» »

kazaa nagaja!

kazaa nagaja!

ripmork ::

včeraj le nadgradim staro verzijo z novo-Kazaa 2.6(nePRO)....in kaj se zgodi;( .....shared folder je prazen;(( ....pa to še ni vse....probam dat dol en komad-seveda ga preizkusim kot ponavadi še preden ga dam dol-vse lepo dela...potem,ko je pa download completed ga ni pa nikjer?!...povsod sem iskal-tudi z raziskovalcem pa vsem-nikjer nič!!

če se komu sanja kaj bi to loh blo oziroma ima iste probleme naj prosim pomaga!hvala
  • zaklenil: CaqKa ()

ripmork ::

sem že ugotovil---bedak jst:| :P ....naredla se je nova bližnjica do novga "shared folderja",ampak shranjeval se je pa v starga:8) ...v raziskovalcu sem bil pa preveč površen:\ ....
važn da zdej dela:))

Tomi ::

Lepo, da si rešil problem. Lahko bi se samo še naučil, kako se popravlja poste>:D
metrodusa.blogspot.com

reber ::

Bom kar tu vprašal: ali kazaa sploh še deluje. Imel sem inštalirano k-lite 2.1.0 in je delovala dobro in sem bil zelo zadovoljen z preprosto uporabo. Veliko pokvarjenih mp3 me ne moti, saj povlečem le tu in tam kakšen komad.

Sem pa nabavil nov računalnik, nanj nisem inštaliral nič takega, sem pa formatiral starega in sedaj kazaa ne dela nič več, je pa tako, da sem bil skoraj 2 meseca brez, tako da ne vem kaj se je v tem času zgodilo. Brez pa sem bil zato, ker nisem nič rabil in nisem inštaliral.

Kazaa sem inštaliral, ko pa jo začenem pa mi spodaj samo piše conecting... in se ne zgodi nič, se ne conecta več... ali je crknilo omrežje.

Kaza 2.6 verzija pa ne dela, mi javlja da manjkajo nekatere komponente na računalniku potrebne za delovanje, poglabljal se v to nisem.

Ali je tu kdo, ki mu kazaa še dela in katera verzija???

MKrmec ::

Kazaa Resurection dela normalno zakaj pa ne bi vec delala!!???

Ni to Emule k server crkne pa pol pol miljona ljudi nima kam jet haha!!

BitTorrent je pa najboljsa stvarca kar jih je!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MKrmec ()

reber ::

Kaj pa jaz vem, zakaj ne bi delala, sem mislil da zato, ker mi pač ne dela in kolegu ravno tako ne. Tale bittorent pa ne najdem inštalacije... če je kdo tko dober pa mi pošlje na reber@siol.net

mimogrede, katero kazaa pa imaš, da ti deluje? sam bi rad kar na kazaa ostal, že iz navade.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: reber ()

MKrmec ::

Kazaa Resurection!!

Pa bittorrent mas vec teh programov ves!! Sam vidm da ce si se zmer pr kazaa si bl tak uporabnik k nebi znal uporablat bittorrent k je mal bl zakompliciran k navadne stvarce kot kazaa!!

reber ::

Ja, naučit bi se moral uporabljat ta bittorent. Pri kazaa je bolj enostavno ker ima svoj iskalnik in je zelo enostavno za uporabo.
Ta kazaa resurection, katera verzija je to?

MKrmec ::

Kazaa Resurection je baje nadaljevanje Kazaa Lite!! Mal poisc pa je!!

Glede bittorrenta dej si gor Azureus client pa lepo na kasne forume in na SuprNova.org po une fajle torrent in ga odpres z Azureusom in to je to!!

CaqKa ::

vzrok tiči tukaj:
Kaza 2.6 verzija pa ne dela, mi javlja da manjkajo nekatere komponente na računalniku potrebne za delovanje, poglabljal se v to nisem.

potrebuješ namreč še izvorni kazaa media desktop (kar mimogrede piše na tistem "manjkajo nekatere komponente", še več poleg je celo link kje dobit!). poleg tega se naj ta tema nadaljuje tukaj: [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

lp moderator


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kazaalite++

Oddelek: Pomoč in nasveti
81066 (942) bucan
»

KaZaA Lite 2.60!

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
323682 (3682) Dr_M
»

s kero zadevo dol filme??

Oddelek: Programska oprema
171641 (1122) BlackHole
»

Kazaa in samo kaza?

Oddelek: Programska oprema
191396 (1103) cryptozaver
»

KAZAA

Oddelek: Programska oprema
91391 (953) Jackass

Več podobnih tem