» »

Demokracija

Demokracija

1
2
»

solatko ::

LordTado - Kdor se ni še nikoli vozil v tako veliki limuzini, res ne ve kakšni so občutki pri normalni vožnji 200 in čez, šele tam nekje pri 230+ čutiš da gre hitro. Pa dejte si mal dopovedat, da je to odličen voznik, s kar nekaj tečaji in preizkusi odlične vožnje. A mislite, da kr vsak papak vozi ministre. V takem avtu moraš gledat na km števec, da vidiš koliko pelje in vi, ter novinarji mislite, da KK pa gleda na števec ko se kam pelje s službenim voznikom, dejte srat.
Imel sem prilike se vozit s takim službenim voznikom in veliko limuzino BMW 750, pri 250 je tak občutek, kot v kakšnem golfu pri 120-130 in šele, ko sem pogledal na števc, mi je malo toplo ratal.
Zdaj bi bil pa čas, da se vrnemo na temo.

LordTado ::

Saj ti jaz ne govorim za hitro vožnjo ampak zavijanje na pasove ter bremzanje in pospeševanje,saj morš bit slep če ne vidiš tega.
Zalepil se je za avto ki je vozil po omejitvi in na 2m varnostne razdalje čakal da stopi po gasu...pri tem nima kategorija avta nič,pospeški se čutijo pri vsakem, pri tem ki je močnejši pa še tolko bolj in če vidiš da se mimo ostalih pelješ kot da bi stali potem si ept enemu za ritjo itd... se verjetno ne pelješ po omejitvi ne...
Saj jaz nimam nič proti je dober avto in je za take hitrosti ampak naj pol ne ustavlajo tiste navadne smrtnike ki se peljejo tekoče 150-160... to je tisto kar smrdi!

Veselo pisanko!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LordTado ()

kmetek ::

A bi lahko temo o hitrosti zbrisali in se osredotočili na temo demokracija ?

Ja tu se vse skupaj začne...

Pyr0Beast ::

Čemu potem sploh imamo omejitve hitrosti ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Čemu pa imamo števce v avtih?

solatko ::

off topic

TESKAn ::

Saj jaz nimam nič proti je dober avto in je za take hitrosti ampak naj pol ne ustavlajo tiste navadne smrtnike ki se peljejo tekoče 150-160... to je tisto kar smrdi!

Pa sej so jih ustavili, še več, oglobili so šoferja. Kaj bi še rad? Da se jih priveže na sramotilni steber?

Pa bodi dosti...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Omejitev volilne pravice? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13019567 (17711) BlueRunner
»

Je kaj narobe z argumentom:"Ne morem voliti, ker so tako vsi politiki isti?"

Oddelek: Loža
482547 (1410) Step2en Wolf
»

Ustavni sodniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
807367 (5300) poweroff
»

Regnat Populos (strani: 1 2 )