Forum » Omrežja in internet » ASUS WL-500g in SAMSUNG ML 2571N
ASUS WL-500g in SAMSUNG ML 2571N
PeterM ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi lahko kdo pomaga ali svetuje glede priključitve Samsung tiskalnika ML 2571N na router ASUS WL-500g kot mrežni tiskalnik.
Lp
Zanima me, če mi lahko kdo pomaga ali svetuje glede priključitve Samsung tiskalnika ML 2571N na router ASUS WL-500g kot mrežni tiskalnik.
Lp
x.sci ::
Ce sem prav videl in ima stvar mrezni vmesnik, samo povezes z UTP mreznim kablom in to je to.
Edit: Verjetno se ti splaca nastavit staticni IP na printerju, nekaj v stilu 192.168.1.x.
Edit: Verjetno se ti splaca nastavit staticni IP na printerju, nekaj v stilu 192.168.1.x.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: x.sci ()
Stvar ni tako preprosta,in ne deluje. Če bi bila, nebi potreboval pomoč.
Tiskalnik je povezan na router z omrežmim UTP kablom. Sedaj bi nekoga prosi, če mi lahko pove točen postopek nastavitve. Na routerju sta še dva USB vhoda, ki jih lahko ravno tako uporabim za priklop tiskalnika, vendar nisem prepričan, da bo to delovalo bolje.
Lp.
Tiskalnik je povezan na router z omrežmim UTP kablom. Sedaj bi nekoga prosi, če mi lahko pove točen postopek nastavitve. Na routerju sta še dva USB vhoda, ki jih lahko ravno tako uporabim za priklop tiskalnika, vendar nisem prepričan, da bo to delovalo bolje.
Lp.
ender ::
S Samsungove strani potegni program SetIP in z njim nastavi IP tiskalnika. Windows 7 (in verjetno tudi Vista) ti gonilnik namestijo samodejno ko najdejo tiskalnik na mreži (XPji ti ob dvokliku nanj odprejo spletno stran, kjer lahko nastavljaš tiskalnik).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Sem rešil.
Zanima me še ali lahko na ta isti router priključim zunanji disk WD My Book 500Gb preko USB priključka in kako?
Lp.
Zanima me še ali lahko na ta isti router priključim zunanji disk WD My Book 500Gb preko USB priključka in kako?
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83257 (15018) | brez-imenko |
» | DIY Brezžični tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3114 (2808) | SeMiNeSanja |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19820 (18392) | novuporabnik |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3870 (3344) | NeMeTko |
» | Nakup routerjaOddelek: Omrežja in internet | 3043 (2457) | celebro |