Forum » Zvok in slika » Egreat EG-M31C
Egreat EG-M31C
prevodni ::
Kupil sem aparat Egreat EG-M31C. Imam problem pri povezavi s PC-jem. Po priloženih navodilih in z priloženo disketo mi ne uspe naprave ustrezno povezati s PC-jem. PC mi ne pozna trdega diska naprave. Pri povezavi z USB je bil že prikazan, ni pa bil viden, ko sem Usb odklopil. Pri ponovnem postopku po navodilih se je prikaz na PC-ju izgubil. Očitno sem del diska (500 GB) na novo formatiral. Ta se mi pri priklopu na Usb prikaže (velikost cca 50 GB), ostalega, to je cca 450 GB pa na PC-ju ne najdem. Naprava NMT pa prikaže in dela na oba. Za namestitev programa na PC po navodilih zahteva program myHome s Diskete, ki pa ga Pc ne odpre. Prosim za pomoč pri teh nastavitvah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC to TV (HDMI kabel)Oddelek: Zvok in slika | 7519 (2952) | legenda30 |
» | Prednosti medijskih predvajalnikov pred računalnikomOddelek: Zvok in slika | 2782 (2359) | jype |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59789 (45720) | goby |
» | Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okoljaOddelek: Zvok in slika | 3735 (2546) | Okapi |
» | DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9936 (8257) | Gregor P |