» »

Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)

Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)

««
13 / 17
»»

5er--> ::

Ne bomo vzeli pri Ergolesu, to ni zate.
Glede Ergolesa pa si lahko pregledaš tole temo... sicer je malo ščiščena s strani moderatorjev, ampak zabava je zagotovljena.

urli ::

Aha, pol bi pa nekoga prosil, da mi pove katere stole nameravate vzeti, kdaj cca. bodo dostavljeni, iz kje in okvirno ceno? (nimam ravno časa prebirati vseh sporočil ;(()

Stoli: Ergohuman Plus
Iz: Kitajske
Okvirna cena: okrog 350 EUR
Kdaj: ko bo Okapi uredil vse potrebno

Drugače pa hvala Okapi-ju, da se trudi po svojih najboljših močeh, nam dela uslugo in hkrati prenaša tudi "manj potrpežljive" na tem forumu.

Hvala. Dodajte potem še mene na seznam. Predplačilo bom plačal, če bom ocenil, da riziko ni prevelik (ko bo pač do tega prišlo).

P.S. Kakšno je pa vaše mnenje o pisarniškem stolu Enjoy?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urli ()

Samo za info: predplačilo bo celotna cena.

Double_J ::

Drugače pa hvala Okapi-ju, da se trudi po svojih najboljših močeh, nam dela uslugo in hkrati prenaša tudi "manj potrpežljive" na tem forumu.

Pomojem pa je ugotovil, da to ne gre tako lahko kot si je zamišljal in nima več namena to uvozit.

Nej jutri začne zbirat denar, če misli resno, pa vzporedno dela če še kaj ni zrihtano. Čeprav dvomim... če ni bilo dovolj teh nekaj mesecev, potem bolje da kdo drug to naredi.
Dve šivanki...

C_maniak ::

sej lahko izstopiš iz igre pa gres jutri v ergoles (se zigata pozdravi!).

Okapi ::

Nej jutri začne zbirat denar, če misli resno, pa vzporedno dela če še kaj ni zrihtano.
Prav sigurno. Potem bi šele ljudje vsak dan dvakrat spraševali, kaj se dogaja, ko bi vplačali denar. Malo potrpljenja, pa bo, komur se pa mudi, pa gre seveda lahko mirno po nov stol v trgovino - glede na prijave bo interesentov tudi tako več kot dovolj.

O.

Jah, rihtej po svoje, samo pravim da če bi šlo za procesorje, pa bi se tako dolgo pogajal za uvoz, potem bi bil že nov model vmes zunej. Se pravi običajno to zagotovo ni, problemi pa tudi ne poveš kakšni so.

Sedaj bodo pa itak počitnice že, tako da maš res cajt do jeseni. Ker julija to ne bo nobeden prevzemal verjetno.
Dve šivanki...

IvoJan ::

a ti to zgleda kot procesor??
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

To mi zgleda kot čisto navadna roba, traja pa kot da bi uvažal orožje in bi rabil kup dovoljenj.

Jaz sem zato, da to nekdo resni dela. Ta bo v enem tednu začel z zbiranjem denarja ali pa bo povedal da posel ni možen. Če se boste čez nekaj mesecev tudi vi naveličali čakanja, pa se morda slišimo.

LP.
Dve šivanki...

motorc ::

Se javiš? Okapi rihta stvar v svojem prostem času (za vse nas), ti pa samo neki jamraš brezveze.

WarpedGone ::

Tole ni Okapi projekt ampak odprtokodni projekt. Interesenti so javno znani. Kdorkoli lahko pošlje ponudbo na ZS, pobere denar in spelje zadevo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Jah jz sem za to, da se postavi nek fiksen datum, recimo do konca maja in če mu ne rata naj pove kje je problem. Sej komot je kakšna fora, da ni možno izvesti stvari, samo naj se to pove.

Drugače, pa bi se po tem datumu jaz obrnil semle... predvsem uporabnik Bajsich.

http://forum.mladipodjetnik.si/archive/...
Dve šivanki...

naj pove kje je problem.
Problem je v tem, da je to prostočasni hobi projekt, ki ni prav visoko na prednostnem seznamu nikogar od tistih, ki se z njim ukvarjajo.

Sicer pa, kot pravi WarpedOne, kitajski dobavitelj stolov je znan, interesenti za nakup stolov tudi, tako da načeloma lahko uleti kdorkoli, nastavi ceno, pobere denar in nabavi stole.

O.

Ja glej, javil si se za stvar in na podlagi tega so se ljudje tudi prijavljali, če ne nebi bilo teme. Če zdej vsak mesec zamude napišeš, da še nič ni, ker je to itak hobi, potem to nima ravno smisla.

Če hočeš ostat kredibilen, potem uredi to stvar do konca maja in začni z zbiranjem denarja. Pa magari, če bo zaradi tega v tem času to "malo manj hobi". A bo šlo to?
Dve šivanki...

Zato, ker ti tako rečeš, sigurno ne bom spustil vsega drugega iz rok in se posvetil uvozu stolov.

O.

Edini problem tule je, da "smo ljudem obljubljali" neko časovnico, katera je že močno presežena, nič drugega. Zarad tega bi se spodobil update, ki bi postavil nov časoven okvir.

Če je edini problem nizka prioriteta, se mogoče najde kdo drug, ki se bo zadeve lotil bol prioritetno?

Zato, ker ti tako rečeš, sigurno ne bom spustil vsega drugega iz rok in se posvetil uvozu stolov.

Aha, zaradi mene ne bo do konca maja. Pa tudi do konca junija, če bi rekel, nebi bilo. Fer je, da poveš da ne misliš resno izpeljati, kar si obljubil, ne pa da tu pustiš ljudi čakati.

Kar se pa mene tiče, jaz tukaj nisem bil od začetka in ne bom prevzemal tega uvoza, ker sploh ne vem če je res možno to uvoziti.

Lahko samo rečem Warpedone-u ali nekomu, ki je od začetka pri stvari, da se zmeni s temle sp-jem, da za majhno provizijo pač zrihta celotno stvar. To je tip iz tistega foruma, ki res obvlada. Ima kdo interes se v živo jit zmenit z njim?

http://www.combo-gear.com/

Toliko vam lahko jaz pomagam.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Pa še nekaj, ali se lahko prilepi celotno korespondenco s proizvajalcem, da vidimo kje sploh smo?
Dve šivanki...

Pozdravljen,

moj kontakt ( Slovenec živeč na Kitajskem ) ki zrihta praktično VSE je dosegljiv na ales@optimamanagement.com

On bo najlažje pomagal. Je preverjen in pošten. Izda račune in zrihta tudi quality control.

Srečno.

No tole sem sedaj dobil, ko sem ga vprašal. Ali ste za to, da se obrnemo kar nanj? Jaz sem za to, če do konca maja ne bo še vedno nič.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

Ga bom vprašal, kako je videti (tudi cenovno), če on za nas na Kitajskem posreduje pri nakupu.

O.

Pomoje bolje, da se z njim nekdo drug meni, pa brez zamere. Ti raje povej, ali lahko stvar izpelješ po poti kot si si jo zastavil ali ne?

Če ne moreš do konca maja, potem se obrnimo na njega. Najraje bi videl da Warpedone, lahko pa tudi jaz.
Dve šivanki...

Kar se mene tiče, ga lahko takoj kdo vpraša. Mogoče bo stvar lahko izpeljal ceneje (in/ali hitreje) kot jaz in moji kontakti. Eden od pointov vsega skupaj je, da stole dobimo čim ceneje, kdo bo to izpeljal, pa meni sploh ni pomembno. In če pri vsem skupaj ne bom imel nobenega dela in morebitne odgovornosti, ko komu stol ne bo všeč, ali ko se bo kakšen pokvaril, še toliko bolje.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Bom jaz njega vprašal, ti pa probaj po svoje delat naprej, uredu? Pol pa bomo itak kmalu videli kaj je bolj perspektivno.

Zdejle bo dobil mejl od mene... pa bom poročal, če odgovori.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

OK.

O.

root987 ::

Fanta, sej se lahko (B)CCjata ;)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Un ni nič odgovoril... mogoče so ga že kitajčki izrinili ter prevzeli njegove posle...

Zgleda boste res mogli h Žigcu nenazadnje.:))

Ubistvu sem spregedal mejl... bomo zej vidli.:D

Ubistvu sem spregedal mejl... bomo zej vidli.:D
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

Zdravo,

pravi da bi nam zrihtal kontrolo ter poskrbel za prevoz, za 10% vrednosti artiklov. To potem podraži stol za okrog 20€, navaden model...

Komentarji?
Dve šivanki...

Kontrola pomeni kaj?

Bolj je vprašanje, kaj pomeni, da poskrbi za prevoz? Je to cena prevoza do Kopra? In kako je potem s prevzemom?

O.

Okapi je izjavil:

Bolj je vprašanje, kaj pomeni, da poskrbi za prevoz? Je to cena prevoza do Kopra? In kako je potem s prevzemom?

O.

Preveril bo stole, da je roba, ki gre na kontejner uredu, ter organiziral prevoz.

Samo ceno prevoza ter ceno stolov pa jasno, da bomo morali plačati. Skratka naredil bo nekaj več kot je mislil narediti Okapi, pa mu še ni ratalo. Računajte, da bo stol namesto 250€ pač 270€(lahko tudi manj, ker sem mu rekel da naj najde optimalen možen prevoz).

Meni se zdi to sprejemljivo... samo sedaj

1. bo moral vzkočiti zraven Okapi, ter povedati kar se je pač domenil s samim proizvajalcem(jaz nič ne vem).

2. Prevzem ja... kako si si ti to dosedaj zamišljal Okapi, ko bi to prišlo v Luko?

3. Kako bi to varno plačali je novo vprašanje. Verjetno bi morali že začeti zbirati denar na nek slo-tech račun in če je dovolj naročil se preko varnega načina plača, kjer lahko tudi denar dobiš nazaj, če se kaj zalomi.
Dve šivanki...

Ziga Dolhar ::

Čak, glede katerih stolov si se ti zdej menil? Ker tlele nas je kr precej, ki bi šli na ono boljšo izvedenko stola ...
https://dolhar.si/

Preko njega je možnost za katerokoli opcijo in tudi za nekaj takšnih in nekaj drugačnih stolov.

EDIT... Okapi posreduj s kom(proizvajalec) si se zmenil za kakšne stvari dosedaj.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

No sej sploh ne vem, kaj se je Okapi zares menil, ampak verjetno je to ta firma?

http://comfort100.en.alibaba.com/aboutu...
http://comfort100.en.alibaba.com/produc...

Lahko nam najbrž pove končno ceno, če nam tukaj kupi želeno število stolov, ter nam to dostavi v Koper. (s tem da mi poznamo v kakšnih okvirih je lahko cena, če Okapi ni nekaj nakladal).

V Kopru pa hja... nej si folk pride iskat stole, kej drugega pa ne vem, če je folk iz cele SLO.:D
Dve šivanki...

kihc ::

Si ti ziher da preko tega pride možnost tudi tisti stol, za katerega ima Ergoles ekskluzivo za prodajo v Slo?
x

On ima zagotovo tudi firmo na Kitajskem, problem naj bi bile zgolj slovenske firme. Čeprav odkrito povedano ne vem kaj dejansko drži od tega, kar nam je Okapi mesece razlagal.
Dve šivanki...

Kontakt je Fiona, naslov cncomfort@gmail.com

Za Ergohuman Plus je ponudba tule.
http://dl.dropbox.com/u/74155/Quotation...

Naj torej vpraša, koliko bi prišli navadni Ergohuman in Ergohuman Plus v mešani pošiljki (cel kontejner).

Prevzem ja... kako si si ti to dosedaj zamišljal Okapi, ko bi to prišlo v Luko?
Pri nas bi za to poskrbel špediter - stoli bi prišli v njegovo skladišče in potem bi imeli nekaj časa, da jih pridemo iskat, verjetno pa bi se dalo dogovorit, da jih tistim, ki želijo, pošljejo na dom po pošti, proti doplačilu seveda.

Kako bi to varno plačali je novo vprašanje. Verjetno bi morali že začeti zbirati denar na nek slo-tech račun in če je dovolj naročil se preko varnega načina plača,
Verjetno bo to vseeno moralo iti preko ene naše firme, da bomo lahko tistim, ki jih potrebujejo, izdajali račune za odbitek DDV-ja.

O.

Čeprav odkrito povedano ne vem kaj dejansko drži od tega, kar nam je Okapi mesece razlagal.
Ne vem, kaj se potem sploh toliko siliš zraven? Povedal sem natanko to, kar so meni povedali Kitajci.

Najprej so mi sporočili:

Thank you for your inquiry. But there already is a sole distributor in Slovenia, so I am sorry that we wont sell chairs to any other buyer from Slovenia. Again, thank you!

Ko sem vrtal vanje, so povedali še tole:
Factory has been looking for good wholesalers as distributors in many countries, before finding the one, we sell chairs to any wholesaler. Once found, we wont sell chairs to other buyers from those countries. Thus, ergohuman series, enjoy serise are not available.

ErgohumanPlus series is advanced edition of ergohuman. It is the newest product and better than ergohuman chair not only on apparence but also on function. Unit price of mesh chair is USD330. Welcome to browse our website http://www.comfort100.com to check details of ErgohumanPlus chair.

Look forwarder to your early response.

Best regards,

Fiona

In to je, skupaj z ono ponudbo, ki sem jo linkal zgoraj, vse, kar je od Kitajcev. Zdaj pač iščem najcenejšo in najzanesljivejšo varianto, da ta kontejner spravim v Slovenijo.

Računajte, da bo stol namesto 250EUR pač 270EUR(lahko tudi manj, ker sem mu rekel da naj najde optimalen možen prevoz).
+ 20% DDV.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Naj torej vpraša, koliko bi prišli navadni Ergohuman in Ergohuman Plus v mešani pošiljki (cel kontejner).

Ubistvu moramo mi izvedeti, za koliko nam pripelje posamezno različico stola, če je kontejner poln, razmerja med stoli pa še ne vemo. Drži?

Samo, če dejansko zgolj trije uporabniki hočejo navadnega, potem ne vem, če bi se šli te komplikacije?

+ 20% DDV..

Ne razumem? Kje naj bi kak dodaten davek plačevali?

Mah jaz sem za to, da se odločimo za eno različico vsi... čene ne vemo koliko bo kakšnih dokler ne poberemo denar, in on ne more narediti predračuna.

EDIT... jaz sem za osnovno če je možnost, kot smo rekli na začetku!
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

Ubistvu moramo mi izvedeti, za koliko nam pripelje posamezeno različico stola, če je kontejner poln, razmerja med stoli pa še ne vemo. Drži?
Ja. V okviru enega modela so lahko različne barve.
Color of frame and mesh have nothing with price. So if you order 78pcs of chairs in different color of mesh and frame, price will be same.

Kako je z dvema različnima modeloma, pa ne vem, ampak bi rekel, da jim je tudi vseeno, dokler je cel kontejner.

Ne razumem? Kje naj bi kak dodaten davek plačevali?
V Kopru na carini. Carine za pisarniške stole ni, DDV pa seveda plačaš ob uvozu.

O.

Da, ampak sej v tistih 250€ si ti že vključil DDV. Kateri DDV potem še misliš, na njegovih 10%?
Dve šivanki...

Da, ampak sej v tistih 250EUR si ti že vključil DDV
Aja, sem mislil, da govoriš o ceni, ki bi jo moral uvoznik plačati Kitajcem (+ njegova provizija).

O.

Bom vprašal sedaj koliko bi nas stalo, vse skupaj. Povej mi zgolj koliko je unit price v dolarjih na navaden stol, za plus je 330$.

Aha... 245$...

Zaenkrat bom vprašal za kontejner plus stolov, da naredi predračun... potem pa lahko ta kontejner itak malo premešamo glede na plačila na slo-tech račun(ko bomo videli koliko hoče poceni varjanto).
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

kihc ::

Slo-tech račun ne obstaja. Moral boš najti neko podjetje, ki bo pripravljeno iztaviti račun vsakemu posebaj.
x

On tudi izstavi račun, samo da ne bomo potem res 2x plačali DDV?
Dve šivanki...

andro421 ::

zadnje cajte bolj poredko spremljam tale forum, vidm da je stvar se zmeraj v igri
tako da če še lahko sem zravn za 1 stol.

Mene odstranite iz seznama. Sem že nabavil Enjoy stol za 300EUR (ne pri Ergoles, ker tam je najdražje). Sicer pa stol vsaj ne zgleda tako geekovsko/invalidsko kot tale Ergohuman, hehe, pa še super je :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urli ()

ender ::

Enjoy ima boljše naslonjalo za glavo, vendar je precej manj nastavljiv (pa spodnji del je usnjen).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Stvar je sedaj takšna... nekaj dni bo rabil, da mi bo izdal ene vrste predračun.

Stvar naj bi najbrž šla tako, da bi neka firma pobrala denar in izdala račune, ter če bo dovolj naročil, bo nakazala njegovi firmi. Kolikor vem se bo edini DDV plačal na carini, mar ne? No, če je tako me zanima če imamo najdeno kakšno firmo, ki bi pobirala denar?
Dve šivanki...
««
13 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15544278 (555) skyform
»

Udoben stol za večurno delo

Oddelek: Pomoč in nasveti
315593 (2148) U2ros
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

12231220 (15750) Unknown_001

group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )

16128969 (23775) Gandalfar

Več podobnih tem