Forum » Loža » Nokia vprašanje.
Nokia vprašanje.
Azz_Kikr ::
Kaj moraš vtipkat v Nokia GSM-u, da ti pokaže info o telefonu in datum proizvodnje?
LP
LP
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
s5cougar ::
McHusch: tole pa ne bo držalo. *#0000# ti da podatke o različici software-a.
Pravilni odgovor se glasi:
*#92702689# - kar ti da skrivni meni s 6 podmeniji, pod številko 2 pa se skriva mesec in leto izdelave. Npr.: 0502 kar pomeni maj 2002.
Pravilni odgovor se glasi:
*#92702689# - kar ti da skrivni meni s 6 podmeniji, pod številko 2 pa se skriva mesec in leto izdelave. Npr.: 0502 kar pomeni maj 2002.
Errare humanum est.
Azz_Kikr ::
s5cougar, kako pa prides ven s tega menija? Jaz nikakor ne morem, sem moral ugasnit GSM, da je slo...
LP
LP
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tučija - najcenejša varijanta za klice/sms-e v SlovenijoOddelek: Loža | 3029 (2931) | Invictus |
» | GPRS server ali nekaj podobnegaOddelek: Omrežja in internet | 1343 (1135) | x.sci |
» | LCD zaslončki pri nizkih temperaturahOddelek: Mobilne tehnologije | 1265 (1048) | Cocman |
» | Program za odklepanje gsm preko kodeOddelek: Loža | 2782 (2575) | Dusko |
» | še neki o ADSL-na hitrOddelek: Omrežja in internet | 1368 (813) | perci |