» »

Policaj dela na svojo roko? kaj storiti?

Policaj dela na svojo roko? kaj storiti?

1 2
3
4

;-) ::

Org. žarnice, org. filter pa nastavke dol. Ne vidim razloga da bi oddal izpit glede da še nimam nič pik in da sem spoštovanja vreden voznik =)) heh

Zheegec ::

;-) je izjavil:

Org. žarnice, org. filter pa nastavke dol. Ne vidim razloga da bi oddal izpit glede da še nimam nič pik in da sem spoštovanja vreden voznik =)) heh

Tebe s tvojimi prigodami je zelo težko spoštovati... Koliko imaš pik pa sploh nima veze, tisti stari ata ki je nedolgo nazaj peljal v napačno smer po avtocesti je imel tudi 0 pik, pa to še ne pomeni, da sploh ne bi smel imeti izpita.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Ne se jezit, škoduje lepoti. Vrjamem pa da tudi vi vsi tukaj niste angelčki.

;-) je izjavil:

Ne se jezit, škoduje lepoti. Vrjamem pa da tudi vi vsi tukaj niste angelčki.

Nismo angelčki, ampak v prometu se ne obnašamo kot budale, sploh pa nimamo "brutalnega xenon kita".
Janez Janša, 29.04.2014

Tud jaz ga nimam več;)

YaN-cH ::

A ti si oni talent, ko je med vožnjo ugasnil motor in izvlekel kjuč iz ključavnice, da se mu je volan zaklenu.

Drugače pa če bi bil jaz policaj in bi ustavil avto z nehomolgiranimi xenon lučmi bi talu kazni brez milosti.

Valvoline ::

Naslednjič si kar 2x500W reflektorje gor zmontiraj,tok močna svetloba bo da škifci si ne bojo upal te ustavit :D

cyber_killer ::

Ma tle ste vsi nevem kako pametni. Kaj mu je šel na roko? 500EUR kazni kaj je pa naredu narobe. Naj dajo 500EUR kazni tistmu k v gostem naselju vozi 100km/h, naj dajo kazen pijančkom, ki vozijo v nasprotno smer in še in še bi lahko našteval.

Kdo da kazen policajem, ki imajo xx luči na avtomobilu prižgane pa ne gre za urgentno vožnjo?? Kje je tuki pravica?

motorc ::

cyber_killer je izjavil:

Ma tle ste vsi nevem kako pametni. Kaj mu je šel na roko? 500EUR kazni kaj je pa naredu narobe. Naj dajo 500EUR kazni tistmu k v gostem naselju vozi 100km/h, naj dajo kazen pijančkom, ki vozijo v nasprotno smer in še in še bi lahko našteval.

Kdo da kazen policajem, ki imajo xx luči na avtomobilu prižgane pa ne gre za urgentno vožnjo?? Kje je tuki pravica?

Kazen 500€ dobis že, če se 80km/h pelješ v naselju. Njegova kazen - glede na njegov odnos - je še premala.

Pa z svojim odnosom bom težko koga ubil, ti z 80km/h na uro pa roko na srce maš večje možnosti.

cyber_killer ::

@ ;-)
Najprej to, da imaš zelo čuden nick :D ampak kakorkoli že, jaz nebi nikol to dajal dol, ma ni šans.

Ne kaj pa bi?

mainman ::

;-) - človek pa ti nisi normalen, policaj ti je naredil uslugo zdaj pa nekaj težiš. Bodi lepo tiho in ne lapaj, če bi bil jaz policaj bi ti na mestu dal kazen in je problem rešen. Ne razumem policaja kako lahko nekemu pilotu z nelegalno opremljenim avtom gre tako na roke.

mihec87 ::

Kaj da ne koga brutalno zaslepiš z lučmi pa kamot leti z ceste..

Nič ne slepiš če je pravilno nastavljeno vse in steklo pred lučjo vedno očiščeno.

lp

Yaqwsx ::

pusti punco bos presparal 500EURpri avtu plus 100EUR za vecerjo :))

po obletnici pa se pobotas z njo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Yaqwsx ()

mainman ::

Si res pameten da veš da nikogar ne zaslepiš. Verjetno tudi ne ugasneš dolgih luči ko ti gre kdo nasproti. Saj ni treba, po tvoji logiki ga ne boš zaslepil. Ni mi jasno kako pa potem zalepijo mene. Mogoče sem pa samo preobčutljive vrste, če bi nosil na glavi varilno masko me sigurno ne bi nihče zaslepil.

Pol pa bom drugo iskal pa bo spet čas pa dnar šou =) Ne, jutri še avspuh dol pa grem iskat policaja tak da jutri poročam. 2 možnosti sta, da pridem peš domov ker bom mogo tablice pustit al pa da grema na pijačo.

mainman je izjavil:

Si res pameten da veš da nikogar ne zaslepiš. Verjetno tudi ne ugasneš dolgih luči ko ti gre kdo nasproti. Saj ni treba, po tvoji logiki ga ne boš zaslepil. Ni mi jasno kako pa potem zalepijo mene. Mogoče sem pa samo preobčutljive vrste, če bi nosil na glavi varilno masko me sigurno ne bi nihče zaslepil.

Nevem o kom govoriš ampak dvomim da sem koga "slepil" ker mam vedno čisto steklo pred žarnico, nikoli mi niti en ni poblendal in nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

motorc ::

;-) je izjavil:

Pa z svojim odnosom bom težko koga ubil, ti z 80km/h na uro pa roko na srce maš večje možnosti.

Ti (s svojim odnosom) daješ na avto cel kup stvari (za katere očitno nimaš dovoljenja) ter pri tem oviraš ostale v prometu (z lučmi recimo) in imaš pri tem več šans, da koga ubiješ kot nekdo s serijskim avtom (v enakih okoliščinah). Recimo, da povzročiš prometno nesrečo ... tvoji dodatni kabli lahko povzročijo iskro (in s tem požar) - to je samo en primer.

Pa prosim pokaži mi, kje sem napisal, da vozim 80 skozi naselje?

PacificBlue ::

Nevem o kom govoriš ampak dvomim da sem koga "slepil" ker mam vedno čisto steklo pred žarnico, nikoli mi niti en ni poblendal in nič.

Saj jaz kretenom, ki me slepijo tudi ne blendam, pa čeprav je to izjemno moteče, še posebej za človeka,ki nosi leče.
I&#8217;m out.
:3

bluefish ::

Itak nima smisla, ker so tako zelo prepričani v svoj prav, da bi najbrž nadte klicali policijo. V enak koš spadajo bedaki z meglenkami.

urban99 ::

Danes se peljem z pupo pa mi nekaj gnjavi da naj ji dam obesek za ključe itd. Naberem višjo hitrost pa vržem v nevtralno pa izvlečem ključ, volan se mi zaklene (k sreči na desno kjer je bil parkirni prostor). Tam z (manjšo) težavo ustavim (ker pač bremze ne primejo ko je avto ugasnjen). Nasproti prpelje policist pa mi našteje vse kaj je bilo narobe (pasovi, luči itd.) pa mi reče da je ok ker je prvič pa naj pazma nase pa da je to samo opozorilo. Hotel je tud podatke od obeh (nekaj se je mršil ker je pupa bila mladoletna) potem pa smo se poslovili. vir - Opozorilo policista, kaj dobim domov

Sem se mislil obregnit ob čista stekla luči v tem vremenu, ampak... človek je r-kamikaza, period.

Škoda, ker teh opozoril ne beležijo na neki skupni bazi. Eno hitro preverjanje in bi bilo.

Adrijan0 ::

;-), ti bi lahko napisal kako knjigo o tvojih super prigodah. Tolko tem si že odpru in v usaki si mel nek super/čuden problem, misliš da se to nebi u knjigi prodajalo?

popaj113 ::

moj prijatel imel podobne probleme.
Nič nepritožuj se ker bo sam še hujše važn da si jo odnesel brez kazni!

Adrijan0 dobra zamisel že na ST bi jih par kuplo knjige.

Aston_11 ::

Danes se peljem z pupo pa mi nekaj gnjavi da naj ji dam obesek za ključe itd. Naberem višjo hitrost pa vržem v nevtralno pa izvlečem ključ, volan se mi zaklene (k sreči na desno kjer je bil parkirni prostor).

Tole je zrelo za psihiatra in odvzem vd.

OZZY ::

;-) je izjavil:

Za vse ostale:
2. Da mam xenonke še uradno ni dokazano, še tehničnega sem naredo bp.

To da si naredu tehičniga s ksenonkami ti nič ne pomeni..Sej jaz sem ga tud z njimi naredu. so me vprašali al mam ksenonke pa sem reku ja...pol so me pa samo opozorili, da če me policaj dobi, da rečem, da sem jih dal gor po tehničnem..In sem šu lepo čez tehničnega z njimi.
Go with the flow.

OZZY ::

Neboš je videl, ker te bo xenon kit zaslepil žal, tak da ti bi jo dal brez pomena.

Če daš notri prave žarnice (za lečo ali parabolo - dodatno zraven oznaka R) in potem še naštimaš višino snopa in ga sam ustrezno reguliraš potem ni problemov z zaslepitvijo. Sam sem mel lečaste žaromete in notri ksenon. Nihče mi ni nikoli blendal.
Tud na tehničnem ko sem mu omenil če mi za foro preveri nastavitev višine je reku da je OK. Tud razpršitve ni blo.

Je pa problem, če ksenonke, ki so za lečaste žaromete daš v parabolske. Potem pa se svetloba veliko bolj razprši. samo folk večino tega ne ve. POleg tega pa še sami doma vgradijo not in ker žaromet ni dodatno nastavljen sveti povsod naokoli. Žal je takih, ki sami dajo samo notri in ne poskrbijo za ostale stvari velika večina.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

Imam lečo, blendica je bla da ni svetlo visoko, višino mi je naštelal delavec amzs.

In zavedal sem se da mora bit steklo čisto vedno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Mehmed ::

;-) je izjavil:

Nič nebom naredil druga kot poklical na tale Sektor za nadzor policije ali pa kakega njegovega nadrejenega in vprašal če moram točno petek popoldan proti večerju peljat avto na "pregled" h temu in temu gospodu ali se lahko dogovorim z drugim gospodom za "pregled".

Ko jim nebo jasno za kak pregled gre pa naj njega vprašajo.

Za tole bi si zasluzu, da se utaborijo pred tvojo bajto pa te dnevno kontrolirajo.
Folk ma tolk za pripomnit cez policaje, se takrat enkrat ko jim grejo na roko, pa to interpretirajo kot groznje.

Rec babi, da imas opravek v petek, ki ti znese 250€ na uro. Ce je tok polna denarja, da je to ne gane, nej ti ona placa kazen pa je.

Problem solved:D Hvala za nasvete fantje ;)

Haha, dal ven ključ med vožnjo... pa še vedno ima izpit. Res ne moreš verjeti...
Janez Janša, 29.04.2014

Se zgodi :)

M-XXXX ::

Zheegec je izjavil:

Haha, dal ven ključ med vožnjo... pa še vedno ima izpit. Res ne moreš verjeti...

Nedolgo nazaj se mi je zgodilo, da me prijateljica pobere in nekam zapelje. Ustavi avto in ga hoče ugasniti: glej ga hudiča, ključa ni blo notri. Začneva oba panično iskat kam hudiča je šel, pa sva ga nato najdla pod sedežem:D

;-) je izjavil:

Se zgodi :)

Zakaj si potem ne kupiš avtomobila, kjer ne moreš vzeti ven ključa med vožnjo? Da se vsaj pred lastno neumnostjo delno zavaruješ?
Janez Janša, 29.04.2014

Jaz bi se vprašal zakaj ne kupim takega avta ko lahko vzameš ključ ven brez da ugasne =) čakam zaj da mi gumb naredijo drugače.

;-) je izjavil:

Jaz bi se vprašal zakaj ne kupim takega avta ko lahko vzameš ključ ven brez da ugasne =) čakam zaj da mi gumb naredijo drugače.

Tole bi rabil:D

Ja samo renaulta nebi mel za nič na sveti, ti crkne zvočnik al pa klima pa nemoreš avta pržgat.

Avenger ::

;-) je izjavil:

Jaz sem mel sopotnico on pa sopotnika, kdo je zaj homič:D

Dosti heca zaj :)

Hahaha, lej fant, spustil te je naprej, ker te dejansko ni hotel na kolena spravit pred punco. Vsaka čast.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

__Devil__ ::

@;-): Lej, nehaj jamrat, zrihtaj avto pa pokaži policaju al pa plačaj 500EUR. Problem?

Pa brez zamere ;)

problem je že rešen.

__Devil__ ::

aja, nism sledil temi skozi. Kak si rešil? :D ni mi za brat če si že napisal :D

govoril sem z tem policajem prej vse je ok, volk sit in koza cela. Brezveze sem dajal luči ven pa filter. Vizitke ni upošteval, ker ni vedel za koga gre.

Opkow ::

Pa ti si za v mehiske telenovele... :)

ti crkne zvočnik al pa klima pa nemoreš avta pržgat.

Kaj?:D

Megane in podobni avti ki majo kartice od Renaulta majo take problem da če ti crkne kaka brezvezna stvar, ki ni pogojena z delovanjem avtomobila in tem ali te bo pripeljal od točke A do točke B -naprimer klima avto ne vžge.

Glej, ko se pelješ z navadnim avtom jemlješ ven ključ med vožnjo, takšnega brez ključa ali pa s ključem, katerega se ne da ven vzeti pa tudi ne bi imel... Odloči se že, ali pa ne vozit, sem ti že 10x napisal.
Janez Janša, 29.04.2014

Megane in podobni avti ki majo kartice od Renaulta majo take problem da če ti crkne kaka brezvezna stvar,

Glede na to, da mi je pred kašnim mesecem crknila varovalka (ki ima čez tako radijo kot klimo ter ventilacijo) in je avto normalno vžgal se ne strinjam čisto s tabo.

Megane in podobni avti ki majo kartice od Renaulta majo take problem da če ti crkne kaka brezvezna stvar, ki ni pogojena z delovanjem avtomobila in tem ali te bo pripeljal od točke A do točke B -naprimer klima avto ne vžge.
Se ne strinjam, sploh glede na to, da ga imamo doma.
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Led h7 v avtu (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7118859 (16977) tomaz-
»

Ali je to legalno (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7813113 (10640) shadeX
»

Ali je potrebno imeti potrdilo o skladnosti vedno pri sebi v vozilu? (strani: 1 2 3 )

10932756 (17296) GrimReaper
»

Prva pomoč (strani: 1 2 )

5318996 (17793) šernk
»

kazen zaradi nehomologiranega izpušnega lonca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9933768 (12072) Mehmed

Več podobnih tem