Forum » Pomoč in nasveti » Telefon
Telefon
Insane123 ::
Lp,
Nameravam si kupit telefon najbolj verjetno na naročino dal bom nekje tam do 200€ seveda bi imel telefon ki bi imel:
-Touch Screen
-Dobre slike da dela
-Da bi dobro predvajal Filme se pravi lepa kvaliteta
Sedaj pa me zanima keri telefon priporočate pa koliko bi prišel z naročnino tam pa tam in kje se najbolj splača
Hvala za odgovore
Nameravam si kupit telefon najbolj verjetno na naročino dal bom nekje tam do 200€ seveda bi imel telefon ki bi imel:
-Touch Screen
-Dobre slike da dela
-Da bi dobro predvajal Filme se pravi lepa kvaliteta
Sedaj pa me zanima keri telefon priporočate pa koliko bi prišel z naročnino tam pa tam in kje se najbolj splača
Hvala za odgovore
Mare3 ::
Nokia 5800 XM 150EUR pr simobilu se mi zdi da je kr dobr ga mam sam in sm zadovoln res pa da ne dela slik takih da bi rekel da ne gre bolje ampak so kr u redu, za tistokar rabim.
Insane123 ::
Hmm ta Nokia pač nasploh XM mi nekak ni uredu
zanima me predvsem kaki Samsung kaka omnia (1,2,3) kera je vredu nwm
zanima me predvsem kaki Samsung kaka omnia (1,2,3) kera je vredu nwm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 529352 (25662) | Leko |
» | Microsoft prevzema mobilni del Nokie (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 32188 (27311) | vostok_1 |
» | Nokia napovedala menjavo vodstva, odpuščanje 10.000 delavcev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 26139 (23061) | Icematxyz |
» | 60.000 Androidov dnevno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16279 (14885) | LordPero |
» | Apple z iPhone-om zadnji na lestvici touchmobitelovOddelek: Loža | 2636 (1762) | IceIceBaby |