Forum » Zvok in slika » BOSE Cinemate II
BOSE Cinemate II
deann_g ::
odločam se za nakup omenjenih zvočnikov,imel sem jih priložnost slišat v trgovini,in sem bil navdušen nad čistostjo zvoka,vendar me zanima kako se obnesejo v manjšem prostoru, predvsem pri filmih(zvočniki naj bi odlično simulirali 5.1 zvok), zanima me če ima kdo izkušnje z tem sistemom...druga varijanta so enkrat cenejši logitech Z-5500?
Okapi ::
Prostorski zvok boš neprimerno bolje slišal s pravimi 5.1 zvočniki. Nobena 2.1 simulacija se niti od daleč ne približa. Pa še Bose je precenjena firma.
Jaz bi ti predlagal, da za enak denar, kot bi dal za Bose, najdeš nek 5.1 sistem, recimo kaj od Yamahe, Sonyja, Pioneerja, JBL ...
O.
Jaz bi ti predlagal, da za enak denar, kot bi dal za Bose, najdeš nek 5.1 sistem, recimo kaj od Yamahe, Sonyja, Pioneerja, JBL ...
O.
Avian ::
Kupi te, pa si zmagal:
http://www.hifi-regler.de/shop/kef/kef_...
P.s V slo se ne prodajajo
ne vem od kje teb info da se Kef-ov v SLO ne dobi ???
se dobi
lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA v RCA ali SCART adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 3564 (1006) | 111111111111 |
» | Zvočniki za hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 1323 (1211) | ncc2000 |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34657 (17428) | josko674 |
» | Receiver za domači kino (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5390 (4501) | trdoreh |
» | TV---COMP (brez tv out-a)Oddelek: Zvok in slika | 1583 (1404) | /Tomba/ |