Forum » Šport » Boks
Boks
Temo vidijo: vsi
Anney ::
Jaz sem našel en stream, ki za enkrat še dela, na tv ne vem če bo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Noro. Tisti ki ni gledal, naj si pogleda, sploh zadnji dve rundi.
Okapi ::
Dobro sta se mlatila. Hrvat je sicer dobil precej več udarcev, ampak njegovi so bili veliko močnejši.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
Ganon ::
Ne vem, jaz nisem videl ničesar norega. Ne spremljam Hrgovićeve kariere, ampak tole ni bilo nič od nič. Britanec je gladko dominiral vse runde, ampak se zaradi neizkušenosti povsem iztrošil. Hrgović je lahko srečen, da njegova glava prenese veliko.
Okapi ::
Sine, veli, ko igra za raju
i zanemaruje taktiku
završiće karijeru
u nižerazrednom vratniku, fakat
i zanemaruje taktiku
završiće karijeru
u nižerazrednom vratniku, fakat
Ne vem, jaz nisem videl ničesar norega. Ne spremljam Hrgovićeve kariere, ampak tole ni bilo nič od nič. Britanec je gladko dominiral vse runde, ampak se zaradi neizkušenosti povsem iztrošil. Hrgović je lahko srečen, da njegova glava prenese veliko.
Lih tole mu je tudi Mike rekel, da se iz porazov uči. Mlad, zagnan in neizkušen.
mancini ::
In tocno to je sam Hrgovic izjavil po boju.
Rekel da je fant neverjetno hiter ampak da boksa kot amater. Vedel je ce dolgo zdrzi, da se bo Moses sam premagal
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | UFC - tema (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Šport | 256156 (2061) | oo7 |
| » | Mayweather vs. PaulOddelek: Loža | 3189 (2339) | Ganon |
| » | Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 49447 (43095) | Jst |
| » | Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosomOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12322 (9218) | Vazelin |
| » | Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21827 (13890) | jakaspaka |