» »

Dost mam Kie, kupujem drug avto

Dost mam Kie, kupujem drug avto

1 2
3
»

Djuro ::

Mal dodatka:
Sem kio v soboto odšlepal do lokalnega mehanika (majster za vse starejšega kova), grem danes do njega in pravi da je vodna pumpa fuč. In se čudi, kako ni bila zamenjana takrat ko se je menjal zobati jermen (na 100kkm).


Da je žalost še večja, mi je takrat servisiral avto moj brat, ki ima delavnico. Se naredim malce neumnega, kličem brata, kaj se mi je zgodilo in kaj je narobe. Naivno vprašam, kako to da ni menjal pumpe (v glavi sicer imam da je takrat rekel, da jo je zamenjal, ampak po dveh letih ne morem tega 100% trdit), pa pravi da je očitno takrat bila še dobra. Je bil pa po telefonu nenormalno prijazen.

Ma, sej OK, nisem človek, ki bi zameril. Vseeno sem pa razočaran. Sam nikoli ne dam polizdelka iz rok, če šraufam za žlahto se še extra dodatno potrudim.
Nazaj dobim pa tole ... :'(
Mah, .... res sm mal žalosten. Jest pa Kio pošiljam v ku*ac, bogi pleh pa nič kriv.

Valvoline ::

A si porihtal :) Kaj zej gre v prodajo ali ne.
Ti si kar kio poštimaj,to bo šlo še lep cajt.Sej l.99 je še praktično nov avto :D

Zheegec ::

Hehe, to velikokrat slišim... "Ta pa ta znamka je jajc". Potem pa vprašaš, zakaj ni bilo zamenjano pri 120k Km tisto pa tisto, pa reče da pa že ne bo toliko denarja dajal za servis :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

IceIceBaby ::

Pred parimi leti sem bil čisto brez cvenka in sem kupil Kio Sephio l.99, 1.8.
Predvčerajšnjim me je pustila na cedilu, v bistvu imam že vseskozi neke težave z njo (več prčkarij, pa ena resna zadeva).

Torej, družinska odločitev je padla, reskiramo ca. 6000-7000 € za menjavo avtomobila ( v ceno ni vštet servis in registracija).
Naše želje: klima, abs, karavan, električne šipe in špegli. Al je dizel al bencinar nima veze (ca. 65km do službe in nazaj), dosedaj sem vozil samo bencinarje. Noga je lahka, neki blazni pospeški in visoke končne hitrosti me ne impresirajo (zame nima dodane vrednosti).

Kaj priporočate? Sem gledal, da za tak denar dobiš kakšne Megane Grandtour 1.5DCi letnik 2006, al pa Octavie letnik 2003, Toyot je zelo malo na voljo, pa še Golfi in Passati variant z obilo kilometri.

Zdej, od gledanih mi je (vsaj vizuelno) najbolj všeč Megane, nimam pa nobenih preferenc. Moja želja je samo, da bo avto zdržal čim dlje, ker nisem ravno tip, ki bi pogosto menjal avto.

Hvala za mnenja!


Za cca. 8000€ dobiš novo Dacio Sandero z vso opremo, ki jo želiš. Če ti avto predstavlja samo prevozno sredstvo je to pomoje najboljši nakup.

Djuro ::

Hehe, to velikokrat slišim... "Ta pa ta znamka je jajc". Potem pa vprašaš, zakaj ni bilo zamenjano pri 120k Km tisto pa tisto, pa reče da pa že ne bo toliko denarja dajal za servis :)


Glej, kar se servisa tiče, vedno zaupam ožji familiji (moje zaupanje se je sedaj močno skrhalo). Zato, ker sam znam komaj zamenjat gumo in mi za servis ni nikoli škoda denarja. Drugo je, če je zadeva dobro poservisirana.

Kakorkoli, vsem se zahvaljujem za podana mnenja! Le-ta so mi oz. mi bodo v veliko pomoč pri menjavi.

Djuro
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Renault DCI motorji

Oddelek: Na cesti
2628487 (27206) jericho
»

Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10828046 (17339) MrBrdo
»

Kateri avto za 4-5k eur? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9010178 (7748) profii
»

Kateri avto kupiti - podajte prosim svoje mnenje! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13432131 (9868) OmegaM

Več podobnih tem