Forum » Omrežja in internet » Windows Medai Player -streaming video grey screen
Windows Medai Player -streaming video grey screen
Sunna ::
ey
upam da sem dal v pravi forum..
a se komu dogaja da ko zeli gledati pac video v WMP audio je video slika je pa samo siva ?
codec error ? ...help ?
upam da sem dal v pravi forum..
a se komu dogaja da ko zeli gledati pac video v WMP audio je video slika je pa samo siva ?
codec error ? ...help ?
Binji ::
Poglej brightness, saturation pa te fore.
Worked for me
Worked for me
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
LOL, pol pa itak da ne bo delalo. More biti na 50, ce hoces normalno sliko
ne dela
ti probi... odpri Windows media player pa pust da naloada njihovo stran na netu z videoti pa glupimi novicami.. pol pa probi gledat Ana Kournikova neki video .. Povej ce ti dela.
ti probi... odpri Windows media player pa pust da naloada njihovo stran na netu z videoti pa glupimi novicami.. pol pa probi gledat Ana Kournikova neki video .. Povej ce ti dela.
dela. Vse nastavitve slike daj na 50. Mene je to isto jebalo
to ni to.. sm dal na 110 in tud na 50 vse ...
mam pa WMP 7.01 pa najnovej divx 5.0.2 se mi zdi
ugotovu!
jst sm vse to delu v divx configu medtem ko bi mogu vse to spremenit med predvajanjem film z right-clickom na video potem pa properties od Windows Media PLayer Video Decoderja folderju,,al neki podobnga
no tko ce se komu to se zgodi boste vedl... ne divx ampak WMP nastavitve...
jst sm vse to delu v divx configu medtem ko bi mogu vse to spremenit med predvajanjem film z right-clickom na video potem pa properties od Windows Media PLayer Video Decoderja folderju,,al neki podobnga
no tko ce se komu to se zgodi boste vedl... ne divx ampak WMP nastavitve...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sunna ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59261 (14409) | BaRtMaN |
» | DivX: Predvajalci + Podnapisi + LinkiOddelek: Programska oprema | 1930 (1547) | All |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12582 (10437) | Jst |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8447 (7528) | HitriPepe |
» | Windows Media Player 11 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10918 (7888) | waLkeR^! |