» »

čudno obnašanje kompa pri igranju iger

čudno obnašanje kompa pri igranju iger

YdoIPonU ::

Torej imam dvojedernega E8400, Ati Radeona 4850 512Mb.
Od špilov igram samo Call of duty. Sem opazu zadnje cajte, da se mi pr MW2 dogajajo čudne zadeve. Vsake toliko časa, mi autoreloada po vsakem strelu. Pa takrat tudi šprintati ne morem, čeprav držim tipko za šprint. Sem mislu da je špil zjahan. Poženem par dni nazaj spet stari Modern Warfare, ki sem ga prej igral 3 leta brez težav, nakar isti problem še tukaj. Pa to še ni največji problem, fora je, da mi po cerka 3 odigranih špilih online začne na vsake 2-3 sekunde štekat oz. cukat. Tako se odziva kot da bi bil lag. Na vsake par sekund freez za trenutek. Sem restartu komp, ker sem mislu da so Winsi, pa še kar iste težave. Naslednji dan ko spet zaženem špil, pa spet normalno dela kakšne tri igre. Sem mislu da mi kej crkuje od hardwera, samo sem preveru GPU-Z za grafično, pa so temperature normalne, potem diske z SpeedFanom...prav tako normalne, na koncu še s Core Temp temperaturo jeder in so spet normalne. A ma kdo mogoče še kakšno idejo v rokavu, preden formatiram? Bi bil zelo hvaležen. Hvala že v naprej.

Mentalist ::

Reinstalacija gonilnikov?
Lool.

Rotaidal ::

Sp pa dela normalno? Kakšna druga igra pa dela kot mora?

YdoIPonU ::

Gonilnike sem naložu že tri različne, pa isti efekt. Sej to je problem, ko nič kaj drugega ne igram kot samo Call of Duty in ne vem kako je v drugih špilih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: YdoIPonU ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of duty 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
78871678 (13583) oo7
»

Call of Duty : Black Ops 2 (strani: 1 2 3 4 )

18536218 (27815) oo7
»

Call of duty 2 - Problem!!!

112057 (1849) Rotaidal
»

Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )

15512302 (9093) BigFoot
»

Radeon 9100 in Call of Duty