Forum » Pomoč in nasveti » Po inštalaciji Autocada se mi Office avtomatsko zapira?!!
Po inštalaciji Autocada se mi Office avtomatsko zapira?!!
Cosmo ::
Torej, namestil sem office in je delalo vse ok, nato pa se autocad in glej ga zlomka - takoj ko odprem word, excel ali outlook se avtomatsko zapre, se preden bi lahko kaj kliknil. A ve kdo kaj bi lahko blo al je to kaki bug? Probal sem tudi s "popravi office" funkcijo in ponovno inštalacijo officea, a problem ostaja.
Anyone?
Anyone?
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
MI_KO ::
Probaj tole:
Za podobne težave sem že čul, vendar se je zapiral Acad in ne office.
Nastavi datum pred leto 2000 (spodaj desno v uri!). Če ti bo uspelo in bo vse normalno delalo ti čestitam: To pomeni, da maš PIRATSKI Autocad. O nadaljnih korakih pa presodi sam. (Maš dve možnosti: legalna oprema ali pa .....)
Sicer pa: Če imaš licenčne programe se opravičujem za neutemeljen sum.
Za podobne težave sem že čul, vendar se je zapiral Acad in ne office.
Nastavi datum pred leto 2000 (spodaj desno v uri!). Če ti bo uspelo in bo vse normalno delalo ti čestitam: To pomeni, da maš PIRATSKI Autocad. O nadaljnih korakih pa presodi sam. (Maš dve možnosti: legalna oprema ali pa .....)
Sicer pa: Če imaš licenčne programe se opravičujem za neutemeljen sum.
Cosmo ::
Sem ze nasel. Ce komu koristi, Office 2000 Pro, ki se mu serijska zacne z GC6J3 ne dela ok, vsi ostali nimajo problemov.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z geslom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2971 (2765) | felix |
» | Se v islandskih šolah pričenja prehod na Ubuntu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17514 (12996) | Pithlit |
» | Politika odprte kode na univerzahOddelek: Problemi človeštva | 2167 (1449) | Gandalfar |
» | Leopard proti Visti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17306 (13034) | opeter |
» | office 2000Oddelek: Programska oprema | 1500 (1372) | vidra |