Forum » Loža » Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
Okapi ::
Čisto odvisno od konkretnega materiala. Imaš usnje, ki se znuca v enem letu, in tako, ki zdrži desetletja. Pri stolih moraš IMHO bolj gledati na udobje, kot na trajnost. Ti nič ne pomaga najboljše usnje, če se na njem ves čas potiš. Po mojem je za pisarniške stole najboljša mreža.
O.
O.
Ja, vsem bom poslal sporočilo + tule bo objavljeno. Mogoče že do konca tega tedna.
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Double_J ::
Ja, vsem bom poslal sporočilo + tule bo objavljeno. Mogoče že do konca tega tedna.
Kul. Samo nekaj me zanima, če se stoli nekako ne bodo prikazali, kljub temu da bodo Kitajci dobili plačilo, potem nam firma vrne denar?
Vseeno je treba biti pazljiv pri teh stvareh.
Dve šivanki...
hanibal ::
Če ni prepozno - enga še zame.
Axis of Evil - M$, SCO, RIAA, MPAA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hanibal ()
http://forum.mladipodjetnik.si/archive/...
Med drugim nekaj dobrih nasvetov, da te ne nategnejo, kot nekatere. Tudi omenjajo nek slovenski kontakt na Kitajskem, ki dejansko preveri, da se pošiljka zares tudi odpošilja itd...
Med drugim nekaj dobrih nasvetov, da te ne nategnejo, kot nekatere. Tudi omenjajo nek slovenski kontakt na Kitajskem, ki dejansko preveri, da se pošiljka zares tudi odpošilja itd...
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Evo me. Malce zamujam, ker ravno preverjamo še neke možnosti, da bi vseeno šla skozi tudi osnovna različica stolov. Znanec, ki se ukvarja z uvozom iz Kitajske, bi namreč lahko vse skupaj naročil prek neke tamkajšnje firme, sedaj pa čakamo, da Kinezi sporočijo, koliko bi nas to posredništvo stalo (jebiga, drugi nočejo delati zastonj:-).
Skratka, samo še malo potrpljenja, pa začnemo pobirati denar.
O.
Skratka, samo še malo potrpljenja, pa začnemo pobirati denar.
O.
gruntfürmich ::
do kdaj so končne oddaje naročil? je še čas? (še razmišljam)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
thx
Blue30 ::
Zdravo!
Nima noben firme in bi to uvozil za vse vas??
Pa se mu, ne vem, da 5% provizije...stole lahko uvozi slovenska firma in jih potem proda posameznikom naprej po vnaprej določeni ceni.
Firmo na kitajskem je treba preveriti na slovenskem veleposlaništvu tam in oni prek njihovega ajpesa preverijo firmo in povedo, če je zaupanja vredna (glede tega inmam izkušnje).
BTW: ni tole malo trd stol za sedet več ur? :)
Nima noben firme in bi to uvozil za vse vas??
Pa se mu, ne vem, da 5% provizije...stole lahko uvozi slovenska firma in jih potem proda posameznikom naprej po vnaprej določeni ceni.
Firmo na kitajskem je treba preveriti na slovenskem veleposlaništvu tam in oni prek njihovega ajpesa preverijo firmo in povedo, če je zaupanja vredna (glede tega inmam izkušnje).
BTW: ni tole malo trd stol za sedet več ur? :)
Gost ::
Blue30, kolikor sem spremljal, je Ergoles d.o.o. zaradi te teme uvedel ekskluzivno zastopništvo prvotno zastavljenega stola in zato to ni možno preko slovenskega podjetja speljati. :)
Nima noben firme in bi to uvozil za vse vasJa, saj ravno to počnemo. Kolega, katerega firma bo pobirala denar, je posebej za to registriral dejavnost trgovine s pohištvom
O.
ppor ::
Pošteni uporabnik ziga80 me je s svojimi argumenti prepričal v to da se pridružim skupinskemu nakupu.
Sam pravi da so to super stoli in jaz mu verjamem!
+1
Sam pravi da so to super stoli in jaz mu verjamem!
+1
Blue30 ::
Aha, zanimivo tole :)
A ta model stola pa izdeluje le eno podjetje na kitajskem? Oni ja kopirajo vse druge, pa še sebe zraven, morda bi katera druga firma tudi poslala k nam, predlog pač.
Lp
A ta model stola pa izdeluje le eno podjetje na kitajskem? Oni ja kopirajo vse druge, pa še sebe zraven, morda bi katera druga firma tudi poslala k nam, predlog pač.
Lp
jst sem bolj tko zraven, ne me štet kot resnega, ker stola nisem sprobal in po gledanju so moji favoriti drugi stoli. nekje 30% sem za ta stol.
WarpedGone ::
Kdor je bolj poredko tukaj, si naj v nastavitvah vklopi, da bo o zasebnem sporočilu obveščen po emailu.
Ko bo šlo zares, zna bit hitro konec :)
Ko bo šlo zares, zna bit hitro konec :)
Zbogom in hvala za vse ribe
paradoxxx ::
Če še ni prepozno, tut jaz vzmame enega.:)
+1
+1
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: paradoxxx ()
Ta teden sem imel neko gužvo, pa se nisem imel časa s preganjanjem Kinezov ukvarjat Evo, bom zdajle zbrcal par ljudi, da se dokončno zmenijo, kaj se da in kaj ne (mislim na ono osnovno različico Ergohumana).
O.
O.
Du5aN ::
lambda ::
Jaz sem pa nekako preizkusil oba, Ergohuman (Obsession) model in Enjoy, sedaj pa sem močno v dilemi. Prvi občutek je bil namreč na Enjoyu precej boljši oz. vsaj drža med sedenjem se mi je zdela lepša.
Enjoy sploh ni v (naši) igri. V igri je Ergohuman+, izboljšana različica Obsessiona.
Pri primerjavah stolov pa velja opozoriti, da se ne smeš zanašati na prvi občutek. Fora naprednih stolov, kot je Ergohuman, je namreč v tem, da imajo številne nastavitve (posebej za spodnji del hrbta, globina sedala, višina vzglavnika ...), ki jih cenejši stoli nimajo in dokler ne nastaviš vseh po svojih merah in načinu sedenja, ne smeš ocenjevati.
Stoli, ki imajo manj nastavitev, so narejeni bolj univerzalno, in prav lahko se ti zdi, da je boljši, če ga primerjaš z dražjim, ki ga nisi nastavil po svojih merah, za kar pa si je potrebno vzeti najmanj 20-30 minut. V resnici za optimalno nastavitev stola, kot je Ergohuman, potrebuješ kakšen dan, ker moraš nekaj časa na njem sedeti, da vidiš, ali je recimo globina sedala res ravno prava, ali pa bi bilo morda potrebno prestavit za kakšen cm naprej ali nazaj.
O.
Pri primerjavah stolov pa velja opozoriti, da se ne smeš zanašati na prvi občutek. Fora naprednih stolov, kot je Ergohuman, je namreč v tem, da imajo številne nastavitve (posebej za spodnji del hrbta, globina sedala, višina vzglavnika ...), ki jih cenejši stoli nimajo in dokler ne nastaviš vseh po svojih merah in načinu sedenja, ne smeš ocenjevati.
Stoli, ki imajo manj nastavitev, so narejeni bolj univerzalno, in prav lahko se ti zdi, da je boljši, če ga primerjaš z dražjim, ki ga nisi nastavil po svojih merah, za kar pa si je potrebno vzeti najmanj 20-30 minut. V resnici za optimalno nastavitev stola, kot je Ergohuman, potrebuješ kakšen dan, ker moraš nekaj časa na njem sedeti, da vidiš, ali je recimo globina sedala res ravno prava, ali pa bi bilo morda potrebno prestavit za kakšen cm naprej ali nazaj.
O.
lambda ::
Vem, da ni na voljo ja. Priznam, da v tistih nekaj minutah kolikor sem ga preizkušal, zadeve nisem mogel ustrezno nastavit. Pa ni bil slab, nikakor ne, edino Enjoy da že v štartu tak dober oprijem zvezno čez ledveni in sredji del hrbta - ima pa res tudi manj nastavitev.
kje pa imajo kakšen salom ergoles stolov? ker bi rad sprobal te stole, par drugih je favoritov pri meni.
je pa seveda res, da s kratkim preiskušanjem ne moreš zaznat vseh ugodnosti samostojnih nastavitev tega stola. ker imho največji problem stolov je del nad križem, kjer ti morda nenastavljivi stoli ne nudijo opore, ampak luknjo. vendar te začne hrbet boleti šele po parih urah sedenja...
je pa seveda res, da s kratkim preiskušanjem ne moreš zaznat vseh ugodnosti samostojnih nastavitev tega stola. ker imho največji problem stolov je del nad križem, kjer ti morda nenastavljivi stoli ne nudijo opore, ampak luknjo. vendar te začne hrbet boleti šele po parih urah sedenja...
root987 ::
gruntfürmich je izjavil:
kje pa imajo kakšen salom ergoles stolov? ker bi rad sprobal te stole, par drugih je favoritov pri meni.
Na Viču - če greš po Gerbičevi iz smeri centra, kakšnih 200m pred Interspar-om.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
A se bo sploh naročalo, sej smo bili vsi za tadrage stole, zakaj je zdej treba še ne vem kaj novega.
Meni se zdi, da se ne misli naročat očitno, samo se naj reče potem.
Meni se zdi, da se ne misli naročat očitno, samo se naj reče potem.
Dve šivanki...
Se bo naročalo, brez skrbi, samo moramo prej vse podrobnosti srediti, da ne bo prišlo do kakšnih zapletov in nejevolje. Ni tako zelo preprosto prvič naročit kontejner iz Kitajske, še posebno, če hočeš, da je vse čim bolj poceni
O.
O.
kihc ::
Kakšne so sedaj ciljne cene, glede na to da je tačaj euru precej padel? Tista 350 euro varianta bi se znala kar konkretno podražit?
x
Zaenkrat še ni panike, naslednji teden bomo z malo sreče končno vse popedenali in začeli pobirati denar.
O.
O.
koyotee ::
sej ne da se to že 2 mesca govori :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Jah, jebiga - nismo export-import firma, in hočemo poleg tega vse skupaj izpeljati čim ceneje, brez marž, pa se vse skupaj malo bolj počasi odvija.
O.
O.
a dvd se bo kaj tweakal?
Kako misliš tweakal? Švercali ne bomo nič - DDV bo na prodajno ceno + prevozni stroški, ga boš pa lahko odbil, če boš kupil na firmo.
O.
O.
Plus sigurno, za navadne pa bo očitno preveč komplicirano oziroma bi preveč podražilo vse skupaj (še ena tuja firma, prek katere bi jih uvozili, bi pristavila svoj lonček).
O.
O.
nejc76 ::
Tale nabava me po malem že spominja na en zelooooooooo počasen hand-job
Vem da bo na koncu super, ampak vmesn čas pa ...
Vem da bo na koncu super, ampak vmesn čas pa ...
EC9 ::
urli ::
Mene dodajte na seznam, če boste vzeli stole pri Ergolesu. Torej Obsession za 400EUR (obvezno z vglavnikom - lahko z doplačilom, da nam ne bi potem Ergoles dal "najcenejših"). Stol ima 1 leto garancije, pa še vem, da ga bom dobil. Tole s Kitajsko in "enim kupom" posrednikov za stole brez garancije (prihranek le "150EUR") me ravno ne zanima preveč... Če boste vzeli pri Ergolesu, sem pa takoj za in ga bom 99% kupil! Pa še stol rabim v kratkem in nimam ravno časa, da mi ga dostavlajo "mesece" iz Kitajske...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44481 (758) | skyform |
» | Udoben stol za večurno deloOddelek: Pomoč in nasveti | 5633 (2188) | U2ros |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31304 (15834) | Unknown_001 |
⊘ | group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29244 (24050) | Gandalfar |