» »

nVidia spustila nove GeForce na plano

nVidia spustila nove GeForce na plano

GTX 480 v enem kosu

vir: engadget

Trije glavni sestavni deli GTX 480 - hladilnik jedra , tiskanina in hladilno telo za ostale komponente z ventilatorjem

vir: engadget

Z 21,6 W je požrešen tudi Deltin ventilator!

vir: engadget
engadget - Čakanja je konec, saj je težko pričakovani 26. marec tukaj, z njim pa uradna predstavitev nVidiinih grafičnih kartic s podporo DirectX 11, GeForce GTX 480 in 470. Če najprej opravimo s specifikacijami, vidimo, da se to skoraj popolnoma enake pobeglim izpred enega tedna, razen porabe šibkejšega GeForca, GTX 470. Namesto maksimalnih 225 W, kolikor lahko kartica dobi prek priključkov, porabi do 10 W manj, torej do 215 W. Preostale specifikacije znašajo 700 MHz, 1401 MHz in 1848 MHz za 480 Stream procesorjev v jedru, senčilnike in pomnilnik na GTX 480, kjer bo slednjega gigabajt in pol na 385-bitnem vodilu, celoten paket pa bo porabil do 250 W. Frekvence GTX 470 znašajo 607 MHz, 1215 MHz in 1674 MHz za 448 Stream procesorjev v jedru, senčilnike in pomnilnik, katerega bo 1280 MB na 320-bitnem vodilu.

Večje spletne strani, ki testirajo računalniško opremo, so svoje primerke seveda dobile že pred časom, a rezultatov niso smeli objaviti. Do včeraj. Rezultat je seveda poplava testov, kjer se izkaže, da so bile neoptimistične napovedi ponovno resnične, saj je GTX 480 v povprečju od 5 do 10% hitrejši od najhitrejšega enojedrnega Radeona, HD 5870. V 3D Marku GeForca celo dosežeta manj točk od najhitrejših enojedrnih Radeonov (GTX 480 manj od HD 5870, GTX 470 pa manj od HD 5850), a imata skozi test višje število sličic.

Odgovor za to anomalijo se skriva v velikem poudarku nVidie na Tesselationu, ki na sicer gladkem modelu na manjših razdaljah izriše dodatne detajle. Močno so izboljšali tudi pohitritve, pridobljene z dodatno grafično kartico v načinu SLI, saj naj bi v primeru GTX 480 dodatna kartica praktično vedno prinesla dodatnih 90% sličic na sekundo.

Teste kartic (večinoma GTX 480, ponekod tudi GTX 470) si lahko ogledate na Legit Reviews, Hexus.net (GTX 480 tudi v SLI), HotHardware, PC Perspective, bit-tech.net in še marsikje drugod. Cene bodo, vsaj v ZDA, znašale $500 za GTX 480 oz. $350 za GTX 470.

Cene na tej strani luže znate izračunati sami...

133 komentarjev

«
1
2 3

g. Oden ::

Če odštejemo porabo, zamudo in ceno, smo dobili kar solidni kartici.

Mentalist ::

Malo (pre)drago.
Lool.

Tr0n ::

Lol, $500.

Fail.

IvoJan ::

usi smo vedeli da bo fail.. In zdj ga mate... Nvidia je posteno zasrala... Upam da bojo vsaj cene spustili.. Ker drugace bo ati ostal na vrhu.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

WarpedGone ::

Upam da bojo vsaj cene spustili..

Kar je pa svojevrsten problem - ker je čip enostavno OGROMEN in posledično proizvodnja draga. Tut če dajo maržo na 0, je ati še vedno cenejš. Ja, 3Dfx all over again.
Zbogom in hvala za vse ribe

Mr.B ::

Ne more spustiti cene, ker prvič bo samo 10k primerkov, oziroma po domače, saj nekaj da dobijo nazaj, od testnih primerkov. Torej dejasnko teh 10k primerkov na trgu ne pomeni nič, morda za slovenske razmere, za svet pa nič. Torej cena v paketu kar prinaša, je primerna pač za vse tiste, ki hočejo imeti vse naj, pa morda niso ATI feni...
Realno lahko gledamo novi produkt jeseni, do takrat bo vmes nič novega, razen razne 2GB ATI kartice.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

IvoJan ::

res je :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Bwaze6 ::

Meh, to pa res ni nič posebnega, mislim da ATI lahko 5870 overclocka na hitrosti GTX 480 kar takoj, brez kakršnihkoli sprememb, in bo kartica še vedno hladnejša in varčnejša.

Mislim, GTX 470 žre več kot ATI 5970??? Vse to ob temperaturah čez 90 stopinj in hrupu, kakršnega za posamezne kartice še nismo imeli priložnosti slišati? Ob hitrostih, primerljivih ATI 5850? S tem, da očitno "Idle Power" res pomeni samo "Idle", že prikazovanje 2D strani porabo enormno poveča, priklop drugega monitorja pa pomeni stalno temperaturo nad 90 stopinj. v 2D.

CRANK THAT S#!T UP???

Saj v bistvu mi je vseeno, ATI 5850 deluje kot urca in ne potrebujem nove kartice. Ampak tole ni ravno ne vem kakšna grožnja ATIju. Žal. Ker potrebujejo kako brco v rit, v pol leta prevlade trga niso naredili praktično nič, še posebej me je razočaral njihov odnos do uporabe grafičnih kartic za pospeševanje še česa drugega. Stream, OpenCL, DirectCompute?

Adobe CS5 bodo pospeševale samo Tesla kartice, mogoče tudi GTX 285 in 470, 480, seveda z omejitvami. ATI je sicer lani izdal beta plugin za Premiere Pro CS4, ki uporablja Stream, vendar deluje samo za končni render (ki je žal slabše kvalitete kot ostali kodeki, čeprav hitrejši). In stvar je umetno zaklenjena na računalnike z ATI procesorjem, ter 32 bit Windowsi. Skratka neuporabno.

batista ::

Ne vem zakaj naj bi tako zasrala neki, 470 žre tolko kot gtx 275, hrupna je enako, hitrejša od 5850...glede cene pa počakajmo kolko bo dejansko stala pri nas. da ne bo na koncu cenejša ko 5850... tole ni neki fail. atijaši kar počakajte še malo z victory speeches...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: batista ()

Tr0n ::

Kako cenejsa, ce bo $350? :)

RejZoR ::

Pa tud če so te kartice hitrejše za mišji organ. A tistih par % višji framerate res odtehta 5kW agregat, toplarno in hrup letala pri vzletu? Imo ne. Če se ne bo kaj spremenilo v srednjem segmentu bom očitno še eno generacijo ostal na HD4870, ki še vedno kar laufa in laufa.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

BALAST ::

Kdor je nvidia fan jo bo kupil, pa tudi če je slabša na prvi pogled. Sicer ima Nvidia res zanimiv koncept CUDA procesorjev, ki pa za sedaj v igrah še niso nevemkaj uporabni.

Bo pa prišla ta doba, samo verjetno šele čez pol leta, ko bo na trgu vsaj 10 dovolj zmogljivih modelov grafičnih kartic. :))

filip007 ::

Te kartice bi morale dobiti PRO oznako...zdaj imajo že GPU L2 mislim halo, aja bo pol ATi naredil L3 z naslednjo serijo 6870.:))

Aja pri nVidiji mislijo laufat kar Antivirus z grafične dol, ta je sploh bogata $$$
Palačinka z Ajvarjem in stopljenim sirom v mikrovalovki.

Mr.B ::

Ne, ker to dela za TDP 95W max CPU s štirimi jedri, pa sistem ni obremenjen zaradi tega procent ali dva več.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

nocutius ::

Tisti, ki so kupili hd58x0 ob izidu so res naredili dober deal, jaz tepec pa sem čakal na navidio :(. Računal sem, da če ne drugega bo vsaj cena ATi kartic nekoliko padla, slabo kaže.

Tr0n ::

5850 za 230 EUR. Kaj imas za cakat? :)

Izi ::

Radeona HD 5850 in 5870 sta trenutno boljša izbira. Tukaj ni kaj debatirati.
Sta 5 do 10% počasnejša, za okoli 60 wattow bolj varčna, delujeta na 10 C nižjih temperaturah, in sta 100 EUR cenejša. Ni treba biti matematik, da ugotoviš kaj se bolj splača.

Torej, za 25% višjo ceno dobiš 5 do 10% višjo hitrost, 35% višjo porabo in 10% višjo temperaturo. Vsega torej dobiš več >:D

Napovedujem, da se cene ATI-jevih Radeonov ne bodo nič spustile, v najslabšem primeru jih sedaj lahko celo dvignejo za kakšnih 20 Evrov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

nocutius ::

TRon: na 5870 za 230EUR :P
Če kupim radeona po isti ceni kot je bila pol leta nazaj, sem zamudil pol leta = ni dober deal. Hočem nižjo ceno preden kupim, pač toliko da imam dober občutek :). Trenutno imam 4870 in sem še relativno zadovoljen, tako da če moram počakati še pol leta na 'dober deal' pač bom, ne mudi se mi toliko.

Jakob_X ::

Rezultati so vec ali manj taksni kot so jih napovedovali leaki. Glede na to da so kartice rahlo hitrejse od radeonov ne gre tu za taksno katastrofo kot je bil nv30 ali pa r600 ampak jih vseeno visoka cena in huda pozresnost po mojem mnenju naredita manj privlacne od konkurence. Malce dvomim da bo to povzrocilo zazelen padec cen radeonov. Bo pa zanimivo videti ali bo amd izdal hitrejso verzijo. Konec koncev se ze pol leta ukvarjajo s tem problematicnim 40nm procesom in so verjetno sposobni izdati kaksno 1ghz verzijo procesorja z 2gb rama v zadostnih kolicinah. Kakorkoli ze, glede na baje majhno kolicino delujocih cipov vejetno ne bodo imeli tezav razprodati vseh primerkov.

Izi ::

nocutius je izjavil:

Če kupim radeona po isti ceni kot je bila pol leta nazaj, sem zamudil pol leta = ni dober deal. Hočem nižjo ceno preden kupim, pač toliko da imam dober občutek :).

nocutius, časi ko so cene elektronike padale konstantno od izzida do upokojitve so se končali pred približno tremi leti.
V zadnjih letih cene določenega elektronskega izdelka rastejo približno 10% letno. Trgovci se trudijo sicer z določenimi akcijami malo kompenzirati rast ampak se izdelki, ki so že nekaj časa v prodaji kljub vsemu dražijo.
Glede na to, da se svetovno gospodarstvo počasi popravlja pričakujem, da se bomo v nekaj letih vrnili k staremu padanju cen katerega smo navajeni :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

pingo76 ::

Kot že povedno so veliki 3 minusi kar nadležni.

(pre)glasnost
visoka poraba
cena/performance

bluefish ::

Očitno se bo ponovila FX serija in si tudi jeseni ni obetati kakih zanimivih modelov. Sem čakal na nVidio, pa bom očitno kupil ATI.

49106 ::

Kakšna FX serija neki? Je še kdo navdušen nad SLI rezultati(90% pohitritev)? po tem sodeč bo '485-ka' BooooooooooooooooM

bluefish ::

49106 je izjavil:

Kakšna FX serija neki? Je še kdo navdušen nad SLI rezultati(90% pohitritev)? po tem sodeč bo '485-ka' BooooooooooooooooM
Ja, res si želimo dveh takih kartic v računalniku ob vsem hrupu in toploti, ki ju oddaja že ena.

Sploh pa je SLI za večino uporabnikov stranskega pomena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Mr.B ::

Ja a res, kaj boš na 5k resoluciji igraš. Da ne omenim cca 350EUR za napajalnik, ki mora imeti najmanj 17A, na linijo. Dej se zresni SLI ni nikoli poletel...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

49106 ::

Že res da sli ni poletel, toda ciljal sem na pohitritev dvojedrne različice. Sicer pa če imaš 500EUR za grafično, imaš(verjetno) v sistemu i7 in pa hud napajlnik. Sicer pa to ni žvaka za seljaka

WarpedGone ::

320 W/chip, dual torej kakih 600 W če ne bo zabremzana in posledično potem pohitritev NE BO 90%
Še ornk procesor, da je sposobn hendlat to reč in si na kilowatu realne porabe.
Glušniki so v paketu seveda gratis.

Hvala ampak ne hvala.
Zbogom in hvala za vse ribe

Mr.B ::

Glej razen za test in rezultate je SLI dober. Realni svet, kaj je že to. koliko od vas pa ima doma monitorje resolucije, primerne za to kar bi hotel SLI poganjati. No obstaja tudi drobni tekst, zakaj rabiš dve kartici, z AMD-jem, pa samo eno.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

bluefish ::

Sicer pa to ni žvaka za seljaka
Če se izkaže korelacija z FX serijo, potem se bo ta žvaka poznala tudi pri modelih za seljake. Potem pa v jok.

IvoJan ::

jst pri 485ki vidm samo rdece stevilke pri stopinjah pa napajalnik za 200EUR pa se ko da bbi zravn brnika zivel... Lepo te prosim no kaki SLI. sli s takimi grafami pride v postev samo ce mas gulftown proc ker drugace je bv ker bo ostalo neizrabljeno vse skupaj. Pa omenimo se to da eden geforce ne podpira 3 monitorjev.

enkrat je v jokerju pisalo da bomo za GTX280 potrebovali svoje ohisje, elektrarno in pa da bo cena kot cena garsonjere v centru ljubljane.. Tukaj to drži kot pribito.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: IvoJan ()

49106 ::

Blue fish koliko časa smo čakali na atijev pravi odgovor G80-ki? Dlje kot na Fermija.

Mr.B že zaradi cene, te grafične ne bodo v večini mlinov.

IvoJan ::

te grafične bodo samo v 10000 kompih zato ker je omejena serija...
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

bluefish ::

Blue fish koliko časa smo čakali na atijev pravi odgovor G80-ki? Dlje kot na Fermija.
Ja, dolgo. Prav tako smo v času ATI9xxx kar nekaj časa čakali na odgovor Nvidie,...
Pač, enkrat ima dober produkt ena firma, drugič druga. Kljub vsemu pa se nima smisla ozirati nazaj, ker je za kupce pomembno stanje sedaj, v tem hipu in ne čez pet let ali pet let nazaj.

49106 ::

To je res da je enkrat nekdo boljši, drugič pa drug. Vprašanje se glasi ali je Fermi res tak polom? Pomoje ni, če pa SLI pohitritev prenesejo na eno kartico pa imamo superduper zmogljivost.

IvoJan ::

v tem primeru se strinjam samo predstavljaj si gretje, porabo, velikost in ceno take grafe... Jst si tut pomislit ne upam na tak monstrum O_o
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

bluefish ::

Pomoje ni, če pa SLI pohitritev prenesejo na eno kartico pa imamo superduper zmogljivost.
Kot je izpostavil že Mr.B - v večini primerov je SLI (ali pa Crossfire) povsem irelevanten, saj v realnosti prinese le okoli 40% ali manj. Nekateri testi namreč že pri sedanjih modelih kažejo über pohitritev, ki pa je ob samem igranju ne doživiš.
Kot drugo je pri nizkocenovnih modelih, ki so tudi najbolj prodajani, SLI skorajda nepomemben. Le v redkih primerih namreč nakup dveh šibkejših opravi boljše delo kot pa ena sama dražja (ne govorim le o FPS, temveč tudi o porabi in gretju).

Vprašanje se glasi ali je Fermi res tak polom?
Da, trenuten model je - cena, gretje, hrup,...
Če bodo jeseni uspeli v srednjem razredu popraviti vtis, potem fino, v nasprotnem pa nas resnično čaka FX.

M_T_M ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M_T_M ()

nocutius ::

Še najbolj prepričajo minimum fps pri crysis (anand)
ter stalker, ko so vklopljeni god rays, kjer se uporablja ray tracing (Bjorn3D)

Tako da je dejansko glede zmogljivosti težko zagotovo reči kako bo v prihodnje. Sploh glede na ''the way it's meant to be played'' program kjer zna nvidia malenkost vplivati na razvijalce, da izrabijo vse sposobnosti fermija. Je pa to loterija, za uporabo sedaj gtx470/480 ne prepriča povsem.

ekseR ::

Izi je izjavil:

Radeona HD 5850 in 5870 sta trenutno boljša izbira. Tukaj ni kaj debatirati.
Sta 5 do 10% počasnejša, za okoli 60 wattow bolj varčna, delujeta na 10 C nižjih temperaturah, in sta 100 EUR cenejša. Ni treba biti matematik, da ugotoviš kaj se bolj splača.

Torej, za 25% višjo ceno dobiš 5 do 10% višjo hitrost, 35% višjo porabo in 10% višjo temperaturo. Vsega torej dobiš več >:D

Napovedujem, da se cene ATI-jevih Radeonov ne bodo nič spustile, v najslabšem primeru jih sedaj lahko celo dvignejo za kakšnih 20 Evrov.


In HD5850 flashaš z asusovmu biosom in naviješ na 970/1250@1.275-1.3V and you have a victorious grafik card. HU-AH! Iz 16k 3dmark vantage na malo čez 20k
i7 920 d0@4,2GHz | Gigabyte EX58-UD3R | Mushkin <m HP 1600MHz 6GB |
Sapphire HD5850@994/1275 | Corsair TX650W | Samsung spinpoint F3 1TB |
Hitachi T7K250 160GB | GMC J-1 | 3D Mark Vantage P20311 3DMarks

Mordecai ::

:)) 5770 CF v nekaj igrah owna GTX480

sajko33 ::

Včeraj dobil 5850 in mislim da ne bom razočaran sploh nad tem ko sem prebral reviewe nvidie.

krho ::

Nekdo zgoraj je omenjal 480 v SLI.. jep, s porabo 851W :). Škoda je to, ker sem tudi jaz računal, da bodo šle cene 58(5|7)0 dol...
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

dukenukem ::

še zmer se mi najbolj splača kupt eno 5850

frudi ::

Če ne druga, smo dobili nov vir za šale, kakšna opozorila bodo na embalaži:

A running GeForce GTX 480 should not be kept unattended and/or within reach of children or pets.

Two GeForce GTX 480 cards in SLI mode should not be used below the 50th parallel. Or anytime except November through March.

Warning: this is not a grill, use as such will void your warranty.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Jst ::

frufi: :)))))

---

Mene pa Fermi matra *samo* zaradi njihovega Nexus (Parallel Nsight) developer orodja za Visual Studio. To znanje bi mi konkretno zvišalo mojo vrednost...

Wishfull thinking: Ko bi le Nvidia ubrala ATIjevo pot, kateri ob lansiranju nove arhitekture poskrbijo tako za High end, Performance range, pa tja do Entry level kartice. Samo žal temu ni tako...

Če odmislimo ceno, porabo in temp, potem je kar v redu kartica. :)

Čaka nas pa še en monstrum. Fermi ima 16 SM (1 SM je blok 32 CUDA jeder). 480 ima enega dizejblanega, kar nanese 15x32=480 Shaderjev. 470 pa 2 dizejblana = 448.

Torej se nam v prihodnosti obeta še ena kartica, ki bo imela delujočih vseh 16 blokov, kar nanese 512 shaderjev. In ker izdelava v manjšem proizvodem procesu še ni na vidiku, bo poraba še malenkost večja.

Me pa zanima, če sta v 470 tista dva bloka zakenjena samo v BIOSu. Morda bi se dalo flashat z biosom 480. Seveda potem, ko doterajo proizvodni proces, da ne bodo imeli toliko izpadov.

Še nekaj: GTX200 serija je imela super poštimano IDLE porabo. Kaj za vraga so počeli z fermijem, mi je trenutno neznanka...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

narodno ::

Zverina :)

galu ::

Wishfull thinking: Ko bi le Nvidia ubrala ATIjevo pot, kateri ob lansiranju nove arhitekture poskrbijo tako za High end, Performance range, pa tja do Entry level kartice. Samo žal temu ni tako...


Ja, sej to je delala cel čas od G80 serije naprej (manjšala čip in pakala šejderje noter). ATI-ju to cel čas uspeva, Nvidi pa ne gre ker imajo prevelike čipe aka. prevelik strošek proizvodnje. Zato je NV zdaj hotela nekej novega naredit, ampak ji (kot vidite) ni ravno bleščeče uspelo, ampak keep in mind da manjkšanja čipa do neskončnosti ni... In takrat, ko bo tehnologija že na sami špici (govorim čez kakih 5 let), pa bo ATI imel probleme ker bo mogel narediti 'čisto nov' GPU od začetka, NV pa vsaj ima nekej izkušenj zdaj z tem (predvsem to česar NE sme narediti :D)
Tako to gre.

Rippy ::

Zgleda, da v DX9/10 načinu ta grafična kartica ni tako hitra..sicer pa to skoraj niti ni potrebno več. Redko katera stran je naredila DX11 benchmarke, Teslacija in minimalen Ray Tracing in tukaj je zelo zanimivo saj zgleda, da je Fremi arhitektura zelo lepo optimizirana na DX11 v primerjavi s Radeoni in mogoče zato tudi bolj "future proof".

Jst ::

Sej ATI je ugotovil "česa NE sme" z 2900. Prej je tekma potekala med NV in ATI kdo bo naredil večji čip - High End. Seveda s tem tudi drag čip. Šele nato so izdali middle range in entry level rešitve. Potem so pa spremenili strategijo in se usmerili v manjši čip. S tem so potem naenkrat (ali pa v roku parih mesecev) izdali vse: od Entry do Highest End, ter nato še Dual GPU kartice. Dva dobra članka o tej temi, kako so pri ATIju spremenili strategijo za 180stopinj nekaj let nazaj, sta napisana na Anandtechu.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTX 570 prihaja

Oddelek: Novice / Grafične kartice
224565 (3857) Machiavelli
»

Fermi koncno prihaja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18024268 (18255) cole-22
»

Alternativna hlajenja za nova GeForca

Oddelek: Novice / Grafične kartice
369738 (8253) PrimozR
»

Cene, slike novih GeForcov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
10026993 (23565) Jst
»

Slike tiskanine GeForce GTX 480

Oddelek: Novice / Grafične kartice
4813121 (11498) PrimozR

Več podobnih tem