» »

Kako poslat fajle iz kompa na omnio (nimam kabla)

Kako poslat fajle iz kompa na omnio (nimam kabla)

;-) ::

Kako naj pošljem neke fajle iz kompa na omnio. USB kabla nimam, BT se noče povezat (javlja napačno kodo), je kaka možnost preko wifi?

solatko ::

Z omnio moraš poiskat računalnik, ko boš našel in hotel vzpostaviti povezavo, ti mora računalnik pokazat poizkus zunanje naprave. Imaš BT program na računalniku (ne gonilnik), za vzpostavljanje povezav in izmenjavo datotek. Brez tega ne bo šlo.

Ker program pa priporočaš, izgleda da mi to manjka. Gre za hp elitebook 8730w in imam samo gonilnik

Problem sem rešo tak da sem kupo Garmin nuvi dela super, 100x boljše kot rešitve na telefonih.

Hvala in lp, še vedno pa me zanima kako naj prenesem mp3je na mobitel.

Pri BT si dobil disk, na katerem je program, za povezavo z napravami. Pri telefonu si dobil disk, za delo z računalnikom, instaliraj si enega ali drugega, da so bosta začeli napravi pogovarjati med seboj, potem bo prenos česar koli, mala malca.

neres ::

Jaz na Windowsih ne rabim nobenega programa, imam pa en navaden USB Bluetooth sprejemnik (Windows driverji). Preprosto desni klik na fajl -> Send to... Za sprejet fajl na PCju pa desni klik na BT ikono...

neres - in kam ti pol pošlje?

Pri BT si dobil disk, na katerem je program, za povezavo z napravami. Pri telefonu si dobil disk, za delo z računalnikom, instaliraj si enega ali drugega, da so bosta začeli napravi pogovarjati med seboj, potem bo prenos česar koli, mala malca.

BT je intergriran v kompu, cdja zraven omnie nisem dobil.

neres ::

neres - in kam ti pol pošlje?

Na PCju izberem kam naj shrani (med pošiljanjem se shranjuje v RAM).
Na telefonu (Symbian s60) pa dobim sporočilo in od tam naprej lahko shranim kamor hočem. Je pa res, da če hočem imet več izbire pri shranjevanju na telefonu mora bit fajl v .zip formatu, da ga potem odprem z Zip programom in sproti shranim na poljubno lokacijo. Tako da sem se že navadil, da karkoli pošiljam na telefon najprej zazipam.

Mogoče pa je na WM kako drugače urejeno. Verjetno obstajajo tudi kaki namenski programi (za Symbian), ki nudijo več možnosti..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Aplikacije samsung

Oddelek: Mobilne tehnologije
292169 (1642) xda develope
»

Pravni nasvet

Oddelek: Loža
111815 (1439) MIHAc27
»

Spar črtna koda (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9020234 (14183) ales85
»

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

1227123607 (32433) Kunte
»

Samsung sgh-f480 aplikacije

205414 (4038) c00L3r

Več podobnih tem