Forum » Programska oprema » problem pri doljemanju fajlov
problem pri doljemanju fajlov
globoko grlo ::
da lahko pr oslu skopiraš iz temp direktorija in preimenuješ falj in ti pol še špila vem, kako pa se to naredi pr kazaa
mam en fajl že en tedn, pa ga sam še 53KB manjka pa ga noče potegnt, če sm kopiral in renejmov mi WMP napiše da ne pozna formata
če se komu sanja nej pliz pove
aja, če tole preveč diši po warez pa povejte
mam en fajl že en tedn, pa ga sam še 53KB manjka pa ga noče potegnt, če sm kopiral in renejmov mi WMP napiše da ne pozna formata
če se komu sanja nej pliz pove
aja, če tole preveč diši po warez pa povejte
AngelOfDeath ::
osl vsaki fajl vlači na disk in tam sta stalno 2 fajla (1velik in še en istoimenski manjši okoli 4Kb)
in v tistem manjšem fajlu je celo ime not, torej skopiraš celo ime in ga daš velikemu fajlu in stvar bi morala delat.
Primer
4.xxx velika dadoteka
4.yyyy okoli 4Kb
odpreš to dadoteko v wordpadu, poiščeš ime velike dadoteke. preimenuješ veliko dadoteko (4.xxx) v tisto ime ki si ga najdel v manjši dadoteki.
in v tistem manjšem fajlu je celo ime not, torej skopiraš celo ime in ga daš velikemu fajlu in stvar bi morala delat.
Primer
4.xxx velika dadoteka
4.yyyy okoli 4Kb
odpreš to dadoteko v wordpadu, poiščeš ime velike dadoteke. preimenuješ veliko dadoteko (4.xxx) v tisto ime ki si ga najdel v manjši dadoteki.
Tiger ::
Glede na to da ti WMP (Windows media player?) ne prepozna formata sklepam, da si dol vlekel nekaj s končnico .avi?
Če je temu tako, tak file preimenuj ter si dobi program DivFix (Download tukaj)
Če je temu tako, tak file preimenuj ter si dobi program DivFix (Download tukaj)
globoko grlo ::
ja hvala za vajin trud, kar se osla tiče mi je vse jasn, problem je pr KAZAA, če preimenujem fajl ga ne prepozna, ja je pa film, torej KAZAA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426203 (9487) | Freakylion |
» | E2140 in 1080p matroske ali 720p z visokim kpbsOddelek: Strojna oprema | 2890 (1979) | Pesimist |
⊘ | kazaa nagaja!Oddelek: Omrežja in internet | 1111 (888) | CaqKa |
» | Napake pri prenosu datotekOddelek: Omrežja in internet | 963 (877) | Tr0n |
» | Problemi z čarunalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (864) | AngelOfDeath |