Forum » Pomoč in nasveti » software za filmčke in muziko
software za filmčke in muziko
yyyeb ::
imam na pc-u glazbene spote in rabim program,ki bi to predvajal z sliko in imel playlist.
winamp, media monkey in songbird mi predvajajo samo glasbo brez slike.
ali imam nastavitve narobe, ne vem. poznate kakšen program? obvezno playlist!
winamp, media monkey in songbird mi predvajajo samo glasbo brez slike.
ali imam nastavitve narobe, ne vem. poznate kakšen program? obvezno playlist!
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
Damiani ::
winamp predvaja tudi video, sam moraš gor zavihek odpret. Razen če ne uporabljaš kakšnega starega.
winamp mi predvaja samo glasbo. ko odprem zavihek za video mi pokaše takšen zaslon.
pred časom sem to delal z winampom in mi je delovalo.zdaj pa več ne deluje in ne vem zakaj kljub novemu instaliranju.
pred časom sem to delal z winampom in mi je delovalo.zdaj pa več ne deluje in ne vem zakaj kljub novemu instaliranju.
stari dobri bs player sem naložil, ki sem ga nekaj časa zanemarjal in deluje kot cuker.
dzinks63 ::
imam na pc-u glazbene spote in rabim program,ki bi to predvajal z sliko in imel playlist.
Uporabi KMPlayer, v playlisto lahko namečeš vse, tudi mešano od filmov do glasbe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15788 (8113) | Map |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27724 (18701) | Hayabusa |
» | Zvok na zvočnikih in slušalkah hkratiOddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1522) | Fupi |
» | Nov WinAMPOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3239 (3239) | Fury |
» | Winapm3 Playlist na CD v mp3 formatuOddelek: Zvok in slika | 1159 (1034) | CaqKa |