Forum » Izdelava spletišč » Nasvet - Nakup domene preko Sedo
Nasvet - Nakup domene preko Sedo
Samsung06 ::
Zivio
Zanimam se za nakup dolocene domene, vendar je ta zasedena. Na strani sem dobil podatek, da je parkirana pri Sedotu. Tam pa imam možnost, da ponudim lastniku določen znesek za nakup domene.
Ima kdo kake izkušnje kako poteka postopek, na kaj moram paziti, triki itd?
Zanimajo me tudi vsi stroški takega posega(cena domene + ostali stroški). Koliko so dejanski ti ostali stroški?
lp
Zanimam se za nakup dolocene domene, vendar je ta zasedena. Na strani sem dobil podatek, da je parkirana pri Sedotu. Tam pa imam možnost, da ponudim lastniku določen znesek za nakup domene.
Ima kdo kake izkušnje kako poteka postopek, na kaj moram paziti, triki itd?
Zanimajo me tudi vsi stroški takega posega(cena domene + ostali stroški). Koliko so dejanski ti ostali stroški?
lp
Gost ::
Srednja kvaliteta od nekaj tisoč dolarjev naprej, kratke in dobro zveneče pa od nekaj 10 tisoč dolarjev naprej.
Za posameznike je bolje poiskati drugačno prosto domeno.
Za posameznike je bolje poiskati drugačno prosto domeno.
Samsung06 ::
Ta zeljena domena je bila vredna zacetno okrog 10EUR. Zdej jo je nekdo kupil in jo parkiral. Min kar moram ponuditi je 60EUR(4-6 kratnik osnovne cene), max pa neomejeno. Sam mislim ponuditi le 60EUR. Koliko pa je ostalih stroškov poleg tega mojega omenjenega zneska(60EUR, če lastnik sprejme).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje prodati domeno seks.si (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18232 (12295) | MH0 |
» | Astronomska odškodnina zaradi piratstva neustavna (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 44145 (39138) | imagodei |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15403 (9867) | lambda |
» | Prevzem domeneOddelek: Izdelava spletišč | 4919 (3426) | tec |
» | Microsoft tožil MikeRoweSoft.comOddelek: Novice / Tožbe | 3826 (3014) | Hardstyle |