Forum » Loža » Ime meseca! Kaj meseca, LETA!
Ime meseca! Kaj meseca, LETA!
leonius ::
Kakorkoli.
Če gledamo s ameriškega stališča, bi USA hrvaški v takem primeru napovedala vojno.
Če gledamo s našega stališča. Pa ne moremo ničesar. Ker smo majhni in nimamo vpliva.
Ampak, počakajmo, ko pridemo v svetovne integracije. Takrat pa NE BO popuščanja Hrvaški. Tako, da...potrpljenje.
Sicer pa, hrvati so tako besni, ker bomo pred njimi v NATO in EU, da bi najrajši si populili vse lae kar jih majo.
Če gledamo s ameriškega stališča, bi USA hrvaški v takem primeru napovedala vojno.
Če gledamo s našega stališča. Pa ne moremo ničesar. Ker smo majhni in nimamo vpliva.
Ampak, počakajmo, ko pridemo v svetovne integracije. Takrat pa NE BO popuščanja Hrvaški. Tako, da...potrpljenje.
Sicer pa, hrvati so tako besni, ker bomo pred njimi v NATO in EU, da bi najrajši si populili vse lae kar jih majo.
Zavo ::
Hrvati izvajajo pritisk zadnje časa, iz edino enega razloga! Dobro namreč vedo, da bodo na arbitraži izgubili celoten Piranski zaliv, ki je resnici na ljubo itak naš!
V nos pa jim gre predvsem to, ker bomo mi v dveh letih v EU, oni pa bodo prišli tja v paketu z Bolgarijo, Albanijo in verjetno Jugoslavijo čez 15 let!
V nos pa jim gre predvsem to, ker bomo mi v dveh letih v EU, oni pa bodo prišli tja v paketu z Bolgarijo, Albanijo in verjetno Jugoslavijo čez 15 let!
MadMicka ::
Če kdo misli, da bi mednarodna arbitraža prisodilal cel Piranski zaliv Sloveniji, se krepko moti.
Kot zanimivost: Naša javnost krega našo vlado, ker je preveč popustljiva glede Piranskega zaliva, pri Hrvatih je pa ravno obratno.....
Preden se bomo dokončno zmenl za mejo, bomo itak že oboji v EU
p.s.: izobešanje tujih zastav je lahko prekšrek..... če bi npr. sred Ljubljane cela ulca izobesla Srbske zastave, bi jaz reku, da gre za kršenje javnega reda in miru.
Kot zanimivost: Naša javnost krega našo vlado, ker je preveč popustljiva glede Piranskega zaliva, pri Hrvatih je pa ravno obratno.....
Preden se bomo dokončno zmenl za mejo, bomo itak že oboji v EU
p.s.: izobešanje tujih zastav je lahko prekšrek..... če bi npr. sred Ljubljane cela ulca izobesla Srbske zastave, bi jaz reku, da gre za kršenje javnega reda in miru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()
DavidJ ::
Ko sem se letos peljal iz Crne Gore domov skozi Dubrovnik, sem imel prizgan Radio Dubrovnik, kjer sem slisal, da je najvec turistov (ne vem kje; na Hrvaskem ali v Dubrovniku, ampak se mi zdi, da je govoril napovedovalec o celi Hrvaski) iz Slovenije.
Se eden sweet scenarij se je zgodil na Hrvasko-Crnogorski meji. Izmed 50 avtov, k smo se peljali v koloni cez mejo, jih je carinik izlocil ene 10, da bo preiskal prtljago. Najbrz je blo golo naklucje, da so bili vsi slovenski? :)
Se eden sweet scenarij se je zgodil na Hrvasko-Crnogorski meji. Izmed 50 avtov, k smo se peljali v koloni cez mejo, jih je carinik izlocil ene 10, da bo preiskal prtljago. Najbrz je blo golo naklucje, da so bili vsi slovenski? :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Thrivial ::
Drzave, ki mejijio druga na drugo po principu ne morejo ziveti v mirnem sozitju. Na Balkanu pa je mogoce zgolj malo bolj potencirano.
Vprasanje je, do kaksne mere je stoicizem slovenske zunanje politike smiseln in upravicen...
lp
Vprasanje je, do kaksne mere je stoicizem slovenske zunanje politike smiseln in upravicen...
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija, HrvaškaOddelek: Loža | 2002 (1387) | slawc |
» | Joško Joras z argumenti na hrvaškem forumuOddelek: Problemi človeštva | 2989 (1938) | Tear_DR0P |
» | Janeza aretirala hrvaška policija (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 42528 (36992) | Bellzmet |
» | Jorasu grozijo s smrtjo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5440 (4285) | DavidJ |
» | Hrvaška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7133 (5670) | ||_^_|| |