» »

Valve išče poskusne zajčke

Valve išče poskusne zajčke

PC World - Poročali smo že, da aprila uporabniki Macov lahko pričakujejo verzijo Steama in lep nabor iger, primernih za Applov OS X. A da bo ob še neznanem datumu v aprilu vse potekalo gladko, Valve išče poskusne zajčke, ki bi nekaj iger odigrali že pred tem. Pripravili so formular (za izpolnjevanje morate biti prijavljeni v Steam, registracija je brezplačna), v katerem bodo lastniki jabolčnih računalnikov razkrili svoje igralne navade.

Predstavnike Valvea namreč zanima, koliko in katere Mace z Intelovimi procesorji si lastite, koliko iger za Mace ste kupili v preteklem letu, zanima pa jih tudi igranje na ostalih osebnih računalnikih in konzolah ter uporaba virtualizacijske programske opreme za poganjanje operacijskega sistema Windows. S pomočjo podrobnih navodil Valve anketirance poprosi tudi, da ustvarijo zgoščeno sliko sistema preko Mac System Profilerja, ki bo Valve dal na tisoče različnih kombinacij strojne opreme. Tako upajo, da bo manj primerov, ko nekatere igre ne bodo delovale le na določenih sistemih.

Srečneži, ki bodo dobili dostop do beta različic iger še pred izidom, bodo najverjetneje izbrani že v kratkem, saj je april že pred vrati.

1 komentar

5er--> ::

vir: Penny Arcade

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Steam za Linux potrjen, prva igra bo Left4Dead 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Igre
24548135 (41110) Nummy
»

Newell o odločitvi za podporo Linuxa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
11129529 (24357) PARTyZAN
»

Pet odstotkov uporabnikov Steama na Macih

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
269369 (8552) Zero0ne
»

Steam za Mace v maju

Oddelek: Novice / Igre
296617 (5657) MrStein

Več podobnih tem