Forum » Operacijski sistemi » Majhna razlika med linuxom (ubuntu) ter Windowsom
Majhna razlika med linuxom (ubuntu) ter Windowsom
sprasujem ::
Mene pa zanima kako to, da pri downloadu nekega avi filma iz spleta npr. na
namizju Ubuntuja se mi prikažeta dve datoteki nekaj.avi in nekaj.avi.part
pri XP-ju pa sam nekaj.avi. Zakaj ni tud v xp-ju tko?
namizju Ubuntuja se mi prikažeta dve datoteki nekaj.avi in nekaj.avi.part
pri XP-ju pa sam nekaj.avi. Zakaj ni tud v xp-ju tko?
Isotropic ::
ce ta datoteka ni ravno velika (recimo max. par kb), poglej z kaksnim text editorjem, ce je slucajno text in kaj notri pise...
Ta majhn štos pri ubuntu mi omogoča. da odprem datoteko nekaj.avi.part z vlc playerjem (vmes potrdim tipko-ne popravi) in potem lahko gledam film
medtem k se downloada. Ker tega avi.part v xp-ju ni, tega ne morem počet.
Bi pa blo s kombinacijo firefox addona http://skipscreen.com/ to super zadeva.
Mislim da sem najdu delno rešitev za XP in sicer VLCWatcha addon https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
medtem k se downloada. Ker tega avi.part v xp-ju ni, tega ne morem počet.
Bi pa blo s kombinacijo firefox addona http://skipscreen.com/ to super zadeva.
Mislim da sem najdu delno rešitev za XP in sicer VLCWatcha addon https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sprasujem ()
Jst ::
>downloadu nekega avi filma iz spleta
uTorrent?
uTorrent?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Za torrente nism probu pri ubuntu, vem pa da to lahko počneš na linkih megaupload hosta itd.Za nekoga ki ima sorazmerno majhnen internet download npr.: 125kb/s je to zelo priročna zadeva, saj mi ni treba čakat 2uri za celoten download filma.
Brane2 ::
nekaj.part datoteka je enotstavno datoteka, ki se dolvleče, ni pa še tu v celoti.
Program te preko imena opozori, da "to še ni to". Ko je stvar končana, se ".part" iz imena izbriše.
Pri torrent prenosu je problem z ogledovanjem delno snete datoteke problem, ker ji manjkajo naključni kosi in ne nujno tisti na koncu.
Program te preko imena opozori, da "to še ni to". Ko je stvar končana, se ".part" iz imena izbriše.
Pri torrent prenosu je problem z ogledovanjem delno snete datoteke problem, ker ji manjkajo naključni kosi in ne nujno tisti na koncu.
On the journey of life, I chose the psycho path.
karafeka ::
Koliko se spomnem ima firefox tak način, da kreira part datoteko in jo po končanem prenosu preimenuje v original.
No, v tem konkretnem lastnem primeru dam en plus Linux-u in en minus XP-ju.
Kar se tiče downloadanja s torrenta ali kakšnega ponudnika shranjenih datotek pa dam potem plus slednjim zaradi stalne max hitrosti ter omogočanja ogledov video, audio datotek na moj zgoraj opisani način.
Kar se tiče downloadanja s torrenta ali kakšnega ponudnika shranjenih datotek pa dam potem plus slednjim zaradi stalne max hitrosti ter omogočanja ogledov video, audio datotek na moj zgoraj opisani način.
Jst ::
Brane enostavno, jedrnato in povsem pravilno povedal.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425898 (9182) | Freakylion |
» | Dodajanje podnapisov v filmOddelek: Pomoč in nasveti | 4265 (4151) | kunigunda |
» | Kako pogledat 97% filma?Oddelek: Programska oprema | 1092 (798) | jlpktnst |
» | AVI preview v eDonkeyu???Oddelek: Programska oprema | 1968 (1777) | BigWhale |
» | .img fileOddelek: Pomoč in nasveti | 741 (641) | CaqKa |