» »

DivX: Predvajalci + Podnapisi + Linki

DivX: Predvajalci + Podnapisi + Linki

BaTeMaN ::

Pozdravljeni.

Lahk en malo pove o tem, kaj uporabljate za gledat DivX poleg WMP+divx plugin. Naceloma mi ni veliko do podnapisov,.. ampak kako foro, slengistične narave vsen spregledaš, če jih ni. Torej, s čim se to gleda,.. naj nekdo pove PLEASE. :)
In kje jih je kaj ? Subtitlov slovenskih za dol dat ali engleskih. Poleg tegale linka seweda http://www.kiss.uni-lj.si/~k4fe0732/ .

Če se komu da kaj resnejšega tule napisat naj prosim pomaga,.. Hvala.

:\:D:\:)):)):|:)):)):)):\:D:\
less then zero

eraserr ::

Jaz uporabljam MicroDVD, ki je za moje pojme najboljši, pa z ini-ji lahko narediš čudo, samo če se ti da. Dobiš ga na vseh večjih DIvx pagih. Sloni pa na WMP.

zile ::

Če primerjaš MicroDVD in BSplay, opaziš kako revna in čudna je slika pri BSplayu. MicroDVD je najboljši predvajalnik za divX, poleg Windows Media Playerja. To je moje mnenje. Pri WMP me moti samo to da ne moreš gledat filma s podnapisi v full screen načinu, Če kdo to zna naštimat nej prosim pove.
Drugač maš pa ves stuff kar se tiče DivX-ov in Mpeg-ov, na tej strani.

{CoOoLeR} ::

GREš na DIVX Subtitles in to imaš vse kar hošeš do programov do podnapisov sam morš bit regestriran --->>> je zastonj!! :)) 8-)
js sm pa CoOoL :)

matevzm ::

Vsak player ima svoje prednosti. BSPlayerju lahko nastavis polozaj podnapisov, in verjetno glavni trik: lahko nastavljas DIvX slider in gledas filme, ki so poskodovani (izklopis overlay in vklopis Alternativ DivX filter - potem ti predvaja tudi filme, ki se v drugih predvajalnikih zataknejo in se nadaljuje samo zvok).
Drugace je meni po uporabnosti in izgledu najbolj vsec MicroDVD. Predvsem meniji, podnapisi in ostala sara..
Podnapisov je pa najvec na http://www.gladh.nu/divx/

eraserr ::

MicroDVD player je ubistvu "dodatek" za WMP in potem omogoča vse te zadeve, samo sliko predvaja WMP, MicroDVD pa poskrbi za vse ostalo (podnapisi...)

BaTeMaN ::

HVALA.

Hvala za konkretnost :).
less then zero

ArisD ::

Ma pjebi kaj pa slovenska stran z podnapisi (www.podnapisi.net) in prav tako nisem opazil, da bi kdo omenil Video LAN (VLC media aplayer) www.video-lan.org.

Oba naslova sta prava za podnapise in program za predvajanje divx ter podnapisov in prav tako za več informacij.

Aris @
[edit moderatorja: odstranil link spam]

Zgodovina sprememb…

All ::

WMP + Divx g400 pa maš podnapice v celozaslonskem načinu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši divx predvajalnik je...

Oddelek: Zvok in slika
466386 (5372) franc3e