Forum » Pomoč in nasveti » Problem ločljivost zaslona
Problem ločljivost zaslona
rnikson ::
Namreč imam sledeč problem,ne morem nastavit večjo resolucijo kot 1280-1024,oziroma mi jo ne raztegne čez cel monitor,ampak samo 90 procentov ,se pravi na vsaki strani črni rob,probal sem namestiti nove driverje ampak,windows 7 mi ukaže da ne rabi novih gonilnikov,ker je že namestil nove gonilnike,kako rešit problem da bi imel čez cel zaslon.Imam pa Asus prenosnik star cirka 5 let 2.6 procesor,512 rama in grafično 64mb,malce na grobo opis,prosim za pomoč.
Aikido man
jRk0 ::
na kakem zaslonu? na laptopu niti 1280x1024 ni mogoce O_o
You fuck up once, you loose two teeth.
rnikson ::
Ja sej zato imam vse pomanjšano,če pa še zmanjšam ločljivost,mi pa zmanjša na polovico monitorja.
Mislite da so gonilniki krivi,če so kako jih na silo namestim.
Sej bi mel manjšo ločljivost,sam imam problem kot sem opisal vse mi pomanjša na sredino v mali kvadrat,okrog je vse črno.
Mislite da so gonilniki krivi,če so kako jih na silo namestim.
Sej bi mel manjšo ločljivost,sam imam problem kot sem opisal vse mi pomanjša na sredino v mali kvadrat,okrog je vse črno.
Aikido man
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rnikson ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj nadgraditi, cpu ali gpu?Oddelek: Kaj kupiti | 4315 (3629) | Shingi |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5504 (3854) | fulgur |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3585 (2626) | Matev |
» | kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4379 (4082) | biokill |
» | MS-DOS programi v full screen načinu v Win98 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 1302 (1192) | potepinko |