Forum » Programska oprema » registry+start up
registry+start up
Reso ::
Imam problem z Outlook expressom, ki potrebuje prilagojen registry za shranjevanje pošte v drug direktorij. Problem nastane takrat kadar nima povezave do tega direktorija in sam spremeni registry na prvotno vrednost.
Zarad tega bi rabu en ukaz al pa progy ki bi mi to zmeraj ob zagonu računalnika to sam dodal v registry. Sprobav sem že z REG fajlom v start-up direktoriju samo me winsi pol vprašajo če hočem to informacijo zares dodat v registry. A kdo ve za kako rešitev, ki bi mi potihem obnovila registry?
Zarad tega bi rabu en ukaz al pa progy ki bi mi to zmeraj ob zagonu računalnika to sam dodal v registry. Sprobav sem že z REG fajlom v start-up direktoriju samo me winsi pol vprašajo če hočem to informacijo zares dodat v registry. A kdo ve za kako rešitev, ki bi mi potihem obnovila registry?
- premaknil: Senitel ()
StratOS ::
uporabi switch s !
ali Tole
ali Tole
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Highlag ::
Zakaj pa to v registriju popravljaš?
Greš v meni tools /options izbereš maintenance in izbereš Store folder.
Izbereš iz priročnega okna lokacijo kjer hočeš imeti datoteke spravljene.
Čist simpl!
Greš v meni tools /options izbereš maintenance in izbereš Store folder.
Izbereš iz priročnega okna lokacijo kjer hočeš imeti datoteke spravljene.
Čist simpl!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbris nastavitev za proxyOddelek: Omrežja in internet | 2944 (2733) | NeMeTko |
» | Ali obstaja kak "čistilec" za windows mobile ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1442 (1238) | krneki0001 |
» | Ustvarjanje service-ev v Windows okoljuOddelek: Operacijski sistemi | 1060 (994) | ABX |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1028) | hruske |
» | Office XP in proofing toolOddelek: Programska oprema | 2121 (1991) | andrej |