Forum » Zvok in slika » LG TV - težava s šumniki
LG TV - težava s šumniki
buick ::
Imam LG TV serije LH 4000. Med drugim ima tudi USB režo. Preko tega USB-ja je v osnovi možno gledati samo fotografije in poslušati glasbo, ni pa možno recimo priklopiti USB ključa in gledati filme.
No, vseeno mi je uspelo najti način kako usposobiti zadevo, da lahko sedaj preko USB-ja gledam tudi filme.
Imam pa težave z šumniki pri podnapisih; če gledam film preko USB-ja mi le-teh ne prikaže, če pa gledam isti film preko DVD predvajalnika pa je vse ok - torej podnapisi so z šumniki..
Ima kdo kakšno idejo kako odpraviti to težavo?
No, vseeno mi je uspelo najti način kako usposobiti zadevo, da lahko sedaj preko USB-ja gledam tudi filme.
Imam pa težave z šumniki pri podnapisih; če gledam film preko USB-ja mi le-teh ne prikaže, če pa gledam isti film preko DVD predvajalnika pa je vse ok - torej podnapisi so z šumniki..
Ima kdo kakšno idejo kako odpraviti to težavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 106103 (46547) | kitka77 |
» | WD My Cloud -> da ali ne ?Oddelek: Strojna oprema | 2458 (2112) | dj_uro |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57744 (49635) | Lupin |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3784 (2572) | bogdanv |
» | Nakup 42"-50" TVOddelek: Zvok in slika | 3883 (3529) | Johny231 |