno rabi omejitev maks širine
- avtomatsko polni urejaj inline brez nove strani, ko se popravlja poste
- uplovdanje slik, ter samozavarovanje v primeru URL kode
- zelo bi blo ZAKON, če bi tudi levi/del levega menija bil floating, tako kot je sedaj desno
- Pa mogoče še najzakon predlog; clickable stvari po celi slo-tech strani bi lahko bile za 30-50% večje. Medtem ko pri samem brskanju tem po forumu naj se tudi odstrani link do OP-ja teme, da se ne bo ponesreči klikalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
korenje3 ::
nova oznaka [spoiler] [/spoiler] ali [sp] [/sp] zaželeno :)
tako da se ob kliku razkrije besedilo.
tako da se ob kliku razkrije besedilo.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Roadkill ::
Čisto nove uporabnike bi lahko nekako vizualno označili. Zaradi mene zvezdica zraven nicka prvih 14 dni.
Tako bi se veliko lažje opazilo spamerje, ki kreirajo account, da promovirajo nek osebni interes. Se mi zdi, da jih je vedno več.
Tako bi se veliko lažje opazilo spamerje, ki kreirajo account, da promovirajo nek osebni interes. Se mi zdi, da jih je vedno več.
Ü
Čisto nove uporabnike bi lahko nekako vizualno označili. Zaradi mene zvezdica zraven nicka prvih 14 dni.
Ali pa kot pri nekaterih drugih tipih forumov pri katerih imaš pod avatarjem zraven komentarja "mini" izkaznico. Npr. kdaj se je prijavil, status na forumu (moderator, rokkie ali nekaj podobnega) ipd...
Načeloma bi naj ST temeljil na argumentih, ne pa lastni avtoriteti in osebnem nivoju.
Načeloma...
Načeloma...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
lahko bi ze enkrat uvedl notifikejšne takrat, ko te nekdo quota.. še vsak semi decent forum ma to..
#brezpodpisa
Invictus ::
Tapatalk app bi bil tud super ...
Na telefonu se mi ne da brskati po browserju ...
Na telefonu se mi ne da brskati po browserju ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Insan3Lik3 ::
lahko bi ze enkrat uvedl notifikejšne takrat, ko te nekdo quota.. še vsak semi decent forum ma to..
s tem se močno strinjam
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
Ganon ::
Mi lahko poveste, zakaj je iskalnik tako omejen? Vsakič prej obupam, preden kaj najdem. Čista katastrofa.
Roadkill ::
Jaz vedno najdem tisto, kar me zanima. Drugače pa uporabi google
>> site:slo-tech.com iskalno geslo
>> site:slo-tech.com iskalno geslo
Ü
Joze_K ::
kakšen post v forumu postane prav briljanten, dosti uporabnih nasvetov, marsikaj od tega bi si bilo smiselno zapomniti,.... VENDAR.... taki posti pritegnejo maso "kvalitetnih" debaterjev, ki polno prazne slame natrosijo ali pa medsebojne razprtije v postu rešujejo...
torej problem - kako potem v "VSEJ SOLATI" najti tisto kar je smiselno...
dobra bi bila možnost da bi si uporabnik lahko vklopil FLAGE pri tistih, ki jih želi "pomniti"... in ko bi šel na post bi imel "odprte" samo FLAGane komentarje, ostali pa bi bili prikazani zaprti...
Potem pa bi bila še dobra možnost, da si narediš "svoj library", kjer imaš shranjene "KNOW-HOW" poste... nekaj v smislu "MOJE TEME", vendar bi to bilo npr. "MOJ KNOW-HOW"
ker marsikdaj hodim kaj iskat, pa več ne najdem oz. se mi ne da več vsega v VSEJ SOLATI skozi brati, da najdem tisto KAR RABIM...
to bi, po moje, bil potem en mega uporaben forum s tehničnim znanjem...
Jože
torej problem - kako potem v "VSEJ SOLATI" najti tisto kar je smiselno...
dobra bi bila možnost da bi si uporabnik lahko vklopil FLAGE pri tistih, ki jih želi "pomniti"... in ko bi šel na post bi imel "odprte" samo FLAGane komentarje, ostali pa bi bili prikazani zaprti...
Potem pa bi bila še dobra možnost, da si narediš "svoj library", kjer imaš shranjene "KNOW-HOW" poste... nekaj v smislu "MOJE TEME", vendar bi to bilo npr. "MOJ KNOW-HOW"
ker marsikdaj hodim kaj iskat, pa več ne najdem oz. se mi ne da več vsega v VSEJ SOLATI skozi brati, da najdem tisto KAR RABIM...
to bi, po moje, bil potem en mega uporaben forum s tehničnim znanjem...
Jože
Zram tega še pa večkrat predlagan notifikejšn za quotane poste in ignore funkcija pri nezaželenih uporabnikih.
#brezpodpisa
SloBiscuit ::
Zelo super bi bilo, če bi lahko OP označil enega ali več komentarjev kateri so mu pomagali rešiti problem ali težavo z čimerkolim. Zelo super za tistega, ki ima isti problem, potem pa naleti na temo ko se ludje krneki prčkajo pa grejo off topic, pa more iskat po 10 strani na isti temi da najde odgovor kateri mu je rešil problem. In če so admini pa te ljudje dosti aktivni, je lahko tako da lahko OP označi komentar, ki je čisto ampak res čisto off topic, in ga nato admin odstrani iz thread-a.
Predlagam, da ko OP reši težavo in označi komentar ki mu je rešil težavo, da se pokaže v drugi barvi takoj pod njegovim post-om.
Super bi bilo tudi, če bi si lahko vsak uporabnik označil komentarje in bi si jih lahko ogledal v svojem profilu ali pa kaj. Super za tiste, ki se jim problem spet pojavi...
(aja pa še tistim ljudem, ki radi jokajo da je bla že tema narjena pa naj gre ke, če si že tok da greš pisat da tema že obstaja, daj potlej vsaj odogovori z rešitvijo CTRL+C pa CTRL+V ane, ali pa mu vsaj daj link do te teme, če pa problem ni bil rešen potem pa ne jokaj)
Predlagam, da ko OP reši težavo in označi komentar ki mu je rešil težavo, da se pokaže v drugi barvi takoj pod njegovim post-om.
Super bi bilo tudi, če bi si lahko vsak uporabnik označil komentarje in bi si jih lahko ogledal v svojem profilu ali pa kaj. Super za tiste, ki se jim problem spet pojavi...
(aja pa še tistim ljudem, ki radi jokajo da je bla že tema narjena pa naj gre ke, če si že tok da greš pisat da tema že obstaja, daj potlej vsaj odogovori z rešitvijo CTRL+C pa CTRL+V ane, ali pa mu vsaj daj link do te teme, če pa problem ni bil rešen potem pa ne jokaj)
neznanec555
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SloBiscuit ()
SloBiscuit je izjavil:
Zelo super bi bilo, če bi lahko OP označil enega ali več komentarjev kateri so mu pomagali rešiti problem ali težavo z čimerkolim. Zelo super za tistega, ki ima isti problem, potem pa naleti na temo ko se ludje krneki prčkajo pa grejo off topic, pa more iskat po 10 strani na isti temi da najde odgovor kateri mu je rešil problem. In če so admini pa te ljudje dosti aktivni, je lahko tako da lahko OP označi komentar, ki je čisto ampak res čisto off topic, in ga nato admin odstrani iz thread-a.
Se strijam. Ene spletne strani imajo tole rešeno z oblkjukanjem možnosti "did you find answer usefull +1". Potem pa so tudi komentarji avtomasko razvrščeni po "višjem" ratingu. Lahko seveda tole uredimo z poznejšim klikom uporabnika, da po želji izbere tole razvrščanje. Aja podobno, kot ima recimo portal reddit...
Unknown_001 ::
SloBiscuit je izjavil:
Se strijam. Ene spletne strani imajo tole rešeno z oblkjukanjem možnosti "did you find answer usefull +1". Potem pa so tudi komentarji avtomasko razvrščeni po "višjem" ratingu. Lahko seveda tole uredimo z poznejšim klikom uporabnika, da po želji izbere tole razvrščanje. Aja podobno, kot ima recimo portal reddit...
Hmm ja tako nekako kot ima recimo Yahoo answers pošlihtano kjer na prvi zadetek vrže nejbolje ocenjen odgovor, le da bi se tu lahko še kaj izboljšalo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
A bi lahko podforum Programiranje razdelili na "resno" programiranje in šolo/vrtec programiranja?
Vsaka tretja tema je "Kako izrišem piramido iz zvezdic?".
Ali pa se take teme premaknejo v Šola.
Ali pa se take teme premaknejo v Šola.
Motiti se je človeško.
Unknown_001 ::
Bi bilo mogoče poleg negativnih nazivov uvesti tudi pozitivne? Na primer Certa persona (grob prevod: zanesljiva oseba) ali kaj podobnega. Menim da bi tako tudi zunanji uporabniki ki ne poznajo forumašev lažje precenili kdo podaja kotistne informacije.
Kriterij za pridobitev takega naziva pa naj bi bila objektivnost in nepristranski pogled uporabnika na situacije, ter nekonfliktnost.
Kriterij za pridobitev takega naziva pa naj bi bila objektivnost in nepristranski pogled uporabnika na situacije, ter nekonfliktnost.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
NonPlusUltra ::
Unknown_001 je izjavil:
Bi bilo mogoče poleg negativnih nazivov uvesti tudi pozitivne? Na primer Certa persona (grob prevod: zanesljiva oseba) ali kaj podobnega.
Morda celo Persona NPU.
A bi lahko podforum Programiranje razdelili na "resno" programiranje in šolo/vrtec programiranja?
Da, to bi bilo koristno: "mala šola" in "visoka šola".
Tudi jaz bi rada znala izrisati piramido iz zvezdic, pa ne najdem te teme med vsemi tistimi hieroglifi.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
No one distinguishes me from who I am."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: NonPlusUltra ()
Bellzmet ::
Sej ne vem ali se samo meni zdi, ampak občutek imam, da je v septembru ogormno nekih novih ljudi logiranih, ki po forumu samo spamajo. Kakor da bi se par ljudi zmenilo in vsak odpira nešteto profilov in potem daje brezvezne teme/komentarje. Kakor da se je slo-tech komu zameril ali pa iz čiste zajebancije ali pa so pač plačanci od strank, ki niso mogli nabijat o aktulanih problemih in se sedaj "maščujejo".
Npr. uporabnika nina22, ana97 se takoj vidi, da se nekdo zajebava in da je ista oseba zadaj.
Sicer ne vem kako moderatorji na to gledate, ampak drugega kot klik "predlagaj izbris" nam ne ostane.
Npr. uporabnika nina22, ana97 se takoj vidi, da se nekdo zajebava in da je ista oseba zadaj.
Sicer ne vem kako moderatorji na to gledate, ampak drugega kot klik "predlagaj izbris" nam ne ostane.
Tema Nakup namiznega PC-ja je sticky, podobna tema Kateri prenosnik? pa ni. Bi lahko tudi to "prilepili"?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
war-dog ::
Prideš na slo-tech stran, daš "View source" vidiš tole
Eksplozija smeha...
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> <title>Slo-Tech - Tehnološki kotiček spleta</title>
Eksplozija smeha...
Object reference not set to an instance of an object.
A zato so skoz težave z neascii znaki...
Motiti se je človeško.
blindb ::
Predlagam, da se izbriše potreba po vsaj okvirni ceni pri objavi oglasa.
Mislim da bi morali uvesti davek na idiotizem.
Predlagam, da se članom omogoči vklop/izklop ignore funkcije za posamezne druge forumaše in da se za vsakega forumaša izpiše koliko drugih ga ima na ignore listi.
Dejansko so prispevki nekaterih forumašev (takih ni veliko, so pa zelo aktivni in trolajo po vsaki temi) tako nekvalitetni, da bi to bil morda dober korektivni mehanizem, ki bi vsem zagotavljal povratno informacijo.
Dejansko so prispevki nekaterih forumašev (takih ni veliko, so pa zelo aktivni in trolajo po vsaki temi) tako nekvalitetni, da bi to bil morda dober korektivni mehanizem, ki bi vsem zagotavljal povratno informacijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
V bistvu se tako nevtralizira trole, saj jim dejansko nihče ne odgovarja, ker jih večina ne bere. In dobijo povratno informacijo na podlagi katere lahko izboljšajo svoj nivo komunikacije.
Okapi ::
Twit filter, kot se je temu reklo v dobrih starih časih, smo že večkrat predlagali, ampak zaman, šefi so proti.
V bistvu se tako nevtralizira trole, saj jim dejansko nihče ne odgovarja, ker jih večina ne bere. In dobijo povratno informacijo na podlagi katere lahko izboljšajo svoj nivo komunikacije.
To ni ravno povratna informacija, če ni odgovorov.
Oziroma, če ne dobijo odgovorov, bodo samo še bolj "glasni".
Noben mambo-jumbo (kamere, prisluškovanje) ne pomaga, ampak good old police work*, kot potrjujejo raziskave skoz in skoz.
* - moderator work v primeru foruma
Motiti se je človeško.
Bolj kot bodo glasni, več ljudi jih bo ignoriralo. Ljudje niso butasti in kmalu ugotovijo da nekaj počnejo narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 528567 (6112) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39882 (32227) | Mavrik |