Forum » Operacijski sistemi » hp vista to win7 upgrade
hp vista to win7 upgrade
Picero ::
Pozdravljeni,
ali ima kdo mogoce kaksne izkusnje z upgradeom HP laptopa na win7. Upravicen sem namrec od brezplacne nadgradnje win7, vendar pa so stroski posiljanja precej visoki (39 EUR). ALi se da tem stroskom kako izogniti?
Stroski posiljanja v Nemcijo so nizji (20 EUR). Ali mislite, da bom dobil posiljko, ce vpisem za drzavo Nemcijo. V tem primeru bi lahko tudi placal direktno z banke in mi ne bi bilo potrebno placevat s kartico.
ali ima kdo mogoce kaksne izkusnje z upgradeom HP laptopa na win7. Upravicen sem namrec od brezplacne nadgradnje win7, vendar pa so stroski posiljanja precej visoki (39 EUR). ALi se da tem stroskom kako izogniti?
Stroski posiljanja v Nemcijo so nizji (20 EUR). Ali mislite, da bom dobil posiljko, ce vpisem za drzavo Nemcijo. V tem primeru bi lahko tudi placal direktno z banke in mi ne bi bilo potrebno placevat s kartico.
bluefish ::
Stroski posiljanja v Nemcijo so nizji (20 EUR). Ali mislite, da bom dobil posiljko, ce vpisem za drzavo Nemcijo. V tem primeru bi lahko tudi placal direktno z banke in mi ne bi bilo potrebno placevat s kartico.Jah, če živiš v Nemčiji, potem boš dobil. Ej, pomisli malo.
Picero ::
Heh, dobil sem ze posiljke, ki so mi bile poslane na Slovasko, Madzarsko...
nimam pa izkusenj kaj se zgodi, ce posiljajo preko sluzb ala DHL, UPS.
nimam pa izkusenj kaj se zgodi, ce posiljajo preko sluzb ala DHL, UPS.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Picero ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 998741 (1929) | Machete |
» | Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 55322 (5704) | starfotr |
» | Pošta - provizija?Oddelek: Loža | 9997 (9026) | amigo_no1 |
» | Plačilo v tujinoOddelek: Loža | 11675 (9126) | Tilen |